Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Christina Agerbeck

Mød Christina Agerbeck - CrossFit atlet

Christina Agerbeck

Mød vores ambassadør, Christina Agerbeck, der er CrossFit-atlet. 
Christina's rejse ind i CrossFit-verdenen tog sin begyndelse i 2014/2015, og siden da har Christina opnået store sejre, både i team-konkurrencer og som individuel atlet. 

Christina er kendt for sin utrættelige motivation og dedikation, hvilket skinner igennem i hendes intense træningsrutiner. Hendes passion for sporten er inspirerende, og hun balancerer elegant mellem at håndtere presset og nyde rejsen. 

2023 blev et bemærkelsesværdigt år for Christina, hvor hun indtog 2. pladsen i CrossFit Open i Danmark for kvinder, en præstation der understreger vigtigheden af hård træning og hendes placering blandt Danmarks elite. Ydermere vandt hun, med sit hold, en sølvmedalje ved VM i Funktionel Fitness. 

Christinas imponerende resultater, urokkelige træningsengagement og evnen til at inspirere og løfte fællesskabet omkring hende, står som et levende bevis på, at dedikation og hårdt arbejde baner vejen for succes.

Christina Agerbeck - GHD
#}
Christina Agerbeck - Jumpbox
Christina Agerbeck - Vægtstang
Christina Agerbeck - Træning
Christina Agerbeck - Løfter vægtstang
Christina Agerbeck - Ringe
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)