Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Stepmaskiner

Brand
Farve

Stepmaskinen hører til blandt de mest populære cardiomaskiner, og det er der en god forklaring på. Stepmaskinen giver nemlig en effektiv og god træning, og den kan bruges af alle uanset træningserfaring. Denne type cardiomaskine er at finde i de fleste fitnesscentre landet over, ligesom den efterhånden har fundet vej til mange homegyms.

Er du på udkig efter en ny stepmaskine af høj kvalitet, så oplev vores fantastiske udvalg. Vi forhandler nogle af de bedste stepmaskiner på markedet og tilbyder levering til både private og erhverv.

Udforsk vores attraktive udvalg af stepmaskiner

I vores sortiment finder du alt i cardiomaskiner, og her er stepmaskiner naturligvis ingen undtagelse. Her på siden er det netop vores stepmaskiner, der er i centrum.
Fælles for alle de repræsenterede maskiner til steptræning er, at de er blevet nøje udvalgt af vores dygtige og kvalitetsbevidste indkøbere. Dette er din sikkerhed for at få leveret en god stepmaskine med en lang levetid.

På produktsiderne kan du læse alt om de forskellige stepmaskiner mht. funktioner, specifikationer m.v. Du vil også kunne se billeder af maskinerne fra forskellige vinkler. I nogle tilfælde vil du tilmed kunne læse anmeldelser af produkterne.
Vi har masser af gode og billige stepmaskiner i sortimentet, så snyd ikke dig selv for at opleve det.

Stepmaskiner til hjemmetræning og centerbrug

Alle vores produkter forhandles til både private og erhverv. Om du derfor er på udkig efter en stepmaskine til hjemmetræning, eller om du mangler en stepmaskine til kommerciel brug, så kan vi levere den eller de ønskede maskine(r).

Der er mulighed for at se flere af produkterne inden køb, hvis dette ønskes. Dette kan lade sig gøre ved at besøge vores store og velindrettede showroom.

Hvad er en stepmaskine?

En stepmaskine er en cardiomaskine, der simulerer det at gå på trapper. Du placerer dine fødder på maskinen og træder skiftevis på trinene.

Du bestemmer selv, hvor hård og intensiv træningen skal være ved at regulere hastigheden og modstanden. Ved visse stepmaskiner er der også mulighed for at vælge mellem flere forskellige programmer, eksempelvis programmer til intervaltræning.

Typer af stepmaskiner

Der findes forskellige typer stepmaskiner, hvoraf nogle er mere populære og avancerede end andre. De mest almindelige typer er henholdsvis mini stepper stepmaskiner, stepmaskiner med håndtag og StairClimber stepmaskiner. Disse maskiner adskiller sig fra hinanden på en række parametre, bl.a. i forhold til størrelse, pris og funktionalitet.

I vores sortiment finder du bl.a. stepmaskiner fra StairMaster. Et brand, der er kendt for at producere nogle af de bedste stepmaskiner og trappemaskiner i branchen.

StairClimber stepmaskine

StairClimber stepmaskiner – eller også kendt som trappemaskiner – skiller sig ud fra de typiske stepmaskiner. Denne type maskine er markant større og mere avanceret end en almindelig stepmaskine, og så befinder den sig i en lidt højere prisende.
Maskinen er beregnet til intensiv brug og bruges derfor i mange fitnesscentre. Den kan dog også købes til og bruges i det private træningsrum, hvis pladsen tillader det.

Mini stepper stepmaskine

En anden udbredt type stepmaskine er den såkaldte mini stepper stepmaskine. Denne type stepmaskine er kendetegnet ved at være pladsbesparende, ved ikke at være udstyret med håndtag og ved at have en relativ lav maks. brugervægt.

Denne maskine er et godt valg, hvis du ønsker at købe en lille stepmaskine uden avancerede funktioner. Maskinen er meget let og kompakt, og den er derfor let at flytte rundt på ved behov. Det er desuden en billig stepmaskine, der egner sig glimrende til hjemmetræning.

