Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Prowlers og Slæder

Brand
Farve

Prowler, crossfit slæde eller vægtslæde. Kært barn har mange navne.

Dette redskab er yderst effektivt til både funktionel træning og crossfit, og det bliver efterhånden anvendt i de fleste fitnesscentre og crossfit boxe landet over. De mange brugere af prowler slæder nyder godt af, at der er rig mulighed for at styrke både eksplosivitet, udholdenhed og muskelmasse ved at anvende dette redskab. Slæderne kan bruges til adskillige skubbe- og trækkeøvelser. Øvelser, der involverer og styrker hele kroppen.

Er du ansvarlig for at udstyre og indrette et eller flere fitnesscentre eller crossfit boxe med det bedste udstyr, så vil en prowler slæde være en god investering. Her på siden kan du danne dig et overblik over vores kvalitetsrigtige prowlers.

Hvad er en prowler slæde?

En prowler slæde, der også er kendt som en crossfit slæde, er et træningsredskab, der minder meget om en slæde (derfor navnet prowler slæde). Prowleren er udstyret med to håndtag, der gør det muligt for motionisten, crossfitteren eller styrkeløfteren at skubbe og trække slæden. Prowleren kan anvendes uden vægt, men ønskes der mere modstand, så er det muligt at loade slæden med vægtskiver i midten. Som udgangspunkt kan alle vægtskiver og discs med en huldiameter på 50 mm anvendes, medmindre andet er angivet i produktbeskrivelsen.

Træning med prowlers er i dag særligt udbredt inden for funktionel træning og crossfit.

Her er nogle af de mest populære prowler øvelser:

  • Prowler pyramide

  • Prowler shuttle

  • Prowler hamstring pull

Fordele ved prowler træning

De fleste passionerede crossfittere, styrkeløftere og andre aktive danskere har hørt om prowler workout, men ikke alle har fået øjnene op for, hvilke fordele der kan være ved at bruge en prowler slæde som en aktiv del af træningen. Derfor redegør vi nedenfor for, hvilke fordele der kan være ved denne form for workout.

Fordele ved at bruge en prowler:

  1. Høj kalorieforbrænding – Med en prowler har brugeren rig mulighed for at forbedre sin kondition og forbrænde mange kalorier. Hvor mange kalorier der forbrændes i minuttet afhænger dog af, hvilken intensitet der trænes med.

  2. Effektiv udholdenhedstræning – Træning med en prowler slæde er også med til at styrke den vigtig udholdenhed. Ved ønsket om at træne sin udholdenhed vil det være særligt oplagt at køre intervaller. Kør med fordel intervaller med både lav og høj vægt samt lav og høj hastighed. Når alle runder er gennemført, kan der holdes en kort pause.

  3. Træning af hele kroppen – Når brugeren skubber eller trækker en prowler, så aktiveres alle de største muskelgrupper i kroppen, i særdeleshed benmuskulaturen. Der sikrer en god allround workout.

  4. Størstedelen af modstanden er horisontalt rettet - Brugeren udsættes for hård horisontal modstand, der især er med til at øge styrken i ben og core. At modstanden er horisontalt rettet gør det også muligt at styrke accelerationen.

  5. Let regulering af modstanden - Sidst, men ikke mindst udmærker en prowler sig som træningsredskab ved at være let at modstandsregulere. Brugeren bestemmer nemlig selv, om der skal trænes med eller uden vægt. Der opnår en tilpas vægt ved brug af vægtskiver. For at gøre træningen hårdere kan der skrues på henholdsvis distance og vægten, ligesom der kan eksperimenteres med nye og hårdere øvelser.

Dette tilbehør skal der bruges til en prowler

For at kunne praktisere omtalte træningsform, så skal der foruden en crossfit slæde investeres i vægtskiver, seletøj og reb. Ved nogle slæder følger noget af dette tilbehør med, andre gange skal det købes ved siden af. Klik dig ind på vores forskellige produktsider med prowlers for at blive klogere på, om der medfølger seletøj eller andet tilbehør.

Foruden køb af prowleren skal der etableres en prowler bane. Prowleren er egnet til brug på glatte overflader. Vi forhandler alt i tilbehør til prowlers og kan selvfølgelig også være leveringsdygtige, når det kommer til prowler baner. Tag et kig på vores udvalg af sprinttracks ved ønsket om at etablere en prowler bane. Gulvet har stor indflydelse på, hvor effektiv træningen bliver, hvorfor det betaler sig at investere i et kvalitetsunderlag.

Vi forhandler kvalitetsrigtige prowlers fra Crossmaxx og Xebex

Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af prowlers fra nogle af de mest populære brands. Det drejer sig aktuelt om Crossmaxx og Xebex, som udvikler og fremstiller robuste crossfit slæder til professionel brug.

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige crossfit slæde? Så kontakt os hjertens gerne.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)