Rigs

Filter
Crossmaxx XL Plate Holder F/Rig Crossmaxx XL Plate Holder F/Rig
Crossmaxx XL Plate Holder F/Rig
Crossmaxx' modulopbyggede rigs giver mange muligheder for setup af barer og opbevaring af vægtskiver. Kontakt vores konsulenter i dag og få en uforpligtende samtale.

325 kr. 
Crossmaxx Storage Pin For Fractional Plates Crossmaxx Storage Pin For Fractional Plates
Crossmaxx Storage Pin For Fractional Plates
Storage pin fra Crossmaxx er en smart måde at opbevare og holde styr på fractional plates og mindre vægtskiver med 50 mm. Denne kan monteres på alle Crossmaxx' storage rack opbevaringsstativer.

295 kr. 
Crossmaxx Storage Multi Ophæng
Crossmaxx Storage Multi Ophæng
Crossmaxx storage multi hanger er et ophæng til opbevaring af træningstilbehør, som kan monteres på Crossmaxx' squat racks eller væggen. Med dette ophæng undgår du sammenfiltrede elastikker og sjippetov og får et ryddet træningsareal.

635 kr. 
Crossmaxx Double Wall Ball Target Crossmaxx Double Wall Ball Target
Crossmaxx Double Wall Ball Target
Tilføj en double wall ball target til dit Crossmaxx XL rig for et mere varieret stativ. Crossmaxx' wall ball target er ligesom resten af Crossmaxx' rigs dele fremstillet af kvalitetsstål med en matsort, pulverlakeret finish.

1.195 kr. 
Inter Atletika Chin Up Bar 102 cm Matblack
Crossmaxx XL J-Hook Set Pro (Sæt) Crossmaxx XL J-Hook Set Pro (Sæt)
Crossmaxx XL J-Hook Set Pro (Sæt)
Opbyg dit eget rig setup med Crossmaxx' modulopbyggede stativer i samarbejde med vores konsulenter. Du er sikret et flot og langtidsholdbart rig.

1.325 kr. 
Crossmaxx XL Pull-Up Single Handle Crossmaxx XL Pull-Up Single Handle
Crossmaxx XL Pull-Up Single Handle
Tilføj pull-up håndtag til dit Crossmaxx XL rig for et mere varieret stativ. Crossmaxx' pull-up håndtag sættes på en crossbar og er ligesom resten af Crossmaxx' rigs dele fremstillet af kvalitetsstål med en matsort, pulverlakeret finish.

375 kr. 
Crossmaxx XL Dip Station F/Rig V2 Crossmaxx XL Dip Station F/Rig V2
Crossmaxx XL Dip Station F/Rig V2
Tilføj en dip station til dit Crossmaxx XL rig for et mere varieret stativ. Crossmaxx' dip station er ligesom resten af Crossmaxx' rigs dele fremstillet af kvalitetsstål med en matsort, pulverlakeret finish.

2.475 kr. 
Crossmaxx Single Beam 110 cm
Med Crossmaxx rigs giver dig næsten uendelige muligheder for at sammensætte dit eget Crossmaxx rig. Denne single beam er fremstillet af tykt, holdbart stål og med en flot matsort pulverlakeret finish for bedre greb.

675 kr. 
Crossmaxx Rig XL Vægmonteret Model 1 Crossmaxx Rig XL Vægmonteret Model 1
Crossmaxx Rig XL Vægmonteret Model 1
Crossmaxx Rig XL med uendelige muligheder!

7.340 kr. 
Crossmaxx XL Spotting Arm (Sæt) Crossmaxx XL Spotting Arm (Sæt)
Crossmaxx XL Spotting Arm (Sæt)
Design dit eget rig setup med Crossmaxx' modulopbyggede stativer i samarbejde med vores konsulenter. Crossmaxx rigs er langtidsholdbare med næsten uendelige muligheder med de matsorte, pulverlakerede dele fra Crossmaxx.

1.395 kr. 
Crossmaxx XL Bracket F/Trawler & Crossbar
Crossmaxx XL Bracket F/Trawler & Crossbar
Opbyg dit eget rig setup med Crossmaxx' modulopbyggede stativer i samarbejde med vores konsulenter. Du er sikret et flot og langtidsholdbart rig med næsten uendelige muligheder.

