Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Bælter

Brand
Farve

Ønsker du at passe ekstra godt på din core i forbindelse med styrkeløft og vægtløftning? Så er løsningen et træningsbælte.

Du kan ved at anvende et træningsbælte minimere risikoen for at pådrage dig skader, når du løfter tungt, men bæltet kan også bruges til genoptræning.

Hvad end dit kommende træningsbælte er tiltænkt det ene eller andet træningsformål, så har vi det helt rigtige bælte til formålet. Udforsk vores udvalg på denne side og bliv inspireret. Vi forhandler bl.a. vægtløfterbælter, styrkeløftbælter og andre træningsbælter fra brands som Crossmaxx og Bear KompleX.

Løft tungere og reducer risikoen for skader ved at bruge et træningsbælte

Holder du dig tilbage med at løfte tungt pga. bekymringer om at blive skadet? Så går du glip af et stort potentiale for muskelvækst.

Ved øvelser som squat og dødløft er det særdeles vigtigt, at du har helt styr på teknikken. Endvidere bør du gøre en indsats for at passe godt på din rygsøjle. Rygsøjlen kan med fordel stabiliseres med et træningsbælte ved tunge løft, så du ikke risikerer at få en alvorlig rygskade.

Et træningsbælte hører til blandt det mest populære tilbehør til vægtløftning og styrkeløft, hvilket der er en rigtig god grund til. Bæltet gør dig nemlig i stand til at løfte tungere, og netop dét vil gøre din træning mere udbytterig.

Opsummeret er det altså ren win-win at bruge et træningsbælte.

Valg af træningsbælte

Ønsker du at skabe stabilitet omkring din core i forbindelse med din træning med ønsket om at reducere din skadesrisiko? Så skal du naturligvis have anskaffet dig et træningsbælte.

Der er mange gode grunde til at købe og bruge et træningsbælte, men hvilket bælte du skal gå med afhænger af flere individuelle faktorer. Derfor har vi ikke ét fitnessbælte, der egner sig til alle.

Sådan vælger du det rigtige træningsbælte:

  1. Bæltetype – Der findes ikke kun ét, men mange forskellige træningsbælter. Vi tilbyder bl.a. vægtløfterbælter, styrkeløftbælter, dipsbælter og mange andre bæltetyper. Derfor skal du overveje, hvad du vil bruge bæltet til, og så bør du finde et bælte, der egner sig til dét træningsformål.
  2. Materiale – Dernæst skal du overveje, hvilket materiale du vil foretrække, at dit træningsbælte er fremstillet i. Størstedelen af vores bælter er fremstillet af nylon eller læder. Vi kan varmt anbefale et træningsbælte i premium læder, men valget er dit.
  3. Størrelse – For at få mest muligt glæde af dit træningsbælte skal det passe perfekt til din krop og din træning. I den anledning er det vigtigt, at du får fundet den rigtige størrelse. Vi hjælper dig ved at præsentere dig for vores størrelsesguide.
  4. Pris – Overvej slutteligt dit budget til træningsbæltet. Vi fører et bredt udvalg af træningsbælter i forskellige prisklasser, så vi bør også have et bælte, der matcher dit budget.

Hvilken størrelse fitness bælte skal jeg vælge?

Som nævnt tidligere, så er det vigtigt, at du får fundet et fitness bælte i den rigtige størrelse. Det skal nemlig hverken være for småt eller stort, hvis du skal opnå den bedste støtte.

På de enkelte produktsider vil du blive præsenteret for en størrelsesguide, som du med god grund kan følge. Vores træningsbælter fås i både små og store størrelser – fra S til XXL. For at finde den rette størrelse skal du måle dig rundt om livet.

Kommer du til at vælge den forkerte størrelse, så tilbyder vi naturligvis at bytte bæltet til den rette størrelse.

Hvad koster et træningsbælte?

Et godt træningsbælte behøver ikke at koste en formue.

Hos Fitness Engros understreger vi ovenstående ved at tilbyde træningsbælter fra velrenommerede mærker til rigtig gode priser. Priserne på vores bælter ligger på mellem 200 og 600 kr.

Fra tid til anden har vi desuden gode tilbud på bælter til træning, så hold godt øje med disse. Vi tilbyder ovenikøbet fri fragt, når der købes for minimum 995 kr. Tøv derfor ikke med at bestille dit nye træningsbælte allerede i dag.

Sådan bruger du et træningsbælte korrekt

Første opgave er at få fundet det helt rigtige træningsbælte, hvor både komfort, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Når du har løst denne opgave, så skal du sætte dig grundigt ind i, hvordan bæltet bruges korrekt. Forkert brug af et træningsbælte kan nemlig betyde, at bæltet kommer til at gøre mere skade end gavn – og det er selvfølgelig ikke optimalt.

Et træningsbælte skal kun bruges, når det er nødvendigt. Det er f.eks. nødvendigt ved tunge løft i squat og dødløft, mens det er unødvendigt ved lette løft. Det kan være svært at sige nøjagtigt, hvor grænsen går, men undgå så vidt muligt overdreven og unødvendig brug af bæltet.

Dernæst skal du være bekendt med, at træningsbæltet skal sidde stramt, men ikke så stramt, at mavemusklerne ikke har noget at presse ud. Stop øvelsen, hvis du indser, at bæltet sidder for stramt eller løst – så bør bæltet nemlig justeres.

Det er som tidligere nævnt muligt at bruge et træningsbælte i forbindelse med genoptræning, men husk at starte langsomt ud, så du ikke forværrer skaden.

Den ideelle bredde til et træningsbælte

Det er ikke muligt at komme med et entydigt svar på, om et træningsbælte skal have en bredde på 10, 13 eller 15 cm. De fleste af vores træningsbælter byder ikke desto mindre på en bredde på omkring 10 cm, hvilket vil dække de flestes behov.

Ofte har træningsbælter til tunge løft et bredere rygstykke end frontstykke. Enkelte af vores bælter har dog den samme bredde foran og bagpå – fordelen ved bælter med samme bredde hele vejen rundt er, at de typisk er mere fleksible.

Shop moderne og slidstærke træningsbælter døgnet rundt

Ønsker du et kvalitetsrigtigt bælte til styrkeløft, vægtløftning, genoptræning eller noget helt fjerde? Så snyd ikke dig selv for at udforske vores mange træningsbælter. Vi forhandler bælter i mange forskellige farver, bredder, størrelser og materialer, så det vil overraske os, hvis vi ikke ligger inde med et træningsbælte efter din smag.

I venstre side kan du sortere vores mange bælter efter faktorer som brand, størrelse og pris. Gør brug af denne mulighed, hvis du har nogle særlige præferencer.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)