Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Brand
Farve
Spar 33%
Intenza 550Te2 Entertainment Løbebånd
Intenza 550Te2 Entertainment Løbebånd

74.875 kr.  / 112.375,00 kr. 
Spar 31%
StairMaster HIITMill X - Demo
StairMaster HIITMill X - Demo

29.995 kr.  / 43.625,00 kr. 

Vi tilbyder professionelle løbebånd i mange forskellige prisklasser til private og erhverv

Hos Fitness Engros kan du se det store udvalg af alle vores løbebånd til både private og erhverv. Vi har mange forskellige løbebånd fra mange forskellige brands og du kan både finde et billigt løbebånd og et professionelt løbebånd, da vi har mange løbebånd i forskellige prisniveauer, men uanset dit valg er du sikret en god handel.

Alle løbebånd vi forhandler er gode løbebånd, for vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, og det synes vi heller ikke, at du skal gøre. Vi ved, at det kan være svært at finde ud af, hvilket løbebånd, der passer til dig og dine behov, så du kan læse med her, og finde dit løbebånd og få svar på spørgsmålet: Hvorfor vælge et løbebånd?

For at skabe dig et overblik over alle vores moderne løbebånd, kan du med fordel benytte vores filtre. Du kan f.eks. sortere produkterne efter pris, navn, brand, drivkraft og meget mere. For mere info om de forskellige produkter, skal du klikke dig ind på produktsiderne. Her sørger vi for at fremhæve alle relevante funktioner og data som antal forudindstillede træningsprogrammer, motorydelse, justeringsmuligheder, vægt og meget mere.

Du kan desuden sortere vores løbebånd efter anvendelsesformål, alt efter om du skal bruge løbebåndet derhjemme, i et fitnesscenter eller et helt tredje sted.

Vi forhandler løbebånd til følgende anvendelsesformål:

Professionel

Vores professionelle løbebånd er bedst egnet til intensiv og professionel brug og er perfekte i et fitnesscenter, træningsfaciliteter og sportsforeninger. Der er flere avancerede modeller, der er udviklet til at modstå konstant brug og de har også flere avancerede funktioner som en kraftig motor, forskellige forudindstillede programmer og robust konstruktion. Det sikrer, at medlemmerne får en optimal løbeoplevelse, hver gang de bruger løbebåndet.

Mange løbebånd er også udstyret med avancerede affjedringssystemer, der reducerer belastningen på leddene, hvilket gør dem perfekte til hyppig og langvarig træning. Se vores udvalg af professionelle modeller fra anerkendte mærker som Assault Fitness, Star Trac, Intenza og Xebex.

Semi-professionel

For de virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere muligheden for at træne i arbejdstiden, eller for mindre træningscentre og sportsklubber, har vi også flere semiprofessionelle løbebånd. De kombinerer holdbarhed og funktionalitet og så fås de til meget overkommelige priser. De semiprofessionelle løbebånd er skabt til at kunne klare daglig brug, men er ikke nødvendigvis beregnet til konstant brug hele dagen som de professionelle modeller.

De har også stærke motorer, forskellige træningsprogrammer og har ofte kompakte designs, der gør dem nemme at placere i mindre rum. Med disse løbebånd får du en fantastisk kvalitet, men uden at sprænge budgettet.

Hjemme

For dem der foretrækker at træne i hjemmet, har vi også et bredt udvalg af løbebånd til effektiv træning derhjemme. Et lille løbebånd er perfekte til dem, der gerne vil have mere fleksibilitet i deres træning og muligheden for at træne når som helst uden at forlade hjemmet. De er designet med brugerens komfort og bekvemmelighed i tankerne. De fleste løbebånd til hjemmet er ofte sammenklappelige, så det er nemme at opbevare, når løbebåndet ikke er i brug.

Mange kommer med en række funktioner som justerbar hældning, og forudindstillede programmer. Med et løbebånd vil du kunne nå dine træningsmål, uanset om du er en erfaren løber, der er vant til at løbe udendørs eller nybegynder, der gerne vi i gang med fx interval træning.

