Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Håndvægt stativer

Brand
Farve

Argumenterne for at købe og opsætte et håndvægt stativ i såvel et fitnesscenter som et homegym er mange. Et håndvægtstativ er med til at skabe et pænt og ryddeligt træningsområde, det beskytter håndvægtene mod ridser og skader, det skaber mere træningsplads, og det er med til at reducere risikoen for fald og andre uheld.

Tag del i de mange fordele ved at købe et håndvægt stativ hos Fitness Engros. Vi fører et bredt udvalg af stativer og har en masse attraktive løsninger for både private og erhverv.

Stort udvalg af håndvægt stativer til fitnesscentre og home gyms

Håndvægte har ikke godt af at ligge her, der og alle vegne. De bør i stedet opbevares på en pæn, praktisk og overskuelig måde, og det er her, at håndvægtstativerne kommer ind i billedet. Sådanne stativer gør ikke kun noget godt for selve håndvægtene, men også for brugerne af håndvægtene. Håndvægtene vil nemlig altid have en fast plads, hvilket gør det nemt for brugeren at finde netop de håndvægte, der skal bruges til den givne øvelse.

Vores håndvægt stativer er fremstillet til kommerciel brug, men vil både kunne bruges i fitnesscentre og home gyms.

Stativer til både faste og justerbare håndvægte

Vi forhandler håndvægtstativer til flere forskellige typer håndvægte.

Vores udvalg består hovedsageligt af stativer til faste håndvægte, men vi tilbyder også flere stativer, der er velegnede til opbevaring af justerbare håndvægte. Hvad end håndvægtene i dit homegym eller fitnesscenter derfor er faste eller justerbare, så har vi et passende stativ til opbevaring af disse.

Stativer til tunge og lette håndvægte

Der er naturligvis mulighed for at skabe orden i både tunge og lette håndvægte med et stativ. Håndvægtenes vægt spiller ikke desto mindre en rolle i forhold til, hvilket stativ du skal vælge.

Til opbevaring af mindre tunge håndvægte vil vi fremhæve vores lodrette (stående) håndvægtstativer. Disse egner sig nemlig typisk til opbevaring af håndvægte med en vægt på mellem 1 og 10 kg. Til opbevaring af tungere håndvægte vil vores vandrette (liggende) håndvægtstativer være mere velegnede. Disse stativer er tilstrækkeligt robuste til at kunne kapere nogle af de helt tunge håndvægte.

Opbevar mellem ét og 20 par håndvægte med et stativ

Vi tilbyder mange forskellige typer håndvægt stativer i forskellige størrelser. De mindste stativer kan kun rumme ét par håndvægte, men vi har også stativer, der kan opbevare helt op til 20 par håndvægte. Om det derfor er en lille eller stor samling af håndvægte, der skal skabes orden i, så kan vi levere det perfekte stativ til formålet.

Nogle af vores håndvægt stativer findes kun i én størrelse, mens andre af stativerne kommer i flere forskellige størrelser. Hvis der tilbydes flere forskellige størrelser, så vær opmærksom på, at prisen kan variere alt efter valg af størrelse. Angiv den ønskede størrelse før bestilling.

Skab orden i træningsrummet med et håndvægt stativ

For at skabe det perfekte træningsmiljø skal der ikke blot investeres i funktionelt og slidstærkt træningsudstyr, herunder håndvægte. Der skal også tænkes i at skabe overblik og orden. Netop overblik og orden kan der skabes med et håndvægt stativ.

Stativet gør det muligt at opbevare håndvægtene efter størrelse og vægt, så du let kan finde et egnet sæt håndvægte, uanset om du skal træne tungt eller let. Det sparer dig for en del tid og besvær, da det ikke er nødvendigt at skulle lede træningsrummet tyndt for netop de håndvægte, du har brug for.

Håndvægt stativet skaber mere træningsplads og sikkerhed for brugerne

Det er lettere at holde styr på håndvægtene, når de opbevares på et stativ, men fordelene stopper ikke der.

En anden fordel ved at anvende et håndvægte stativ er, at det er med til at skabe mere træningsplads. Uden et stativ ville håndvægtene hurtigt komme til at ligge overalt på gulvet, hvilket ville gøre, at der var mindre plads at træne på.

Et håndvægtstativ vil også kunne have en positiv indvirkning på din sikkerhed. Fritliggende håndvægte er lette at falde over og slå sig på, hvorfor de med fordel kan fjernes fra gulvet og i stedet opbevares på et stativ.

God beskyttelse af håndvægtene

Et håndvægtstativ vil ikke kun kunne gøre noget godt for brugernes sikkerhed, men også for håndvægtenes sikkerhed.

