Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

BodyPump

Brand
Vægtinterval
Farve

Body pump er et kendt fitnesskoncept, der har eksisteret siden 1991, hvor det blev skabt af Les Mills International. Body pump er styrketræning med mange gentagelser og lav vægt, hvor det eneste udstyr der skal bruges er en vægtstang og vægtskiver. 

Træningsformen er oprindeligt udviklet som holdtræning, men i dag er der også mange, der vælger at dyrke bodypump derhjemme.
Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af bodypump udstyr, herunder body pump sæt. Du er derfor kommet til den rette forhandler, hvis du gerne vil træne bodypump, men mangler udstyr til formålet.

Find alt i body pump udstyr hos Fitness Engros

I vores sortiment finder du en lang række nøje udvalgte bodypump produkter. Du har bl.a. mulighed for at købe udstyr fra SQ&SNLMX. og Lifemaxx, der er tre kvalitetsbevidste mærker af træningsudstyr.

Vi forhandler udstyr til bodypump til både nybegyndere og øvede, så hvad end du fortsat har din første bodypump session til gode, eller om du har dyrket denne type træning mange gange før, så har vi det rette udstyr til dig.

Vi tilbyder følgende udstyr til bodypump:

 • Vægtstænger
 • Vægtskiver
 • Fjederlåse
 • Øvrigt tilbehør 

Body bump vægtstænger og vægtskiver

En god vægtstang og dertilhørende vægtskiver er uundværligt udstyr, når det kommer til bodypump. For nogle er det tilstrækkeligt at træne med stangen i forbindelse med tekniske øvelser samt ved øvelser, hvor de mindre muskelgrupper er i spil.

For at opnå det bedste træningsudbytte bør du øge belastningen, i takt med at du bliver stærkere, og til dette formål skal du bruge løse vægtskiver. I vores sortiment finder du både lette og tunge vægtskiver.

Alle vægtskiver og vægtstænger fra vores udvalg passer sammen, idet de alle har en ærmediameter / huldiameter på 30 mm.

Vi tilbyder body pump vægtskiver med følgende vægt:

 • 0,5 kg
 • 1 kg
 • 1,25 kg
 • 1,5 kg
 • 2 kg
 • 2,5 kg
 • 3 kg
 • 4 kg
 • 5 kg
 • 10 kg

Body pump fjederlåse og andet tilbehør

I vores udvalg af bodypump udstyr til hjemmetræning og fitnesscentre finder du også tilbehør til bodypump.
Du kan f.eks. købe fjederlåse og lignende låsesystemer, der passer til alle vægtstænger med en ærmediameter på 30 mm. Brug altid fjederlåse for at sikre, at vægtskiverne sidder godt fast på vægtstangen under træningen. Du har også mulighed for at bestille en nakkestøtte til vægtstangen, hvis du vil undgå ømhed i nakke og skuldre under og efter et træningspas.

Tilkøb en stepbænk til din bodypump træning

Bodypump træning er effektivt til både cardio og udholdenhedstræning, men vil du gerne variere og intensivere din træning, vil det være oplagt at kombinere bodypump og step.

For at kunne gøre dette skal du tilkøbe en stepbænk.
Du bør desuden købe en 
træningsmåtte, så du kan sidde, ligge og stå sikkert og komfortabelt. Vi tilbyder stepbænke og træningsmåtter til ethvert behov og niveau.

Køb et body pump sæt for lethedens og økonomiens skyld

Står du og mangler udstyr til bodypump, kan du naturligvis købe vægtstænger og vægtskiver enkeltvis, men der er også mulighed for at købe et komplet body pump sæt.
Vi har sammensat forskellige bodypump sæt, der indeholder alt det udstyr, du skal bruge for at dyrke bodypump. Du kan f.eks. bestille et body pump sæt, der indeholder en vægtstang, vægtskiver, fjederlåse og en træningsmåtte.
Tjek vores populære bodypump sæt ud her på siden, hvis du gerne vil spare tid og penge, når du køber udstyr til bodypump.

Værd at vide om bodypump træning

Bodypump udføres i et højt tempo og ofte til musik. I løbet af en time vil du kunne træne hele kroppen ved at følge et af de officielle træningsprogrammer eller dit eget træningsprogram.

Her er nogle af fordelene ved bodypump:

 1. Du kan træne bodypump derhjemme eller i et fitnesscenter
 2. Du kan træne hele kroppen på bare én time
 3. Du får pulsen op og forbedrer din kondition
 4. Det er effektivt til fedtforbrænding
 5. Der findes en verden af forskellige øvelser (der er dermed mulighed for en underholdende og afvekslende træning)

De mest populære øvelser inden for bodypump

Du kan med et komplet body pump sæt udføre en lang række forskellige øvelser. Du kender måske nogle af øvelserne, men mangler du yderligere inspiration, så se med herunder.

Her er nogle af de bedste bodypump øvelser:

 • Dødløft
 • Military press
 • Squat
 • Hip thrust
 • Bent over row
 • Walking lunges

Hvis træningen ikke er hård nok, kan du altid tilføje mere vægt ved at sætte nogle flere og / eller tungere vægtskiver på vægtstangen. Det er en fordel at have flere forskellige vægtskiver til rådighed, så du kan tilpasse belastningen til de enkelte øvelser. 

Vi yder prismatch på alt bodypump udstyr

Du kan spare penge ved at dyrke bodypump derhjemme, da du slipper for at betale for et fitnessabonnement. I stedet kan du nøjes med at købe et prisvenligt bodypump sæt til hjemmebrug. Vi yder prismatch på alt udstyret, hvorfor du kan købe det til den bedste pris på markedet. Derudover tilbyder vi 365 dages returret.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)