Løbebånd - Professionel kvalitet til private og erhverv

Hos Fitness Engros finder du et stort udvalg af moderne løbebånd i høj kvalitet fra anerkendte mærker. I vores sortiment er der løbebånd til professionelle fitnesscentre såvel som til kvalitetsbevidste privatpersoner. Vi leverer, installerer og servicerer i hele Danmark. Alle vores løbebånd er af højeste kvalitet og mange er beregnet til at kunne holde til kommerciel brug.

Alle løbebånd til hjemmet

Du behøver ikke at melde dig ind i et fitnesscenter for at få adgang til et løbebånd. Der er nemlig rig mulighed for at købe et løbebånd til hjemmebrug. Du skal have et løbebånd derhjemme, hvis du gerne vil kunne løbetræne, når det passer dig, og hvis du gerne vil slippe for transport i forbindelse med din træning.

Ligegyldigt om dit kommende løbebånd skal stå på hjemmekontoret eller i dit home gym, så kan du med fordel vælge et kompakt løbebånd, der ikke fylder mere end højst nødvendigt. Det er vigtigt for mange mennesker, da træningsudstyr nemt kan optage meget plads derhjemme.

Optimalt set bør du vælge et sammenklappeligt løbebånd, så det fylder minimalt, når løbebåndet ikke er i brug. Ved at benytte vores filter-funktion øverst, kan du nemt finde frem til et passende foldbart løbebånd til dine behov. Du kan også finde vores fulde oversigt over vores mange sammenklappelige løbebånd til hjemmebrug.

Til hjemmebrug byder vi bl.a. på gode modeller fra Healthstream og BH Fitness

Fordele ved at have et løbebånd i hjemmet

Med et løbebånd stående i hjemmet er du først og fremmest ikke afhængig af vind og vejr, når du står og skal beslutte, om du virkelig orker den løbetur, du havde sat dig selv op til. Har du et løbebånd stående, kan dårligt vejr i hvert fald aldrig blive en undskyldning igen.

En anden fordel ved at du selv har et løbebånd stående, er, at du ikke er afhængig af fitnesscentrets åbningstider, når du skal ud at løbe. Det kan være, at du er vant til at tage i fitnesscentret for at tage tur på løbebåndet. Men udover at centrets åbningstider kan være et problem, når du skal have det passet ind i en travl hverdag, så kan det også være et problem og et irritationsmoment at komme ned i træningscentret og opdage, at nogen bruger løbebåndet og alle løbebåndene er optaget. Det problem slipper du i hvert fald også for, hvis du har løbebåndet stående hjemme i husstanden.

Samtidig sparer du også transporttiden til og fra fitnesscentret og dermed kan du måske have mere overskud til at øge træningens varighed og glæde dig over, at du forbrændte kalorier, som du ikke havde forbrændt i et fitnesscenter.

Løbebånd til fitnesscentre

Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af løbebånd til fitnesscentre. Alle løbebånd til centerbrug er designet og udviklet til intensiv brug, og de byder på et hav af forskellige træningsprogrammer, mange funktioner, god affjedring og andre fordele.

Skal medlemmerne i fitnesscenteret have adgang til de bedste løbebånd, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken ydeevnen, brugervenligheden, løbefladen eller træningsprogrammerne, så vælg et af vores mange forskellige løbebånd. Tag f.eks. et kig på vores professionelle modeller fra Assault Fitness, Star Trac, Intenza og Xebex.

Fordele ved at motionere på et løbebånd

Motion kan opnås på mange forskellige måder. Løb er dog uden sammenligning den mest udbredte og populære motionsform og er med til at skabe en bedre kondition samt et styrket kredsløb. Er du også begejstret for løb? Så kan du vælge at løbe udenfor på nogle af de mange stier eller indendørs på et løbebånd. Sidstnævnte er forbundet med mange unikke fordele, som du præsenteres for herunder.

