Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Brand
Muskelgruppe
Farve
Spar 21%
Crossmaxx Bare Beam 180 cm - Demo
Crossmaxx Bare Beam 180 cm - Demo

1.495 kr.  / 1.895,00 kr. 

Rigs byder på uanede træningsmuligheder, og alene af den grund er rigs en god investering til ethvert fitnesscenter og andre træningsmiljøer. De multifunktionelle træningsstativer findes i mange størrelser og former, og de kan skræddersys og designes ned til mindste detalje. 

Hos Fitness Engros har vi fornøjelsen af at forhandle alsidige, robuste og holdbare rigs fra nogle af de førende brands i branchen såsom Crossmaxx og Inotec. Udforsk vores udvalg her på siden og find det helt rigtige rig i dag. 

Stort udvalg af rigs 

Rigs er ikke bare rigs. Det vil du blive bekræftet i, hvis du dykker ned i vores sortiment, der er både stort og differentieret. 

Vi giver vores kunder mulighed for både at købe rigs i komplette sæt såvel som enkeltdele. Du kan overveje at købe enkeltdele, hvis du gerne vil skræddersy dit eget rig. 

På denne side præsenteres du for vores komplette udvalg af rigs, men du har også mulighed for at klikke dig ind på vores underkategorier med henholdsvis indoor og outdoor rigs, hvis du leder efter noget bestemt. Flere af vores rigs er specialfremstillet til at kunne modstå vind og vejr, men det gælder ikke dem alle. 

Hvis du har svært ved at overskue udvalget, så tøv ikke med at bruge vores forskellige filtre. Du kan bl.a. sortere efter brand, serie, pris og meget mere. 

Indendørs og udendørs rigs 

En af de ting der er vigtige at tage stilling til ved køb af rigs er, om træningsstativerne skal bruges inde eller ude. Det har nemlig stor betydning for, hvilke rigs der vil være mest egnet. Vi har gjort det nemt for dig at finde rigs til henholdsvis indendørs og udendørs brug ved at dele stativerne op i to underkategorier og ved at præsentere dig for grundige beskrivelser af de forskellige rigs. 

I vores sortiment finder du udendørs rigs, der kan opføres permanent udendørs. Disse er typisk sandblæst og har både en pulverlakering og zinkbelægning. 

Foruden at tage stilling til, om du vil købe et indendørs eller udendørs rigsystem, så skal du vælge mellem henholdsvis fritstående og vægmonterede rigs. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger. 

Fritstående rigs 

Fritstående rigs er et godt valg, hvis du ønsker at kunne montere træningsstativet midt i et rum eller et andet sted, hvor der ikke er en væg lige ved siden af. 

På de enkelte produktsider, der henvises til fra denne side, vil vi tydeligt fremhæve, om der er tale om en fritstående model eller ej. Crossmaxx og Inter Atletika er nogle af de brands, der gør sig i udvikling og produktion af fritstående rigs. 

Vægmonterede rigs 

Vi forhandler naturligvis også vægmonterede rigs, der, ligesom de fritstående rigs, er af højeste kvalitet. En af fordelene ved vægmonterede rigs er, at de byder på meget høj stabilitet og sikkerhed. 

Køb rigs fra kvalitetsrigtige mærker hos Fitness Engros 

Vi forhandler rigs fra en række kvalitetsrigtige mærker. Det drejer sig bl.a. om mærkerne Crossmaxx, Inter Atletika, Inotec og gym80. Vi har nøje udvalgt de bedste træningsstativer fra disse brands, så du kan vælge fra det bedste udvalg. 

Design dit rig med de modulopbyggede stativer 

Rigs findes i mange afskygninger, og de kan designes på en verden af forskellige måder. 

Med de modulopbyggede stativer fra vores udvalg kan du designe dit eget rig til dit fitnesscenter e.l. Der er rig mulighed for at skabe en alsidig station til styrketræning og crossfit, hvor der kan laves både squat, bænkpres, dødløft, skulderpres m.v. 

Den perfekte træningsstation kan skabes ved at tilføje en dip station, spotting arms og andre moduler til rigget. For at sikre så mange og gode træningsmuligheder som muligt bør der også investeres i en justerbar bænk, en vægtstang og evt. andet udstyr og tilbehør. 

Brug for hjælp til at vælge det rette rig til dit træningsområde? 

Vi fører et bredt udvalg af rigs og racks, og vi ved, at det kan være svært at vælge mellem de mange attraktive muligheder. Derfor står vi selvfølgelig til rådighed for dig, der har brug for vejledning og sparring. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os ved spørgsmål eller behov for vejledning.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)