Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Motionscykler

Brand
Farve

Der er mange fordele ved at træne på en motionscykel

En motionscykel er et godt valg af motionsmaskine, da denne maskine byder på rigtig mange fordele. Fordele, som du sandsynligvis også vil finde stor værdi i. 

Træning på en motionscykel kommer med følgende fordele: 

 1. Skånsom træning for led og sener (= meget lille risiko for at blive skadet) 
 2. Simpel træningsform 
 3. Brugervenlig (det er let at indstille intensiteten, sædehøjden m.v.) 
 4. Du kan forbrænde kalorier i stor skala 
 5. Den fylder mindre end de fleste andre maskiner til cardio 
 6. Den kan erhverves til en overkommelig pris 
 7. Den er let at flytte rundt med (hvis den er udstyret med hjul) 

Vil du også være sikret en god træning, hvor du får pulsen op og sved på panden uden at overbelaste knæ eller albuer, så skal du anskaffe dig en god motionscykel. 

Sådan finder du den bedste motionscykel ud fra egne krav 

I stedet for at søge nettet tyndt for at finde en troværdig motionscykel test, så kan du med fordel fokusere på at finde de bedste motionscykler for netop dig. Der findes nemlig mindst lige så mange forskellige holdninger til, hvad en sådan cykel skal byde på af funktioner, programmer og kvaliteter, som der findes forskellige motionscykler. 

Ønsker du at træne seriøst, så skal du også være seriøs omkring dit valg af kondicykel. Husk i den anledning at stille krav til følgende faktorer: 

 • Anvendelse – Hjemme, semi-professionel eller professionel? 
 • Type – Almindelig motionscykel, siddecykel, ergometercykel eller noget helt fjerde? 
 • Mærke – Ønsker du en kondicykel fra et bestemt mærke? 
 • Farve – Har du præferencer mht. farver? 
 • Pulsmåling – Vil du have mulighed for at tracke din puls under træningen? 
 • Modstand – Hvilken modstandstype foretrækker du? Og hvor mange modstandsniveauer skal der være? 
 • Belastningsevne – Hvad skal den maks. brugervægt som minimum være? 
 • Justeringsmuligheder – Skal motionscyklen kunne justeres ved sæde og styr? 
 • Budget – Hvad må cyklen maksimalt koste? 
 • Indstigning – Høj eller lav indstigning? 
 • Computer og funktioner – Skal motionscyklen byde på en brugervenlig træningscomputer? Hvilke funktioner skal der være? Har du ønsker til forskellige træningsprogrammer? 
 • Og eventuelle andre ting – Fortsæt evt. selv listen 

Let eller tung motionscykel? 

En tung cykel er normalt ikke at foretrække, men når det drejer sig om motionscykler, så kan det være en fordel, hvis cyklen ikke er alt for let. 

Ofte forholder det sig sådan, at de tungere motionscykler – med tungere svinghjul – er mere stabile og holdbare end andre motionscykler. En motionscykel med et tungt svinghjul vil typisk kunne yde mere modstand, ligesom det ofte vil byde på et mere jævnt og behageligt tråd end andre cykler. En ulempe ved de lidt tungere cykler er dog, at de som regel også er lidt dyrere. 

Foldbar eller ej? 

Skal du træne derhjemme, og ønsker du at få så meget ud af pladsen i dit homegym som muligt, så vælg en foldbar motionscykel. Sådanne motionscykler kan let foldes sammen og gemmes væk efter brug, så de ikke optager mere gulvplads end højst nødvendigt. 

Foldbare motionscykler er ikke de mest robuste cykler, men til gengæld er de yderst praktiske, hvilket bør vægtes højt, hvis du vil have en motionscykel derhjemme. Du kan evt. stille motionscyklen i kælderen eller depotrummet, når du ikke bruger den for at frigøre mere plads i hjemmet. 