Derfor skal du motionere på et løbebånd:

 1. Løb er effektiv konditions- og kredsløbstræning – Der er mange gode grunde til at løbe. Ved at løbe kan du ikke kun forbedre din kondition og forbrænde en masse kalorier. Du kan også glæde dig over, at løb er effektiv kredsløbstræning, og at du derfor kan styrke hjertet og sænke blodtrykket. 
 2. Du bliver ikke påvirket af vejret – Med et løbebånd er der rig mulighed for at løbetræne uden at blive hverken kold eller våd. Når du løber indendørs, er du nemlig, helt naturligt, uafhængig af vejret, hvilket kan være en stor fordel med tanke på det ustabile danske klima. 
 3. Båndet er let at indstille – Løbebånd er meget simple at anvende sammenlignet med andre motionsmaskiner. Du skal blot angive en hastighed samt evt. et af de indbyggede træningsprogrammer, og om du ønsker at løbe på flade eller opadgående overflader for at komme i gang. På de fleste moderne løbebånd kan hældningen justeres, så det er ligesom at træne i bakket terræn.


Find det rigtige løbebånd for dig

Resultatet af en dybdegående løbebånd test vil måske kunne give dig en indikation af, hvilke modeller der er de bedste. Når du skal vælge et løbebånd, der passer til dig og din træning, er du dog nødt til at stille skarpt på egne specifikke behov og præferencer. Et godt løbebånd for andre er nemlig ikke nødvendigvis et godt valg for dig. 

Undersøg med fordel følgende: 

 • Display – Kommer modellen med et overskueligt display? 
 • Motor – Er modellen udstyret med en stærk motor? Der findes to motortyper, nemlig enten ac motor eller dc motor. 
 • Programmer – Er der indbyggede træningsprogrammer og virtuelle ruter? Og i givet fald hvilke og hvor mange? Det kan nemlig give motivation. 
 • Maks. hastighed – Hvor hurtigt kan der løbes på båndet og er det nemt at tilpasse hastigheden under træning? (eksempelvis 20 km/t eller 25 km/t) 
 • Løbebåndets længde og bredde – Hvor meget fylder det? Og kan det klappes sammen? 
 • Funktioner – Tilbydes der særlige funktioner? (eksempelvis pulsmåling, elevation, Bluetooth m.v.) 
 • Design – Hvordan er designet? Og passer det ind i det tiltænkte lokale? 
 • Maks. brugervægt – Hvad er den maksimale brugervægt? Og er det tilstrækkeligt? 


Du kan selv fortsætte listen, hvis der er andre ting, du finder vigtige ved køb af et nyt løbebånd. Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye løbebånd, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt mht. motorens effekt, den maksimale hastighed, maks. personvægt eller noget helt fjerde. 

Hvilket løbebånd til hjemmet bør du vælge?

Uanset om du bare ønsker at finde et billigt løbebånd med de mest basale funktioner, eller om du ønsker en af topmodellerne med alverdens smarte funktioner, så har vi, hvad du søger.

Mange eller få avancerede funktioner?

Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvilke behov du egentlig har til et løbebånd. Det kan f.eks. være, at løbebåndet skal give dig mulighed for at løbe virtuelle ruter eller have ekstra støddæmpning.

Har du allerede nu en idé om, at det kunne være fedt med en masse avancerede funktioner? Det kan være, at du bl.a. vil have mulighed for at kunne vælge mellem flere forskellige programmer, forbinde med Bluetooth for indsamling af træningsdata, real-time forbindelse med Apple Watch, USB-port til opladning af smartphone, touchskærm eller mulighed for at tilkoble pulsbælte.

I så fald er det ganske vist i den højere ende af priserne, du bør kigge. Men det er alligevel funktioner som disse, der kan være med til at give dig det fulde udbytte fra din træning.

Kvalitetsniveauet

Samtidig vil det jo naturligvis ofte også være sådan, at pris og kvalitet hænger sammen. Bl.a. er det kendetegnende for vores løbebånd i dén del af produktkataloget, at de ofte også har en længere levetid.

Den lange levetid skyldes eksempelvis, at den type af løbebånd er bedre i stand til at udlede varmen end traditionelle løbebånd. Tit vil det nemlig være friktionsvarmen, der opstår, når man løber på løbebåndet, som er skyld i slid på båndet. Et kvalitetsløbebånd er bedre i stand til at udlede varmen, og det er faktisk kendetegnende for stort set samtlige af de løbebånd, vi har i sortimentet, at de er produceret med øje for, at varmen på fornuftig vis bliver ledt væk. 

