Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Straps

Brand
Farve

Lifting straps, fitness straps og trænings straps. Kært barn har mange navne.

Hvad end du foretrækker at bruge det ene eller andet udtryk, så kan du glæde dig over, at vi forhandler netop straps til din træning. Udvalget har vi samlet på denne side for at give dig det bedste og mest overskuelige overblik.

I vores sortiment finder du straps til en lang række forskellige træningsøvelser, herunder tungere løft med en vægtstang, crossfit m.m. Alle disse stropper er lette at anvende, og kvaliteten er naturligvis i top. Derfor er du sikker på at gøre en rigtig god handel, uanset hvilke løftestropper du vælger at købe.

Anvend fitness straps og lad ikke grebet blive en begrænsning

Det er individuelt, om man betragter fitness straps som et must-have eller et nice-to-have, når det kommer til vægtløftning og styrkeløft. Ikke desto mindre er der op til flere gode grunde til at anvende sådanne straps.

Løfter du tungt i forbindelse med styrketræning eller lignende træningsformer, så ved du måske, at netop grebet kan være en begrænsning. Du har måske både styrken og teknikken til at tage flere gentagelser, men svigter grebet, så påvirker det din træningsindsats. Derfor giver det mening at købe fitness straps, da disse stropper netop giver et forbedret greb.

Det er anbefalelsesværdigt at anvende straps til visse træningsøvelser, når målet er at blive stærkere og opbygge mere muskelmasse. Stropper til træning er ikke kun velegnede til stærkmænd, men også til alle andre, der ønsker at løfte tungere med henblik på at jagte nye personlige rekorder og med henblik på at blive stærkere.

Lifting straps er velegnet til disse øvelser

Løftestropper kan bruges til mange øvelser, men ikke alle.

Straps er mest velegnet til trækøvelser, hvor der er en øget risiko for, at grebet svigter. De er især gode at bruge, når man træner tungt, eller når man udfører trækøvelser i et langsomt tempo og med mange gentagelser.

Det er oplagt at bruge stropper ved følgende øvelser:

  • Dødløft (alle forskellige former)
  • Barbell rows
  • Kropshævninger
  • Rack pulls
  • … og en række andre øvelser!

Ved at anvende fitness straps ved ovennævnte øvelser, så kan du holde fokus på din træning i stedet for at bekymre dig om at miste grebet. Med træningsstropper er det bl.a. muligt at forebygge muskulære ubalancer og skader.

Kunsten at binde sine straps

Trænings straps er fantastiske, hvad end du skal udføre en trækøvelse med et smalt eller bredt greb, men skal løftestropperne være så effektive som muligt, så skal de bindes korrekt.

Som hovedregel skal stropperne vende indad, når de tages på, og så er det vigtigt, at de strammes rundt om dine håndled, inden de bindes til stangen eller håndvægten.

For at sikre et lige træk, så skal dine straps gå modsatte vej rundt om stangen end hånden. Anvender du dobbelt overhåndsgreb i din træning, så sørg for, at dine straps går under stangen og op.

Se med fordel en videoguide omkring at binde straps, så du får helt styr på teknikken. Den rette teknik er nemlig med til at sikre højere sikkerhed og de bedste betingelser for en effektiv træning.

Shop straps til styrketræning og vægtløftning fra kendte mærker

Er du også træt af at miste grebet om de glatte stænger nede i fitnesscentret? Så shop straps til styrketræning eller vægtløftning hos Fitness Engros.

Vi tilbyder en verden af træningsudstyr til både private og erhverv, og løftestropper er selvfølgelig ingen undtagelse. Stropperne forhandles i flere forskellige udgaver, farver og størrelser, så vi har selvfølgelig også noget for dig.

Det er endvidere sandsynligt, at vi forhandler træningsstropper fra netop dit favoritmærke. Vi forhandler i hvert fald stropper fra en række kendte brands.

Du kan f.eks. købe træningsstropper fra følgende brands:

Vores udvalg består udelukkende af kvalitetsrigtige stropper, men trods vores høje kvalitetskrav kan du købe produkterne til favorable priser. Vi præsenterer dig desuden ofte for eksklusive tilbud.

Er det også gået op for dig, hvor stor betydning dit greb har for din træning, så tøv ikke med at bestille stropper i dag. Brug af stropper kan være netop dét, der skal til, for at du kan tage din træning til et nyt niveau og få en ny PR i dødløft eller en anden øvelse.

Valg af straps til træning

Du skal tage højde for flere forskellige faktorer, når du skal finde de helt rigtige stropper til din styrketræning. Træningsstropper er nemlig ikke bare træningsstropper.

Stil med fordel følgende krav til dine stropper til styrketræning:

  1. De skal være slidstærke
  2. De skal kunne skåne dine hænder og håndled
  3. De må gerne være moderne (hvis designet har betydning for dig)
  4. Prisen skal være fornuftig

Vores stropper lever op til alt ovenstående, så stiller du store krav til dit udstyr til træning, så bestil de ønskede produkter på vores webshop.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)