Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Bokseudstyr

Brand
Farve

Hos Fitness Engros forhandler vi træningsredskaber til kampsport og boksetræning for begyndere og professionelle boksere. Gå på opdagelse her på siden for at finde en sandsæk, boksehandsker eller en sparkepude.

For at beskytte dine hænder og for at sikre en så effektiv boksetræning som muligt skal du bruge et par gode og kvalitetsrigtige boksehandsker. Står du netop og mangler et par kvalitetshandsker til boksning, hvad end du bokser på et højt eller lavt niveau, så er du kommet til den rette forhandler. Hos Fitness Engros fører vi nemlig et bredt udvalg af bokseudstyr, så vi kan naturligvis også tilbyde handsker til boksning. 

Vi forhandler boksehandsker til forskellige formål, herunder træning på sandsæk, og vi kan tilbyde flere forskellige mærker, størrelser og designs. Tjek udvalget ud og find den rette boksehandske for dig. 

Boksehandsker til begyndere, øvede og professionelle 

I vores sortiment finder du forskellige slags boksehandsker til både begyndere, øvede og professionelle. Vores udvalg består hovedsageligt af sandsækhandsker, der, som navnet antyder, er velegnet til træning på sandsække, men vi kan også tilbyde plethandsker til boksning. 

Uanset om du blot bokser for at holde dig i form, om du drømmer om at komme i bokseringen en dag, eller om du allerede deltager i boksestævner, så kan du finde boksehandsker, der matcher dine krav og behov her på siden. 

Alle boksehandsker fra vores udvalg er nøje udvalgt, hvorfor du kan være sikker på, at de lever op til vores, og sandsynligvis også dine, høje kvalitetskrav. 

Sandsækhandsker til boksning 

Det kan være hårdt for både hænder og håndled at bokse på sandsække. Af følgende grund skal du unde dig selv et par gode sandsækhandsker til boksning, hvis du hovedsageligt træner på sandsække. 

Et par sandsækhandsker til boksning er typisk fremstillet af kunstlæder eller af andre slidstærke materialer, der er velegnet til hyppige og længerevarende boksetræninger. Af andre kendetegn ved sandsækhandsker kan der nævnes, at de ofte har tredobbelt polstring og velcrolukning til nem benyttelse. Nogle af handskerne har en løs og åben tommelfinger, mens andre har en fast tommelfinger. Det er langt hen ad vejen en smagssag, hvad man er mest til. 

Vores sandsækhandsker er egnet til både hjemmebrug, fitness og klubber. Vi har i øvrigt flere billige boksehandsker i denne kategori. 

Plethandsker til boksning 

Vi har ikke kun fornøjelsen af at forhandle sandsækhandsker til favorable priser. Vi fører også et attraktivt udvalg af plethandsker til boksning. Disse boksehandsker bruges hovedsageligt til klassisk boksning, men vil også kunne fungere til thaiboksning, karate og andre former for kampsport. 

Plethandsker er boksehandsker med ekstra meget polstring, hvor der på håndfladen er monteret en pude. Sådanne handsker udgør et godt alternativ til slagpuder, der bruges til samme formål. Handskerne bruges til sparring, og formålet er at træne hurtighed, hånd-øje-koordination og præcision. For at få glæde af sådanne handsker skal man være to personer – den ene person har boksehandsker på og slår på plethandskerne, mens den anden tager imod slagene med plethandskerne på hænderne. Den solide polstring sikrer, at det ikke gør ondt at modtage slag på handskerne. 

Skal dig og din boksemakker i endnu bedre form? Så investér i et par plethandsker og tag jeres bokseevner til det næste niveau. 

Handsker til boksning fra mærker som LMX. og Fightersport 

Det er en rigtig god idé at bruge boksehandsker, når der står boksning på programmet, men da der er forskel på handsker til boksning, skal du vælge dine handsker med omhu. Er det en god boksehandske i høj kvalitet, du er på udkig efter, så vil vores boksehandsker fra LMX. og Fightersport helt sikkert fange din interesse. Klikker du dig ind på de enkelte produktsider, så kan du læse alt om, hvad handskerne er velegnet til, hvilket materiale de er lavet i, og hvilke størrelser de findes i. 

Vigtigheden ved at vælge de rette boksehandsker 

Det kan være svært at finde den helt rigtige boksehandske, for hvilken er i virkeligheden den bedste? Hjælpen er nær. Handskerne vil ikke nødvendigvis have den påtænkte effekt, hvis de ikke bruges til det formål, som de er udviklet til, eller hvis størrelsen ikke er den rigtige. Derfor skal der gøres nogle overvejelser forud for købet. 

Stil dig selv følgende spørgsmål ved valg af handsker til boksning: 

  • Skal handskerne bruges til sparring, træning på sandsække, kamp eller noget helt fjerde? 
  • Hvor meget polstring skal de have? (vær opmærksom på måleenheden oz) 
  • Hvilket materiale skal de være fremstillet i? 
  • Skal de byde på velcrolukning? 
  • Hvad må de maksimalt koste? 
  • Hvilken størrelse skal de have? 

I nogle tilfælde vil du ikke kunne nøjes med ét par boksehandsker. Vil du f.eks. både kunne træne på sandsæk og sparre med din makker, så skal du både have et par sandsækhandsker og et par plethandsker. 

Hvilken størrelse boksehandsker skal jeg vælge? 

De rette handsker til dig skal ikke kun matche dine krav til kvalitet, budget og formål, men skal også byde på den rette størrelse. Hvad angår størrelser på boksehandsker, så skal du være bekendt med, at størrelserne kan opgøres på to forskellige måder. 

De fleste boksehandsker fra vores udvalg findes i størrelserne small, medium, large og extra large. 

Boksehandsker kan dog også angives i ounce (oz). Mere om dette nedenfor. 

Boksehandsker og oz (ounce) 

Ounce handler, modsat førnævnte, ikke om størrelsen på handsken, men udelukkende om hvor meget polstring der er i handsken. Uanset om handsken har en lav oz på f.eks. 10 oz eller en højere oz på f.eks. 16 oz, så vil handsken have den samme størrelse. Oz siger nemlig kun noget om polstringen – jo højere oz, desto mere polstring vil boksehandsken have. 

Om du skal vælge en boksehandske med høj eller lav oz kommer an på flere forskellige ting. Det kommer først og fremmest an på, om du er ung, kvinde eller mand, og om du skal bruge handskerne til træning på sandsæk, let sparring, hård sparring eller noget helt fjerde. Ved hård sparring skal du vælge boksehandsker med høj oz – så beskytter du dine hænder optimalt og passer samtidig på din boksemakker. Handskens oz kan angives ved bestilling. 

Vejledende størrelsesguide (oz): 

  • 10 oz (45-67 kg) 
  • 12 oz (45-67 kg) 
  • 14 oz (68-79 kg) 
  • 16 oz (over 80 kg) 

Brug for hjælp til at finde de rette handsker? 

Leder du efter et par solide handsker i god kvalitet, der kan sikre dig en bedre boksetræning, men har du svært ved at vælge? Så ræk ud til vores kundeservice, og lad os hjælpe dig.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)