Størrelse

Udover at løbebåndet skal kunne passe ind i rummet, skal det også passe til dine præferencer og ikke mindst din størrelse. Et mindre løbebånd er nemmere at få plads til, men til gengæld har du også en lille løbeflade.

Måler du minimum 170 cm i højden bør du vælge et løbebånd med en længde på mindst 145 cm. Dertil kan du overveje et løbebånd med en større bredde. Den store løbeflade gør, at du ikke har den samme risiko for at træde ved siden af. Samtidig gør en større bredde også, at løbebåndet oftest har en bedre stabilitet, især hvis den også har en kraftig ramme. 

Løbebånd der minder om løb udendørs

Valg af løbebånd kan være svært og hvorfor vælge et løbebånd? Det er genialt til hjemmebrug, specielt hvis du kender dine egne præmisser. Det kan give motivation til din træning. Et godt valg af løbebånd er vores lamelløbebånd med unikke friløbsfunktion, altså uden brug af motor. Det har en speciel løbeflade, hvor selve båndet er af lameller. Det giver en naturlig træning, der minder meget om løbe udendørs. Løbebåndet er perfekt til en effektiv træning, og specielt interval træning, da der ikke er nogen maksimal km/t. Derimod skal du nemlig blot begynde at løbe og på den måde komme op på fx 20 km/t uden at skulle tilpasse hastigheden. Det gør dette løbebånd godt til intervaller med mange km/t. 

Træn højdemeter på de fleste løbebånd

En af de mest effektive måder at maksimere din træning på løbebåndet er ved at bruge elevationsfunktionen til at simulere løb op ad bakke. Det udfordrer din kondition og muskelstyrke, men forbedrer også din løbeteknik og udholdenhed.

Ved at løbe med stigning på løbebåndet kan du forbedre din muskeludholdenhed og forbrænde flere kalorier. Når du træner med elevation, tvinger du dine muskler til at arbejde hårdere, hvilket resulterer i en mere intens træning. Det er især gavnligt, hvis du træner til bjergløb eller ønsker at forbedre din generelle løbeevne. 

Hvem producerer de bedste løbebånd på markedet?

Der findes efterhånden en lang række producenter af løbebånd. Nogle har specialiseret sig i at udvikle modeller til professionelt brug med mange forskellige brugere, andre har privatpersoner som målgruppe, og helt tredje forsøger at stille behovene hos både private og erhverv. Hos Fitness Engros kan du købe motionsmaskiner til løb fra mange producenter. De mest populære løbebånd kommer i øjeblikket fra følgende brands: 


Vi kan desværre ikke svare på, hvilken producent der er den bedste, da det er en individuel sag. Vi kan dog garantere dig, at du får et lækkert løbebånd, uanset hvilke af ovennævnte brands du vælger. 

Få et billigt løbebånd uden at gå på kompromis med kvaliteten

Det er muligt at finde billige løbebånd, der byder på en kraftig motor, en stor løbeflade, minimal vedligeholdelse og et flot design. Det har vi flere eksempler på i vores sortiment. Du kan med fordel sortere vores mange produkter efter pris, hvis du gerne vil præsenteres for nogle af de billigere modeller først. Ønsker du en model med en kraftigere motor og en potentiel længere levetid, så tag et kig på nogle af de semi-professionelle og professionelle modeller. De dyrere modeller tillader ofte også en højere brugervægt. 

De fleste løbebånd er på lager og kan leveres til dig indenfor få hverdage. 

Bredt udvalg af løbebånd uden motor og med motor

Uanset om du foretrækker at løbe ved brug af egen kraft, eller om du ønsker, at løbebåndets motorkraft skal hjælpe til, så kan du hos os finde løbebånd, der matcher dine præferencer.