Stepmaskine med håndtag

En stepmaskine med håndtag er den tredje og sidste type. Denne skiller sig ud fra føromtalte type ved at være udstyret med håndtag og ved typisk at have en lidt mere avanceret computer med mange nyttige funktioner.

Du skal vælge denne type til fordel for mini stepper stepmaskinen, hvis du vil have mulighed for at lave mere ’voldsomme’ bevægelser. Voldsomme bevægelser er i dette tilfælde lig med en høj forbrænding og et højere antal forbrændte kalorier. Du bør stræbe mod at opnå en høj forbrænding, hvis du gerne vil forbrænde mange kalorier og få en bedre kondition.

Fordele ved steptræning

En stepmaskine er på mange punkter en pragtfuld cardiomaskine, og grundet de mange attraktive fordele kan maskinen være et rigtig godt alternativ til andre cardiomaskiner som løbebåndet, crosstraineren eller romaskinen. Nedenfor vil vi opliste nogle af de fordele, du kan opnå ved at træne på en effektiv stepmaskine.

Her er nogle af fordelene:

 1. Det er en meget effektiv træningsform (idet du bl.a. kan forbrænde mange kalorier og få en bedre kondition)
 2. Steptræning kan give en sund holdning
 3. Det er en skånsom træningsform (du kan dermed undgå skader)
 4. Du træner effektivt dine baller, lægge og lår
 5. Alle kan komme i gang med steptræning (træningsformen er simpel, og du kan selv bestemme intensiteten)

Med ovenstående fordele in mente kan du med rette glæde dig til en effektiv træning.

En af de bedste maskiner til cardio træning

For at opnå en effektiv cardiotræning skal du bruge en cardiomaskine. En af de maskiner der er rigtig gode til cardio træning er stepmaskinen. Der er nemlig mulighed for at forbrænde mange kalorier ved at steppe. Du kan forvente at forbrænde ca. 500-600 kalorier i timen alt efter din vægt og træningens intensitet. Er der kun tid til en hurtig træning på en halv time, så vil du kunne forbrænde ca. 250-300 kalorier. Du er dermed sikret en høj kalorieforbrænding.

En stepmaskine kan med fordel bruges til cardiotræning som et supplement til styrketræning. Ved at steppe kan du nemlig tone musklerne og dermed få en endnu flottere krop.

Stepmaskine test: Hvilken er den bedste?

Vi har ikke udført en stepmaskine test, men du kan stole trygt på, at de stepmaskiner du finder i vores sortiment er nogle af de bedste på markedet. Det er dog svært at pege på den bedste stepmaskine, da det afhænger af individuelle behov og budget. Om du skal vælge den ene eller anden stepmaskine afhænger bl.a. af, om maskinen skal bruges i et privat træningsrum, eller om den skal anvendes i et fitnesscenter med mange daglige brugere.

Gode råd til valg af stepmaskine

Du har indledt jagten på den bedste stepmaskine og er måske i vildrede over, hvad du skal vælge. Valget er ikke let, men ved at overveje og definere dine individuelle behov og præferencer kan du formentlig snævre dig ind på det rigtige valg.

Hjælp dig selv med at definere den rette stepmaskine ved at svare på følgende spørgsmål:

 • Skal maskinen bruges derhjemme eller i en kommerciel sammenhæng?
 • Skal maskinen være af den ene eller anden type? (vi har gennemgået de forskellige typer længere oppe)
 • Hvor mange og hvilke programmer skal maskinen have?
 • Skal der være mulighed for Bluetooth tilslutning?
 • Skal der være mulighed for pulsmåling?
 • Skal der være ventilation?
 • Hvad må stepmaskinen maksimalt koste?
 • … og eventuelle andre spørgsmål

Jo flere af tingene der gås i dybden med, desto lettere bliver det at vælge en stepmaskine.

Brug for hjælp til at vælge den rette stepmaskine?

Vi kan assistere dig med at finde den perfekte stepmaskine, hvad end du leder efter en billig stepmaskine med de mest basale funktioner eller en lidt mere avanceret stepmaskine med mange funktioner. Skal vi hjælpe dig med at finde din nye stepmaskine, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os. Du er også velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål til vores leveringsservice, returpolitik eller noget helt tredje.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)