Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

BH Fitness

Brand
Muskelgruppe
Farve

BH Fitness er en spansk producent af træningsmaskiner, der har eksisteret siden 1909. BH Fitness er i dag repræsenteret i mere end 85 lande, hvor deres maskiner til cardio og styrketræning forhandles til både private og erhverv.

Hos Fitness Engros er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af træningsmaskiner og cardiomaskiner fra det populære spanske brand. Du har bl.a. mulighed for at gøre en god handel på en crosstrainer, motionscykel, træningsbænk eller multimaskine fra BH Fitness.

BH Fitness udvikler og producerer innovative cardiomaskiner og træningsmaskiner

BH Fitness har et bredt sortiment af innovative cardiomaskiner og træningsmaskiner. Nogle af disse maskiner har du mulighed for at købe her på siden.
BH Fitness’ maskiner er først og fremmest kendt for at byde på et enkelt og pladsbesparende design, der passer godt ind i et homegym. Endvidere er BH Fitness kendt for at udvikle innovative træningsmaskiner, der kommer med mange indstillingsmuligheder og funktioner. Derudover gælder det for alle producentens maskiner, at de er udført i solide og slidstærke materialer.

Cardiomaskiner fra BH Fitness

BH Fitness står bag en lang række maskiner til cardio, der er tiltænkt dig, der gerne vil forbedre din kondition og samtidig forbrænde en masse kalorier.
Den spanske producent er bedst kendt for deres motionscykler, men det er ingen hemmelighed, at deres udvalg af cardiomaskiner består af meget andet end motionscykler.

Vi tilbyder følgende cardiomaskiner fra BH Fitness:

  • Løbebånd
  • Motionscykler
  • Crosstrainere
  • Siddecykler

Ved brug af vores filtre kan du angive, om du leder efter en cardiomaskine til hjemmebrug eller til semiprofessionel brug. Her kan du også angive dit budget. I sortimentet finder du cardiomaskiner fra BH Fitness i flere forskellige prisklasser.

Træningsmaskiner fra BH Fitness

BH Fitness er ikke kun en populær producent af cardiomaskiner. De har også et bredt sortiment af træningsmaskiner, der kan bruges i såvel homegyms som fitnesscentre. Vi har selvfølgelig nøje udvalgt de bedste træningsmaskiner fra producenten, og vi har fornøjelsen af at præsentere dig for maskinerne på denne side.

Vi tilbyder følgende træningsmaskiner fra BH Fitness:

  • Træningsbænke
  • Multimaskiner
  • Inverter boards (til at strække din ryg og træne din core)

En multistation kan være et rigtig godt valg af træningsmaskine for dig, der er i gang med at indrette et homegym og har begrænset plads at gøre godt med. En multistation byder nemlig på masser af træningsmuligheder. Med en sådan multifunktionel træningsmaskine er der rig mulighed for at træne både ryg, arme, ben m.v.

Maskiner til homegyms og mindre fitnessrum

BH Fitness og deres maskiner til konditionstræning og styrketræning er meget populære blandt private, idet maskinerne kommer i et pladsbesparende design. De funktionelle og pladsbesparende træningsmaskiner og cardiomaskiner vil dog ikke kun kunne bruges i homegyms. Mange af maskinerne kan også bruges i mindre fitnessrum med få brugere. Vi anbefaler at gå efter en af de semiprofessionelle maskiner, hvis de skal anvendes til kommerciel brug.

Fordele ved at handle træningsudstyr fra BH Fitness hos Fitness Engros

Fitness Engros kan meget vel være din nye foretrukne forhandler af træningsudstyr fra BH Fitness. Der er i hvert fald op til flere fordele ved at handle hos os. En af de fordele er, at vi fører et bredt udvalg af maskiner til hjemmetræning fra BH Fitness.

Af andre fordele kan vi fremhæve, at vi tilbyder gratis levering af alle maskiner på denne side. Endvidere tilbyder vi prismatch, hvilket er din sikkerhed for at få den ønskede maskine til den bedste pris. Som et ekstra plus tilbyder vi også 365 dages returret. Du har derfor god tid til at returnere maskinen, hvis du måtte ønske det.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)