Du kan f.eks. vælge at gøre brug af løbebåndets motorkraft, så du kan komme op på hele 20 km/t og opnå en hældning på 15 %. Her er det også en god idé at kigge nærmere på, om det er en DC motor eller AC motor. Modeller med AC-motor har oftest den mest stærke motor, hvilket muliggør en højere hastighed samt en længerevarende holdbarhed. En DC motor er dog også en ganske fin motor og kan sagtens også opfylde de fleste behov.

Ønsker du et løbebånd helt uden motor, så kan vi også klare det. Det er i de seneste par år blevet ganske populært at træne på løbebånd uden motor. Det skyldes for manges vedkommende, at udbyttet ved træningen bliver markant større. Man kan således opnå op mod 30 % større udbytte ved træning på et løbebånd uden motor sammenlignet med et bånd med motor. 

Når man skal have presset træningen ind i en travl hverdag, ønsker man i bund og grund bare, at træningen er så effektiv som muligt, og det er den i den grad med et løbebånd af denne type.

At der ingen motor er, betyder selvfølgelig også, at det ikke bruger strøm. Det er nemt for brugeren at justere hastigheden og tempoet i træningen, da løbebåndet selv formår at regulere, alt afhængig af hvordan man som bruger bevæger sig. Bevæger du dig fremad mod fronten af båndet, vil hastigheden øges. 

Bevæger du dig mod midten af båndet med færre og lettere skridt, vil farten blive sænket. Standser man helt og står stille på midten af båndet, stopper båndet. 

Sådan vedligeholder du dit løbebånd

Skal du have maksimal glæde af maskinen, skal du være bekendt med, hvordan du anvender og vedligeholder dit løbebånd. I den forbindelse vil det først og fremmest give rigtig god mening at læse, eller som minimum skimme, manualen. Normalvis bør du smøre løbebåndet et par gange om året, f.eks. ved at bruge en spray med smøremiddel. Her er det også en god idé at lade løbebåndet køre i et par minutter, efter du har påført smøremidlet. Ved at smøre dit løbebånd ca. to gange om året reducerer du friktionen mellem selve løbebåndet og overfladen på maskinen, hvilket gør at det kan holde længst muligt.

Du kan sandsynligvis også finde en videointroduktion til modellen på nettet. 

Få maksimal glæde af træningen på dit løbebånd

Udover løbende vedligeholdelse, er der en række forskellige måder, hvorpå du kan få mest muligt glæde af dit løbebånd. Det drejer især om, hvordan du benytter løbebåndet og træner med maskinen.

Herunder får du en række tips til en bedre træning på løbebåndet:

 1. Investér i et par gode og ergonomiske løbesko 
 2. Sørg for at placere dig rigtigt på løbefladen 
 3. Start i et roligt tempo (start evt. med at gå og sæt trinvis tempoet op) 
 4. Gør brug af et indbygget træningsprogram for at højne motivationen og løbeglæden 
 5. Sørg for at variere træningen med intervaller m.v. (intervaltræning er yderst effektivt) 
 6. Stræk ud efter hver løbetræning


Bruger du lidt tid på at indstille båndet, og gør du brug af de adskillige funktioner og programmer, kan du se frem til en rigtig god løbeoplevelse.

Finansiering samt erhvervs- og privatleasing af løbebånd

Når du køber et løbebånd hos os, kan du vælge at lave en afdragsordning og dele betalingen op i mindre månedlige betalinger. Vores erfarne konsulenter hjælper dig med godkendelse til leasing (leasing kræver kreditgodkendelse), uanset om løbebåndet er til privat brug eller erhverv. 

CPO og brugte løbebånd

Jagter du et særligt billigt løbebånd? Fra tid til anden kan du hos os være heldig og få fat i et brugt løbebånd - eller et såkaldt Certified Preowned (CPO) løbebånd - der er renoveret og tjekket igennem. Kontakt os direkte for at høre, hvad vi har på lager i denne kategori. Eller tag et smut forbi vores outlet, og se, hvilke billige løbebånd vi eventuelt har liggende på lager.

Produktchefen tester Xebex lamelløbebånd

Se med, når vores produktchef Kim tester Xebex Motorized Smart Connect 2.0. Løbebåndet skiller sig markant ud fra traditionelle løbebånd på markedet og har mange fantastiske features.

Forbedret løbeoplevelse