Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Trappemaskiner

Brand
Farve

I vores sortiment finder du nogle af markedets bedste trappemaskiner. Vi forhandler trappemaskiner til både private og erhverv, så hvad end du repræsenterer et professionelt fitnesscenter eller mangler en maskine til dit homegym, så kan vi være leveringsdygtige.  

Leder du med lys og lygte efter en god og effektiv cardiomaskine, så kan en trappemaskine være det helt rigtige valg. Denne type cardiomaskine er bl.a. gode alternativer til løbebånd og crosstrainere, men den ene mulighed behøves ikke at udelukke den anden.

Vores maskiner til trappetræning forhandles i flere forskellige prisklasser, så vi har sandsynligvis også en maskine, der passer til dit budget. Desuden kan du her på siden finde den originale trappemaskine fra StairMaster.  

Hvad er en trappemaskine?

En trappemaskine er en cardiomaskine, der, som navnet antyder, simulerer bevægelsen at gå på trapper. Maskinen har et roterende bånd med trin, der fungerer som én lang trappe. Trappemaskinen byder endvidere på to trædeplader, som du skiftevis skal placere dine fødder på og gerne i et højt tempo, hvis du skal opnå en effektiv træning.  

Fordele ved træning på en trappemaskine

Der er ofte rift om trappemaskinerne i de danske fitnesscentre, og det er der flere gode grunde til. Trappetræning er nemlig forbundet med mange fordele. Fordele, som du også kan tage del i.  

Hvad er fordelene ved trappetræning:  

 • Du kan selv justere tempoet og dermed intensiteten af din træning 
 • Du træner dine baller, lår og lægmuskler på meget effektiv vis
 • Der er rig mulighed for at nyde underholdning på en skærm samtidig 
 • Der er ofte mulighed for at vælge mellem flere indbyggede træningsprogrammer 
 • Det gavner din kernemuskulatur 
 • Det er let at anvende en trappemaskine 
 • Pulsen og forbrændingen kommer meget hurtigt op (godt for konditionen) 

Valg af trappemaskine

For at finde den ideelle trappemaskine kan det være en god idé at foretage sin egen trappemaskine test, hvor der er fokus på egne præferencer. Dermed ikke sagt, at du skal teste samtlige trappemaskiner på markedet.  

Det er ikke svært at finde en god trappemaskine på markedet, men skal du finde den helt rette maskine, så skal du gøre dig tanker om en række faktorer.  

Vær bl.a. opmærksom på følgende faktorer ved køb af en trappemaskine:  

 • Max brugervægt 
 • Programmer (Er der indbyggede programmer, og i givet fald hvilke?) 
 • Indbygget computer (Er der en indbygget computer, og hvilke funktioner byder den i givet fald på?) 
 • Dimensioner 
 • Pris 
 • Funktioner (F.eks. ventilator, holder til vandflaske, USB-port m.v.) 
 • Bluetooth (Tilbydes der Bluetooth-opkobling til tracking af træningsdata?)

Tag stilling til ovennævnte – og evt. andre – faktorer for at finde den bedste trappemaskine.

Tips til brug af en trappemaskine 

Du ved nu, hvilke fordele der er ved træning på en trappemaskine. Det har måske givet dig en indikation af, hvilken cardiomaskine du vil investere i. Så langt, så godt. 

Når trappemaskinen er købt, så gælder det om at få det optimale ud af den. Hvad end du drømmer om en bedre kondition, at tone musklerne, at få en flot numse eller noget helt fjerde, så kan du tage et afgørende skridt tættere på den drøm ved at følge rådene nedenfor. 

Tips til at opnå en god træning på trappemaskinen: 

 1. Hop i et par stødabsorberende og ergonomiske sportssko 
 2. Stil dig til rette på maskinen 
 3. Hold din krop ret og undgå at hænge i håndtagene 
 4. Start ved lav intensitet 
 5. Sæt trinvist tempoet op, indtil du når et passende tempo, som du kan holde i XX minutter 
 6. Følg med i din performance – bl.a. i forhold til antal skridt – på skærmen og lad det motivere dig 

Inden du tager trappemaskinen i brug, kan du desuden gøre klogt i at sætte dig ind i maskinens funktioner, programmer og specifikationer. 

Vi fører et bredt udvalg af de nyeste trappemaskiner 

Du er havnet hos den rette forhandler, hvis du leder efter den bedste trappemaskine til prisen. Vi forhandler denne cardiomaskine til favorable priser. Alle maskinerne fra vores udvalg byder på høj kvalitet og lige så høj slidstyrke. 

Bestil f.eks. en professionel trappemaskine fra Intenza eller StairMaster, som begge leverer kvalitetsrigtige cardiomaskiner med mange funktioner. Vi kan tilbyde alt fra en billig trappemaskine til hjemmetræning til en avanceret og solid trappemaskine til centerbrug. 

Se og prøv maskinerne i vores showroom 

Vores attraktive udvalg af trappemaskiner kan ikke kun opleves via vores webshop. Vi har også et showroom, hvor du kan se og prøve maskinerne. Book et besøg i dag og glæd dig til at opleve vores fremragende cardiomaskiner på tæt hold. 

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)