Vær også opmærksom på den maksimale brugervægt 

Den eksakte belastningsevne kan variere fra model til model, hvorfor det er værd at lægge mærke til denne faktor. Maks. brugervægt er sigende for, hvor robust og holdbar en model der er tale om, hvorfor en model med en høj maks. brugervægt bør være at foretrække. 

I venstre side kan du ved vores filtre sortere vores motionscykler efter netop brugervægt – fra 130 til 200 kg. ca. 

Korrekt indstilling og brug af en kondicykel 

Inden du tager hul på den hårde træning, så skal du sikre dig, at du har indstillet din kondicykel korrekt. I den anledning skal du især være opmærksom på sædets højde. Du skal nemlig hverken sidde for højt eller for lavt, når du træner på cyklen, da det kan påvirke din holdning, performance og komfort. 

Foruden at indstille sædehøjden og evt. styrets højde, så skal du indstille modstanden. Det er typisk muligt at angive den ønskede vægt ved brug af en drejeknap, knapper på håndtagene og / eller via displayet. Læs med fordel manualen, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal justere modstanden. 

Gør brug af de evt. indbyggede træningsprogrammer 

De fleste motionscykler byder efterhånden på indbyggede programmer til bl.a. intervaltræning. Disse kan du med fordel anvende for at sikre en så effektiv træning som muligt og for at opnå en realistisk oplevelse. 

Foruden de indbyggede programmer, så er der ved nogle af vores motionscykler mulighed for at tilkoble en smartphone eller tablet for flere programmer og cykelruter. 

Gør din cykeltræning så komfortabel som muligt 

Første step mod en komfortabel cykeltræning er selvfølgelig at købe en meget komfortabel motionscykel. Gå med fordel efter en ergonomisk model med et ergonomisk sæde og med mulighed for at indstille sæde og styr. 

En komfortabel og stabil motionscykel er dog ikke alt, hvad der skal til for at opnå høj komfort. Husk også at investere i velsiddende, åndbart og behageligt cykeltøj. Så kan du dyrke motion uden at blive overophedet. 

Med disse ting på plads kan du nyde en god og intensiv træning, hvor du kan få aktiveret næsten alle de store muskelgrupper (dog primært lår, baller og lægge). 

Vi byder på masser af billige motionscykler i høj kvalitet 

Hos Fitness Engros tilbyder vi motionscykler i alle prisklasser, så det er selvfølgelig også hos os, at du finder en billig motionscykel. Om det er de helt prisvenlige motionscykler til hjemmebrug, eller om det er de mere eksklusive motionscykler til professionel brug, du er på udkig efter, så kan vi opfylde dine behov. Vi har nemlig motionscykler til såvel professionelle atleter som hobbymotionister. 

Kunne du også godt tænke dig at få en kvalitets motionscykel uden at sprænge budgettet, så slå til i dag. De bedste og billigste motionscykler er kun få klik væk, så hvad venter du på? Vi har altid masser af gode tilbud. 

Oplev vores kondicykler i vores showroom 

På vores webshop har du rig mulighed for at finde en velbygget motionscykel blandt vores mange forskellige motionscykler i næsten lige så mange forskellige prisklasser. 

Du har dog også mulighed for både at se, røre og prøvekøre mange af vores modeller ved at besøge vores showroom. Hvad end det er en model med elektromagnetisk modstand, magnetisk modstand eller noget helt tredje, der står øverst på ønskelisten, så kan du finde cykler efter din smag i vores showroom. Kig forbi og lad os hjælpe dig med at finde din nye motionscykel. Du kan også få hjælp til at vælge en motionscykel, når du handler på nettet – kontakt os blot på telefon eller mail. 

Prøv en professionel motionscykel 

Drømmer du om at blive professionel atlet, eller tager du bare din træning meget seriøst, så skal du prøve en professionel cykel fra vores sortiment. Ved at vælge en professionel model er du sikret en veludstyret motionscykel med en stabil og robust konstruktion, et jævnt tråd og mange forskellige modstandsniveauer. 

