Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Thomas Strøier

Mød vores atlet Thomas Strøier

Thomas Strøier

Thomas Strøiers vej til CrossFit begyndte i 2016/2017 under hans værnepligt hos Livgarden i Høvelte, hvor den fysiske træning var inspireret af CrossFit. Denne oplevelse tændte hans interesse for sporten, som har ført ham til at træne det super intensivt. Som en del af Team Butchers Lab X, træner han nu målet mod en kvalifikation til CrossFit Games 2024. 

Hans træningsrutine er i dag nøje tilpasset i forhold til CrossFit sæsonen. Op til konkurrencer er der i høj grad fokus på højintense og konkurrence specifikke workouts. Hans engagement og hårde arbejde spejler sig i hans ambitioner om at stå øverst på podiet, hvilket kræver mental forberedelse.

Til dagligt læser Thomas Strøier Cand. Scient i Humanfysiologi, og har en god forståelse for samspillet mellem kosten og træningen. Hans rejse er et bevis på, at man med det rette mindset, dedikation, og et stærkt fællesskab, kan nå nye højder inden for sporten. Thomas' historie inspirerer nye atleter til at forfølge deres passion i CrossFit, uanset deres nuværende niveau.

Thomas Strøier Profil
#}
Thomas Strøier Profil
Thomas Strøier Profil
Thomas Strøier Profil
Thomas Strøier Profil
Thomas Strøier Profil
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)