Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Vægtstangssæt

Brand
Vægtinterval
Farve

Et vægtstangssæt bestående af en vægtstang og dertilhørende vægtskiver og tilbehør åbner op for en masse træningsmuligheder. Udstyret egner sig særligt godt til styrketræning og bodybuilding, og da belastningen let kan justeres ved brug af vægtskiver, så kan alle være med uanset træningsniveau.

Hos Fitness Engros har vi sammensat en lang række vægtstangssæt, så der er noget til ethvert træningsniveau og ethvert budget. Vi har nøje udvalgt alle de vægtstænger og vægtskiver, der er med i sættene, hvorfor vi kan garantere høj kvalitet.

Dyk ned i vores udvalg og find et passende sæt, hvad end sættet er tiltænkt et professionelt fitnesscenter eller et home gym.

Hvad indeholder et vægtstangssæt?

I stedet for at købe vægtstænger og vægtskiver separat kan du vælge at købe et samlet sæt - med flere fordele til følge.

Et sæt består af følgende:

 • Vægtstang
 • Vægtskiver
 • Fjederlåse

Der er naturligvis mulighed for at tilkøbe flere vægtstænger, vægtskiver og fjederlåse, hvis der skulle være behov for dette.

Der er penge at spare med et vægtstangssæt

Du kan ikke kun spare tid og besvær ved at vælge et vægtstangssæt. Der er også penge at spare.

Hos Fitness Engros kan vi tilbyde et billigt vægtstangssæt, hvor du får alt det udstyr, du skal bruge for at opnå en effektiv og varieret styrketræning. For at finde sættets pris skal du klikke dig ind på den givne produktside og angive den ønskede vægt, hvis der er flere varianter.

Foruden muligheden for at spare penge, så tilbyder vi også, at du kan dele betalingen op. Ved hjælp af delbetaling bliver det endnu mere overkommeligt at investere i et sæt med vægtstang og vægtskiver.

Valg af vægtstangssæt

Som du næppe har overset, så fører vi et bredt udvalg af sæt med vægtstænger og vægtskiver.

Et stort udvalg er lig med mange valgmuligheder, og du skal derfor holde tungen lige i munden for at finde det helt rette sæt til det givne formål, hvad end sættet skal bruges i et professionelt setup, eller om det skal bruges derhjemme.

Du kan bl.a. vælge at fokusere på følgende parametre i dit valg af sæt:

 • Stangens mærke, materiale, huldiameter og vægt
 • Skivernes mærke, materiale, antal og vægt
 • Fjederlåsenes mærke, materiale og antal
 • Sættets pris

Du finder det bedste vægtstangssæt til dig og dit formål ved at tage højde for alt ovenstående og eventuelle andre ting. Hvilket vægtstangssæt der er bedst afhænger nemlig af individuelle præferencer.

Er det bare sæt med vægtskiver du kigger efter? Så kan du se vores store udvalg af vægtsæt her.

En effektiv træning indebærer brug af vægtstænger

For at få det optimale ud af sin styrketræning, crossfit eller bodybuilding er det næsten uundværligt at have adgang til forskellige vægtstænger og forskellige vægtskiver. Med dette udstyr vil det være muligt at træne alle muskelgrupper, og det vil være nemt og hurtigt at fjerne eller tilføje vægtskiver, når du vil reducere eller øge belastningen.

Der er følgende fordele ved at træne med vægtstænger:

 1. Det er muligt at træne hele kroppen og ikke mindst de store muskelgrupper
 2. Alle – såvel nybegynderen som den øvede – kan være med
 3. Der er foruden styrke rig mulighed for at træne balance og koordination
 4. Stængerne kan opbevares lodret med et rack og fylder dermed minimalt, når de ikke er i brug
 5. Stængerne fra vores sortiment tåler tunge løft (grundet massiv kvalitet og slidstyrke)

Disse øvelser kan du lave med en vægtstang

Fælles for alle vores mange forskellige vægtstænger og tilhørende skiver er, at de kan bruges til en verden af forskellige øvelser inden for vægttræning. Faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke øvelser du kan lave ved brug af dit vægtstangssæt.

Du kan bl.a. lave følgende øvelser med et af vores sæt:

 • Squat
 • Dødløft
 • Bænkpres
 • Military press
 • Hip thrust
 • Walking lunges
 • … og mange andre øvelser!

Nogle af øvelserne udføres bedst ved brug af en træningsbænk og / eller et træningsstativ.

Indtil du har helt styr på teknikken bag øvelserne, vil det være hensigtsmæssigt at træne uden vægt på stangen eller med lav belastning. Når teknikken er på plads, så vil du kunne øge belastningen og dermed gøre træningen endnu mere udfordrende og effektiv.

Undervurdér ikke betydningen af et godt greb om vægtstangen

For at få mest muligt ud af dine fysiske anstrengelser og for at undgå skader er det vigtigt at være opmærksom på grebet. Grebet spiller ikke mindst en stor rolle ved øvelser som bænkpres og military press, hvor der lægges stort pres på hænder og håndled.

Vores vægtstænger byder på gode grebsområder, men ønsker du et endnu bedre greb, så kan det være en god idé at anvende grips og evt. straps. Måske er brugen af dette tilbehør medvirkende til, at du kan yde 5-10 % ekstra.

Beskyt gulvet ved brug af vægtstænger

Hvad end du skal løfte tungt på jagten efter nye personlige rekorder, eller om du træner med lav belastning, så er det sund fornuft at beskytte gulvet mod skader.

Der findes masser af praktisk tilbehør til vores forskellige vægtstangssæt, eksempelvis gummigulvdrop pads eller en vægtløftningsplatform. Er du i gang med at indrette et nyt træningsområde derhjemme eller i et professionelt center, så montér gummigulv og skån gulvet optimalt.

Vi tilbyder vægtstænger og vægtskiver i sæt til professionelle fitnesscentre og home gyms

Alle vores forskellige vægtstangssæt kan leveres til både private og erhverv. Om du derfor gerne vil træne derhjemme og mangler udstyr til formålet, eller om du er indkøbsansvarlig for et professionelt center, så kan vi hjælpe dig godt videre. Vi forhandler bl.a. sæt fra Crossmaxx og SQ&SN.

Både vægtstængerne og vægtskiverne befinder sig i den helt høje kvalitetsende, hvilket gør udstyret velegnet til intensiv brug. Udstyret er stort set ikke til at slide op, og det er desuden let at vedligeholde og rengøre både stængerne og skiverne.

365 dages returret ved køb af vægtstang og skiver i sæt

Vi bestræber os på at forhandle de absolut bedste vægtstangssæt, men skulle du mod forventning fortryde dit køb, så husk, at du har 365 dages returret. Det er dog kun én af fordelene ved at handle træningsudstyr hos os. Vi byder også på andre kundefordele såsom hurtig levering og mulighed for delbetaling.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)