Håndvægte vil hurtigt kunne få ridser og andre skader, hvis de blot smides på gulvet efter brug. Efter endt brug af håndvægtene vil det være markant bedre, hvis de placeres på et stativ, der har fordybninger til placering af håndvægte. Det er i hvert fald en effektiv måde at forlænge håndvægtenes levetid på.

Valg af håndvægtstativ

Et håndvægt stativ er en genial opfindelse. Det kan de fleste personer, der enten har sit eget homegym eller er ansvarlig for et fitnesscenter nikke genkendende til. Spørgsmålet er derfor ikke, om du skal købe et stativ til opbevaring af håndvægtene, men nærmere hvilket stativ du skal vælge.

Det rette stativ for den ene kunde er ikke nødvendigvis det rette for den anden kunde. Der skal nemlig tages højde for mange individuelle ting.

Definer egne behov ved at besvare følgende spørgsmål:

  • Skal stativet være vandret eller lodret?
  • Hvor mange par håndvægte skal stativet kunne rumme?
  • Hvor store og tunge håndvægte skal stativet kunne rumme?
  • Hvad må stativet maksimalt koste?

Derudover kan det være en god idé at gøre sig tanker om egne krav og præferencer mht. materialer, vægt, højde, bredde m.v. Ved behov for hjælp til at finde det helt rigtige stativ melder vi os gerne på banen med vejledning og sparring.

Vælg med fordel et ergonomisk korrekt håndvægtstativ

Nogle af vores mest populære håndvægtstativer er ergonomisk korrekt udførte. Det kan være hårdt for især ryggen at hente håndvægte og lægge dem på plads igen, men ved de ergonomisk korrekte stativer er det muligt at forebygge rygsmerter. Derfor er det en rigtig god idé at prioritere ergonomien højt, når det er tid til at investere i et håndvægtstativ.

Hvad koster et godt opbevaringsstativ til håndvægte?

I vores sortiment vil du finde håndvægtstativer i flere forskellige prisklasser. De billigste af vores stativer koster fra omkring 3.000 kroner, men vi har også stativer til over 20.000 kroner. Prisen afhænger bl.a. af mærke, stativets størrelse, stativets kvalitet og meget mere. Du kan nemt sortere stativer efter pris med filtrene i venstre side.

Følger der håndvægte med ved køb af et stativ?

Nej, der medfølger som hovedregel ikke håndvægte med ved køb af et håndvægtstativ, medmindre andet er angivet på produktsiderne. Vi fører dog et bredt udvalg af håndvægte og relaterede produkter, så ved behov for nye håndvægte i høj kvalitet kan vi også assistere.

De mest populære producenter af håndvægt stativer

Hos Fitness Engros forhandler vi håndvægt stativer fra flere forskellige velrenommerede brands. Mærkerne tæller bl.a. LifemaxxIntenzaLMX. og Nautilus. Vi har nøje udvalgt de bedste håndvægtstativer fra disse brands, så vi kan tilbyde det mest attraktive udvalg.

Ønsker du at købe et håndvægt stativ fra et bestemt mærke, kan du sætte flueben ved det givne mærke under vores filtre. Så nøjes vi med at vise vores udvalg af håndvægtstativer fra det ønskede mærke. Vi forhandler dog kun stativer fra kvalitetsbevidste mærker, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten er i top uanset valg af stativ og mærke. Vi går ikke på kompromis, og det behøver du heller ikke at gøre.

Tænk i beskyttelse af gulvet ved køb og opsætning af et håndvægtstativ

Et håndvægte stativ er et enormt praktisk redskab, der kan skabe orden i alle fitnessrum. Vær dog opmærksom på, at stativerne med dertilhørende håndvægte kan sætte gulvet under pres og potentielt skade det.

For at beskytte gulvet optimalt anbefaler vi at anvende gummigulv, selvom mange af vores håndvægtstativer kommer med gummibeskyttelse på fødderne. Gulv af gummi er yderst slidstærkt og er effektivt til at absorbere stød og vibrationer.

Vi yder prisgaranti på alle vores håndvægt stativer

Et flot og funktionelt håndvægt stativ i høj kvalitet behøver ikke at koste en formue. Det mener vi i hvert fald ikke hos Fitness Engros, hvor vi har fornøjelsen af at forhandle håndvægt stativer til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Af andre fordele ved at handle håndvægtstativer hos Fitness Engros kan der nævnes, at vi tilbyder 365 dages returret, at vi har over 25 års erfaring fra fitnessbranchen, og at vi tilbyder finansiering. Bemærk desuden, at nogle af vores håndvægtstativer kan opleves i vores showroom. Det fremgår af produktsiderne, hvilke af vores stativer der er at finde i vores showroom.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)