Om os

Fitness Engros er en multibrand forhandler af fitnessudstyr, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at forhandle mange forskellige brands og vi er blandt andet eksklusive distributører af 

Fitness Engros Huset

Vi er et hus, der består af medarbejdere med forskellig ekspertise indenfor træning, fitness og udstyr. Vores medarbejdere har alle sammen en baggrund fra fitnessbranchen, som gør, at vi kan vejlede dig og give dig den bedste oplevelse. Vi har styr på dét, som rykker sig i branchen og holder fingeren på pulsen, så du har en faglig sparringspartner i en længere årrække.

Vi ser ikke vores kunder som fremmede, men som venner af huset, som vi ikke kun servicerer og vejleder ”lige nu og her”, så vi kan sikre, at du altid er glad og tilfreds.

PS: Annette er ikke bare en model, vi har ansat. Hun er vores salgschef og Body Bike "spinning" ekspert.

Vores kvalitet er i orden

Vores udstyr er lavet til at virke i et fitnesscenter - så kvaliteten er i orden. 

*Vi gætter på du ikke bruger dine fitnessmaskiner mere end 12 timer om dagen, det er hvad nogen af vores maskiner er lavet til.

Det er ikke bare noget vi siger, vi er dem som sælger flest fitnessmaskiner til de danske styrke- og fitnesscentre i Danmark - det har vi gjort i mange år.

Du kan også komme forbi vores showroom og prøve vores udstyr selv. Se det her: Showroom

Din totalleverandør og sparringspartner

- med mere end 20 års erfaring fra fitnessbranchen.

Som din totalleverandør betyder det, at vi har samlet alle funktioner under ét tag og dermed kan dække alle dine behov inden for professionelt fitnessudstyr, træningsmaskiner og tilbehør. Men det betyder også, at vi ikke kun er din leverandør af udstyr - med mere end 20 års erfaring fra branchen hjælper vi dig til succes.

Vi kan hjælpe dig med alt fra køb af udstyr, rådgivning og sparring, indretning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikeret konsulent tilknyttet til dit projekt ved du altid hvem, du skal kontakte.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores showrooms, kan du altid henvende dig uforpligtende på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44.

Se vores gode anmeldelser på Trustpilot her
Se alle medarbejdere

Mød vores teknikere

Vores teknikere rejser hele landet rundt for at sætte maskiner og centre op til dig og andre kunder. Det er også dem, som fixer maskiner, hvis de går i stykker.

PS: Dette er 4 af vores teknikere - ikke bare stockfotos, vi ved godt det er svært at tro. Tågaard, Nick, Jannick og Lasse.

Du kan selv se om en maskine passer hjemme hos dig, ved at se maskinen i AR, igennem din iPhone eller iPad.  Her kan du se alle maskiner vi har en AR model på.

Det kan vi

Vores multibrand strategi gør, at vi kan levere alt fra prisbillige kvalitetsprodukter til de ultimative fitness brands, specielle nicheprodukter og alt derimellem. Vi kan vælge blandt et unikt miks af forskellige brands, for at finde den optimale løsning, der matcher dine behov og ambitioner.

Vores historie starter i 1999, hvor virksomheden blev stiftet af Bjarne Bo Jørgensen, der stadig fungerer som bestyrelsesformand. I de første år var hovedaktiviteten renovering og salg af brugt udstyr, men aktiviteterne blev løbende udvidet med agenturer på mange forskellige brands.

Vores medarbejdere har bred erfaring og knowhow om fitnessbranchen, vores kunder, produkter og trends. Vi har medarbejdere med erfaring som center- og områdechefer, driftsdirektør og personlige træner i såvel store som mindre fitnesskæder. Vores brede erfaring i branchen gør os til en kompetent, kreativ og alsidig samarbejdspartner der kan hjælpe dig til succes i branchen. Vores medarbejdere kan hjælpe med alt fra køb af udstyr, rådgivning og sparring, indretning og 3D-tegning, markedsføring samt finansiering. Og med en fast, dedikeret konsulent tilknyttet til dit projekt ved du altid hvem, du skal kontakte.

Vil du vide mere om os, eller er der noget du vil spørge om, er du altid velkommen til at kontakte os.