245 kr. 
Crossmaxx Standard Beam 110 cm
Crossmaxx Standard Beam 110 cm
Crossmaxx rigs giver næsten uendelige kombinationsmuligheder, hvor du kan skræddersy dit eget rig. Denne standard bjælke er fremstillet af tykt, holdbart stål og med en flot matsort pulverlakeret finish for et bedre greb.

1.095 kr. 
Inter Atletika Dip Bar Til Squat Rack
Crossmaxx Boxing Bag Arm
Crossmaxx Boxing Bag Arm
Crossmaxx rigs er til dig, der vil skræddersy dit eget rig. Med denne bjælke, som er fremstillet af tykt, holdbart stål, kan du få en stabil boksestation hængende i dit rig.

885 kr. 
Crossmaxx Opbevaringsmodul Model 2 Crossmaxx Opbevaringsmodul Model 2
Crossmaxx Opbevaringsmodul Model 2
Crossmaxx Storage model 2 er ideel til opbevaring af småt udstyr og få ryddet gulvet i træningscentret. Crossmaxx' opbevaringsstativ er både praktisk og i et flot design.

17.095 kr. 
Crossmaxx Opbevaringsmodul Model 1 Crossmaxx Opbevaringsmodul Model 1
Crossmaxx Opbevaringsmodul Model 1
Crossmaxx Storage model 1 er ideel til opbevaring af småt udstyr og få ryddet gulvet i træningscentret. Vil du opleve opbevaringsstativet? Kom forbi vores showroom.

9.795 kr. 
Inter Atletika J-Hook Set Til Squat Rack
Inter Atletika J-Hook Set Til Squat Rack
Med Inter Atletika rigs kan du skræddersy dit eget rig til dit træningsområde. Rig'et bliver specialfremstillet 3 mm tykt stål.

775 kr. 
Crossmaxx Bar 180 cm
Crossmaxx Bar 180 cm
Crossmaxx rigs giver næsten uendelige kombinationsmuligheder, hvor du kan skræddersy dit eget rig. Denne bar er fremstillet af tykt, holdbart stål og med en flot matsort pulverlakeret finish for et bedre greb.

555 kr. 
Crossmaxx XL Single Beam V2 180 cm Crossmaxx XL Single Beam V2 180 cm
Crossmaxx Outdoor Leveling Foot Crossmaxx Outdoor Leveling Foot
-48%
Inotec P6 Instruction Plate
Inotec P6 Instruction Plate
Inotec P6 Instruction Plate perfekt ved cirkeltræning. Indsæt et A5 ark med beskrivelse af øvelserne og så kan træningen gå i gang.

255 kr.  Førpris 495,00 kr. 
-57%
Inotec P6 Bottle/Towel/Phone Storage
Inotec P6 Bottle/Towel/Phone Storage
Inotec P6 Bottle/Towel/Phone Storage monteres på indersiden af søjlerne, og bruges til opbevaring af vandflasker, håndklæder, nøgler og telefoner op til 6 personer.

595 kr.  Førpris 1.375,00 kr. 
Crossmaxx Outdoor Upright stand 250 cm Crossmaxx Outdoor Upright stand 250 cm
Crossmaxx Outdoor Single Beam 100 cm Crossmaxx Outdoor Single Beam 100 cm
Crossmaxx XL Wall Mount Bracket
Crossmaxx XL Wall Mount Bracket
Design dit eget rig setup med Crossmaxx' modulopbyggede stativer i samarbejde med vores konsulenter. Du får et flot og langtidsholdbart rig med næsten uendelige muligheder med de matsorte, pulverlakerede dele fra Crossmaxx.

525 kr. 
Crossmaxx Outdoor Dip Station Crossmaxx Outdoor Dip Station
Crossmaxx XL Upright Stand Extender 125 cm
Crossmaxx XL Upright Stand Extender 125 cm
Opbyg dit eget rig setup med Crossmaxx' modulopbyggede stativer i samarbejde med vores konsulenter. Du er sikret et flot og langtidsholdbart rig med næsten uendelige muligheder med de matsorte, pulverlakerede dele.

1.295 kr.