Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Massagepistoler

Brand
Farve

En massagepistol – eller også kendt som en massage gun – er et pragtfuldt redskab til at komme ømme og stive muskler til livs efter en hård træning. Redskabet lindrer ømhed og stivhed i musklerne, så du hurtigere kan restituere og blive klar til dit næste træningspas. En massagepistol gør dog ikke kun underværker efter træningen, men også før træningen, hvor den er i stand til at varme musklerne og leddene op.

Døjer du med muskelømhed og muskelstivhed i din aktive hverdag, hvad end du dyrker styrketræning, crossfit, yoga eller noget helt fjerde, så kan du drage stor nytte af at anvende en massagepistol. Udforsk vores udvalg af massagepistoler på denne side, hvis du gerne vil have fingrene i et smart massageapparat.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et massageapparat, der er udformet som en pistol (deraf navnet massagepistol). Den engelske betegnelse for apparatet er massage gun.

Massagepistolen består af et skaft, som brugeren holder ved under brug, og et massagehoved, der ved hjælp af hurtige og gentagne stød (slagterapi) mod kroppen giver en dybdegående massage. På selve apparatet er det typisk også muligt at regulere vibrationsniveauet, ligesom det i mange tilfælde er muligt at udskifte massagehovedet.

Designet, størrelsen og vægten kan variere fra apparat til apparat, men de fleste af vores massagepistoler har en beskeden størrelse og vægt. Ofte vejer massagepistolerne ikke mere end et par kilo.

En massagepistol har mange gavnlige effekter

I vores sortiment finder du massagepistoler med mange fantastiske features og specifikationer. Disse apparater vil kunne bruges både før og efter træning af enhver aktiv person – såvel topatleten som fritidsmotionisten.

En massagepistol vil f.eks. kunne bruges til følgende:

  • Afslapning og velvære
  • Opvarmning af muskel- og bindevæv samt led (særligt fordelagtigt inden træning)
  • Lindring af ømhed, spændinger og stivhed i musklerne (hurtigere restitution)
  • Øgning af blodgennemstrømningen (gør kroppen i stand til at yde mere)

Opsummeret vil brugen af en massagepistol kunne fremme din restitution efter en hård træning. Du bliver hurtigere klar igen, og derfor vil massageapparatet indirekte kunne sikre dig et bedre træningsudbytte.

Som en del af din opvarmning kan det også være en god idé at bruge en massage gun - denne kan nemlig opvarme dine muskler og led før træningen. Massagen bør dog ikke erstatte den normale opvarmning, men blot udgøre et supplement.

Du kan også bruge din massage gun, hvis du føler dig stresset eller blot føler for at forkæle dig selv lidt. En god omgang massage hjælper dig nemlig til at slappe af.

Et godt og billigt alternativ til professionel massage

De fleste aktive danskere kan have behov for en behagelig massage fra tid til anden, men det er ikke sikkert, at budgettet rækker til professionel massage hver uge. Der findes dog heldigvis op til flere alternativer til at få massage af en professionel massør. En af de gode og billige alternativer er at bruge en massagepistol.

I vores sortiment finder du mange prisvenlige massagepistoler. Ved at købe en af disse massagepistoler får du et redskab, som du kan bruge igen og igen. Køber du dette redskab i stedet for at gå til massør, så vil investeringen være tjent hjem efter få ganges brug, da du slipper for at betale en massør 500-900 kr. i timen.

Vores massagepistoler byder på flere vibrationsniveauer og massagehoveder

En massagepistol er ikke et videre kompliceret massageapparat.

Som bruger skal du dog vide, hvilke muligheder og funktioner apparatet byder på. Særligt relevant er det at vide, hvor mange og hvilke vibrationsniveauer og massagehoveder der følger med.

De mest eksklusive massagepistoler fra vores udvalg har en række forskellige vibrationsniveauer, hvor forskellen på niveauerne skal findes i, hvor mange vibrationer der genereres i minuttet. Typisk genereres der mellem ca. 1.300 og 3.300 vibrationer i minuttet. Du kan ved at regulere vibrationsniveauet bestemme, hvor kraftig massagen skal være. Ønsker du en dyb massage, så vælg med fordel et af de højeste vibrationsniveauer.

Ved flere af vores massagepistoler medfølger der også forskellige massagehoveder. Et stort udvalg af massagehoveder sikrer, at du kan tilpasse massagen efter, hvilket område du vil behandle. Kuglehovedet er f.eks. velegnet til store muskler såsom lår og bryst, mens gaffelhovedet er velegnet til rygsøjlen, skuldre og ankler. Gør med fordel brug af de forskellige massagehoveder for at sikre en effektiv massage af hele kroppen.

Massagepistoler er velegnede til behandlere, atleter og andre aktive danskere

En massagepistol vil kunne bruges af alle – lige fra behandleren og atleten til den private styrkeløfter eller crossfitter. Flere af vores massagepistoler er udviklet til professionelt brug, men de kan bruges af alle.

Som privatperson behøver du ikke at tage kontakt til en behandler for at få glæde af en massagepistol. Dette massageapparat er nemlig udviklet til, at det kan betjenes af brugeren selv. Du kan dermed give dig selv en effektiv massage og kan dermed lindre smerter, få bugt med ømme muskler, øge blodcirkulationen i kroppen og meget mere. Der kan dog blive brug for en hjælpende hånd ved behov for massage af ryg, nakke, baglår eller andre områder på kroppen, der er svære at komme til selv.

Sådan finder du den bedste massage pistol til dine behov

Vil du også gerne have mulighed for at få en dybdegående massage flere gange om ugen uden at skulle hænge på dyre massørregninger? Så skal du investere i en massagepistol. Vi hjælper dig med at finde den rette.

Vi forhandler mange forskellige massagepistoler, der adskiller sig fra hinanden på punkter som pris, design, funktionalitet m.v. Overvej derfor, hvad du søger i en massagepistol. Er det vigtigt for dig, at du får en massagepistol med en støjsvag motor og et ergonomisk design, eller leder du snarere efter en billig massagepistol med de mest basale funktioner? Uanset hvilke krav du stiller, så har vi sandsynligvis den helt rigtige massagepistol til dig. Vælg med fordel en kraftfuld model, hvis du ønsker en brugervenlig massagepistol med en kraftig og støjsvag motor.

Der er mange fordele ved at købe massagepistoler hos Fitness Engros. Vi kan foruden et stort udvalg byde på 365 dages returret og hurtig levering. Kontakt os hellere end gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)