Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Brand
Farve

Hvad er reformer træning?

Træning i reformeren er en dynamisk og effektiv træningsform, hvor du bliver udfordret på din styrke, fleksibilitet, balance, koordination og koncentration. Reformertræning tager udgangspunkt i grundprincipperne fra Pilates, så hele kroppen trænes med stor fokus på kropsbevidsthed og kontrol.

Reformeren er en maskine, der består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre, der tillader dig at udføre en lang række forskellige øvelser. Selve modstanden kommer fra egen kropsvægt samt de fjedre der er på maskinen. Mange af øvelserne foregår liggende eller siddende, så træningen er derfor skånsom for knæ og ryg.

Det er let at skalere øvelserne og hårdheden af træningen, hvorfor denne træningsform er super effektiv uanset om du er motionist eller topatlet.

Hvad er en Cadillac?

Flere af Merrithews reformere kan omdannes til en klassisk Cadillac.
En Cadillac er en af de mest effektive og alsidige træningsmaskiner der nogensinde er bygget. En original Cadillac består af en firbenet ramme med et stativ hvorfra barrer, remme og stropper hænger fra. Forskellen på en konventionel reformer og en Cadillac er tilføjelsen af horisontale og vertikale stænger over selve rammen. Disse stænger forvandler pilatesøvelserne til en tredimensionel træningsrutine, som kan udføres oppe i luften.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)