En robust motionscykel i professionel kvalitet har ofte en længere levetid end de billigere modeller, hvorfor det kan være en god idé at være kvalitetsbevidst. Blandt vores mere eksklusive motionscykler har vi bl.a. modeller fra Star Trac, DRAX, Intenza og Concept2. Vi har dog også mange andre motionscykler i en lavere prisklasse.

Motionscykler og Airbikes i høj kvalitet

I denne kategori finder du et stort udvalg af motionscykler og airbikes fra anerkendte mærker. Vi forhandler cykler i topkvalitet til kommercielle fitnesscentre, men også modeller, der kan betegnes som semipro.

Motionscykler i tråd med tiden

En motionscykel er et unikt træningsredskab. Vi er kommet langt fra de traditionelle kondicykler og kan tilbyde robuste, elegante og effektive træningscykler inden for alle prisklasser og til enhver indsats til fitnesscentret, foreninger, hoteller og private hjem.

Lad os bare slå det fast: En kondicykel er ikke, hvad den har været. Den er nemlig meget, meget mere! Moderne motionscykler til hjemmebrug og professionel indsats er avancerede fitnesscykler, der giver både begyndere og erfarne brugere gode muligheder for at gennemføre individuelle, effektive træningsprogrammer på alle niveauer – fra den første, forsigtige start til lange, sveddryppende træningspas. Naturligvis uden driftsstop og med præcis og ensartet belastning, så man kan regne med sin præstation og nemt kan sammenligne fra gang til gang.

Fitnesscykler til private og professionelle

I den ene ende af spektret har vi den foldbare, kompakte motionscykel til det lille lokale. I den anden ende de mest avancerede, trinløst regulerbare og elektronisk styrede cykler til avanceret brug med forudindstillede programmer og wattmåling. Inden for alle grupper har vi håndplukket de bedste producenter og leverandører, så du er sikret topkvalitet, stilrent design og en god oplevelse for brugeren med masser af individuelle muligheder for indstilling og træning.

Moderne motionscykler

Vores leverandører fremstiller moderne motionscykler, der giver dig mulighed for at vælge blandt cykler med den seneste teknologi og nutidigt design. Du finder altså nogle af de bedste motionscykler på markedet i vores sortiment.

Kondicykel

Hvis du gerne vil i form, opnå større velvære samt smide de overflødige kilo er en kondicykel en rigtig god møde, hvorpå du kan dyrke effektiv kredsløbstræning. Kondicyklen er også ideel i mange tilfælde, hvor genoptræning er nødvendig, idet cykling er en mere skånsom træningsform end f.eks. løb. Det er vigtigt, at du vælger en kondicykel af god kvalitet, som du bliver glad for at bruge, så du kan opnå de resultater, du har sat dig for. Fitness Engros fører udelukkende kondicykler i professionel kvalitet.

Hvilken kondicykel skal du vælge?

Der er mange parametre, som du skal forholde dig til, når du skal vælge en kondicykel, der matcher dit behov. Her har vi samlet en håndfuld gode råd:

 • Køb ikke en meget billig kondicykel. Kvaliteten er derefter, og du bliver ikke glad for at cykle på en dårlig cykel. Hvis du træner på en billig kondicykel, vil du ofte opleve, at cyklen har et ujævnt tråd, samt at du får en dårlig siddestilling, når cyklen er ustabil.
 • Gå efter en kondicykel, der ikke er for let. En god og stærk cykel vejer til!
 • Tjek svinghjulet – det skal helst veje minimum otte kg, for at tråddet bliver jævnt.
 • Tjek bremsesystemet. Som tommelfingerregel skal kondicyklen gerne have en magnetisk bremse, der sikrer et stabilt tråd – det finder du sjældent på en billig cykel.
 • Stil din kondicykel et godt sted, hvor du får den brugt – f.eks. foran tv'et.
 • Søg professionel vejledning, så du er sikker på, at du vælger den rigtige kondicykel.
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)