Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Greb og Tilbehør

Brand
Farve
Tryon Triceps Bar
Tryon Triceps Bar

1.545 kr. 

Udstyr og greb til kabelmaskiner m.m.

Uanset hvilken form for fitness du foretrækker, så er det dit greb eller håndtag, du altid vil have kontakt med gennem hele træningen – derfor skal udstyret også være det helt rigtige til dig. Her på siden finder du vores brede udvalg af alt inden for greb og håndtag til både professionelle centre og hjemmetræningen.

Gå til vores multistationer, hvis du skal bruge alt i towers, pulleys eller andre kabelmaskiner – ligesom du her på siden finder kabler og karabinhager til at fuldende din kabeltræning. Valget af stang, håndtag, greb, reb, bælte, ankelstrop, nakkestøtte eller seletøj har ikke alene betydning for effektiviteten af din træning. Det har i særdeleshed stor betydning for din komfort og især for din sikkerhed under træningen, at du vælger netop det redskab, der passer optimalt til din øvelse og til dit bevægelsesmønster. Ergonomisk korrekt valg af tilbehør reducerer desuden risikoen for skader under træningen.

Vi sikrer altid, at kvaliteten er i top, og du har altid fagfolk i ryggen, hver gang du handler. Vores salgskonsulenter har alle mangeårig erfaring med egen træning og de kan give dig særdeles kvalificeret rådgivning.

Om du skal have indrettet et fitnesscenter eller dyrker en specifik type af fitness, så kan du altid finde det passende fitnessudstyr hos os. Har du derfor brug for slidstærke produkter, eller fokuserer du på ergonomisk korrekt udstyr, så er Fitness Engros det rette valg.

Fullbody eller splitsession? Vi har alle greb og håndtag til din kabeltræning.

Vi har alt til dine kabelmaskiner. Find blandt andet håndtag til en lat pull eller triceps ropes til dit kabeltårn, og giv dig selv eller dine medlemmer de bedste forudsætninger for træning af alle muskelgrupper.

Vi forhandler slidstærke mærker som Lifemaxx, der bringer kvalitet og funktionalitet til dine træk. Uanset om fitnessudøveren træner med høj belastning og i lange intervalsessioner, vil du have håndtag, som bliver ved med at holde.

Træn flyes i cable cross med vores single straps, eller kør fuld back-attack med vores rowing handles eller pulldown bars. Mangler du mere udstyr til din upper body session, kan du finde alt i triceps-reb, der er lavet med slidstærkt nylon – både som single- eller dobbeltsidet.

Kvalitet vil altid være nøgleordet for os hos Fitness Engros. Derfor kan du altid være sikker på at klikke et produkt hjem, som lever op til dine krav – hver gang.

Vores fitnessudstyr kommer i slidstærke materialer, som er udvalgt til at kunne tåle dagligt brug og kan løfte mange kilo. Få værdi for pengene med håndtag og barer, der er fremstillet i krom for at sikre et holdbart produkt. Derudover er materialet nemt at rengøre og fremstår derfor altid pænt og lugtfrit.

Komfort er også af højeste prioritet. Det er vigtigt for os, at kvaliteten på dit udstyr afspejles i den komfort, som fitnessudstyret har. Greb af gummi eller ru overflader sikrer ikke kun behageligt udstyr, men sørger også for, at du har ordentligt fat i grebet. Det forøger komforten og funktionaliteten – specielt ved træningspas, hvor grebene skal klare mange gentagelser.

Vi leverer greb og håndtag med ergonomisk korrekt design for øje

Udvælg det udstyr, der passer til både din øvelse og dit bevægelsesmønster, så maksimerer du samtidig din træningskomfort og effektivitet.

Har du med skader at gøre til daglig eller ønsker du komfort under din træning? Så overvej, om du skal investere i fitness-greb, der tager hensyn til udfordringerne. Vi fører mærket Tryon, som producerer ergonomisk korrekte håndtag og greb, der er designede til at skåne kroppen og mindske spændinger.

Derudover er det vigtigt at investere i det rigtige håndtag til den øvelse, du skal foretage dig. Vi har derfor sørget for at beskrive, hvilken muskelgruppe du kan træne med vores greb og håndtag.

Er du i tvivl om, hvilke greb og håndtag der er rigtige for dig?

Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du har de bedste forudsætninger for at vælge det rigtige udstyr til din gym.

Et greb er ikke bare et greb, og hvert et håndtag har en funktion. For at sikre det maksimale udbytte af træningen og et minimum af skader er det vigtigt at have det rette fitnessudstyr.

Tag derfor stilling til følgende, inden du køber dine greb og håndtag

  • Identificer, hvilken type træning grebet eller håndtaget vil blive brugt til.
  • Er grebet eller håndtaget tiltænkt en bestemt muskelgruppe?
  • Har fitnessudøveren skader, der skal tages hensyn til?
  • Hvilke materialer foretrækker du?

Er du stadig i tvivl? Med mange års erfaring i faget er vi ikke kun sælgere, men også din nærmeste sparringspartner, som med glæde vil hjælpe dig med at finde frem til det, du skal bruge. Du kan derfor altid række ud til os, hvis du har spørgsmål til udvalget eller vil guides i, hvilke greb og håndtag vi anbefaler.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)