Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Indoor Rigs

Brand
Muskelgruppe
Farve

Det komplette fitnesscenter skal ikke blot byde på masser af bænke, træningsmaskiner, frie vægte og træningsribbe. Det skal naturligvis også udstyres med en eller flere indoor rigs. Et rig – eller et træningsstativ - åbner nemlig op for utallige træningsmuligheder inden for især crossfit, funktionel og styrketræning.

Hos Fitness Engros forhandler vi alt til det professionelle fitnesscenter, og indoor rigs er naturligvis ingen undtagelse. Vi forhandler også outdoor rigs, men disse rigs er samlet på en anden underside. Her på siden præsenteres du udelukkende for træningsstativer til indendørs brug. På produktsiderne har vi samlet en masse relevant info om de forskellige rigs, ligesom produktsiderne byder på en række produktbilleder – alt sammen for at give dig et godt indblik i produkterne. Har du spørgsmål til nogle af vores indoor rigs, så send en mail eller kontakt os telefonisk.

Stort udvalg af rigs til indendørs brug

Træningsstativer findes i mange former, størrelser og prisklasser. Det betyder, at du har mange valgmuligheder, og at der dermed er gode chancer for, at du kan finde en ideel løsning til dit fitnesscenter.

Helt overordnet består vores udvalg af indoor rigs af henholdsvis vægmonterede og fritstående rigs. Disse rigs er designet og fremstillet af nogle af de førende producenter i branchen bestående af Crossmaxx og Inter Atletika. Det er producenter, der har stor erfaring med at udvikle og producere rigs til professionel brug. Vi har naturligvis kvalitetsgodkendt alle de rigs, du finder i vores sortiment, hvorfor du kan stole trygt på, at intet er overladt til tilfældighederne.

Her er nogle af vores bestsellers:

  • Inter Atletika Rig Fritstående Model 1
  • Inter Atletika Rig Vægmonteret Model 1
  • Crossmaxx Rig XL Fritstående Model 2
  • Crossmaxx Rig XL Fritstående Model 1

Kig med fordel nærmere på disse rigsystemer og nogle af de andre rigsystemer i vores sortiment.

Hvad end det er et lille eller stort træningsstativ, og hvad end du foretrækker en vægmonteret eller fritstående model, så kan vi være leveringsdygtige.

Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vælge mellem alle de kvalitetsrigtige indoor rigs, og derfor vil vi selvfølgelig gerne byde ind med vores viden og knowhow. Vi står derfor altid klar med rådgivning såvel som et godt tilbud.

Bemærk: Nogle af vores indoor rigs produceres efter ordre, men trods det kan vi tilbyde hurtig levering.

Træningsstativ til styrketræning

Med et træningsstativ er der rig mulighed for at udføre mange forskellige styrkeøvelser. Der er f.eks. mulighed for at lave squats og military press (kræver foruden et træningsstativ en vægtstang og dertilhørende vægtskiver).

I vores sortiment finder du flere træningsstativer til styrketræning, der byder på praktisk opbevaring af vægtskiver. På den måde kan man altid have vægtskiverne i nærheden, og det gør det nemt at justere belastningen op og ned.

Nogle af de store indoor rigs muliggør, at flere personer kan træne samtidig, idet de har flere forskellige zoner. Disse rigs egner sig godt til det velbesøgte træningscenter, hvor der ofte er kamp om de tilstedeværende træningsstativer.

Træningsstativ til crossfit

Indoor rigs er ikke kun populære blandt de personer, der dyrker styrketræning. Indoor rigs er også velegnet til crossfit. Ligesom det gør sig gældende for styrketræning, så er der mange øvelser inden for crossfit, der kan udføres med et træningsstativ.

Power clean, power snatch, dips, muscle up og pullups er nogle af de velkendte crossfit øvelser, der kan udføres ved brug af et træningsstativ.

Fritstående vs. vægmonterede rigs

Hos Fitness Engros kan vi som sagt byde på både fritstående og vægmonterede træningsstativer til centerbrug.

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, og hvilken løsning der er den rigtige afhænger af flere individuelle faktorer. Endnu en gang vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning gennem faglig vejledning og sparring.

De fritstående træningsstativer har selvsagt den fordel, at de kan stå overalt i centret, idet de ikke nødvendigvis skal placeres ved en væg. Det giver maksimal indretningsfrihed.

Til venstre for produkterne vil du kunne sortere træningsstativerne efter type – her kan du netop vælge mellem vægmonteret eller fritstående. Sæt med fordel flueben ved en af disse muligheder, hvis det er et krav, at stativet skal være enten vægmonteret eller fritstående.

Vi forhandler også tilbehør til indoor rigs

Hos Fitness Engros har vi et stort og alsidigt udvalg af indoor rigs, men det stopper ikke der. I vores sortiment finder du også en verden af tilbehør til indoor rigs. Dette tilbehør tæller bl.a. vægtstænger og vægtskiver, der er uundværligt i forbindelse med øvelser som squat, military press m.fl. Derudover forhandler vi vægtstangsholdere, klatrereb, vægtveste og meget andet udstyr, der kan bruges til styrketræning og/eller crossfit.

Skal medlemmerne i fitnesscentret have maksimal glæde af træningsstativet, så er det netop alfa og omega, at der er adgang til forskelligt træningsudstyr- og tilbehør. Køb det hele hos os, så kvitterer vi med fordele som 365 dages returret og hurtig levering.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)