Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Massagebolde

Brand
Farve

Det er med en massagebold muligt at stimulere og afspænde stive og ømme muskler. Dette er der ofte behov for efter en hård workout. Du kan bruge massagebolden til at massere hele kroppen, så hvad end du døjer med ømhed i nakke, ryg, lår eller noget helt fjerde, så kan du få glæde af dette redskab.

På denne side kan du opleve vores store udvalg af massagebolde. Vi tilbyder massagebolde i mange forskellige udformninger, størrelser og farver, så vi har helt sikkert også en massagebold efter din smag.

En massagebold skaber øget kropsligt velvære

En massagebold er en lille bold med pigge, der er effektiv til at stimulere dine ømme og spændte muskler i forbindelse med genoptræning eller efter en hård træning. I stedet for at skulle besøge en massør flere gange om måneden, så kan du give dig selv en god og tiltrængt massage ved at bruge en massagebold.

Anvendelse af en massagebold giver følgende fordele:

  1. Det fremmer blodcirkulationen
  2. Det afspænder stive muskler
  3. Det lindrer muskelsmerter
  4. Det fremmer din restitution
  5. Det skaber ro i kroppen og øger den kropslige velvære

Valg af massagebold

I vores udvalg finder du udelukkende gode massagebolde af høj kvalitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle boldene nødvendigvis matcher dine krav og behov. Vi tilbyder nogle af de bedste massagebolde, men om du skal vælge den ene eller anden massagebold afhænger af dine personlige præferencer.

Læg vægt på følgende i dit valg af massagebold:

  • Hvor stor skal bolden være?
  • Hvilken farve skal bolden have?
  • Hvilket mærke skal bolden være fra?
  • Hvad må bolden maksimalt koste?

Stor eller lille massagebold?

Vi tilbyder som bekendt massagebolde i flere forskellige størrelser – fra små bolde med en diameter på 6,5 cm til lidt større bolde med en diameter på 21 cm.

Fordelen ved at vælge en lille massagebold er, at den er let at styre, og det er dermed lettere at ramme de ømme punkter. De mindre massagebolde er f.eks. gode til at massere hænder, fødder, nakke, skuldre osv.
En stor massagebold er velegnet til behandling af større områder på kroppen. Den er f.eks. rigtig god til rygmassage, men kan også bruges til at massere bl.a. lår.

Mange aktive mennesker foretrækker at have massagebolde i flere forskellige størrelser til rådighed, da det er svært at finde én størrelse massagebold, der rammer alle områder på kroppen lige godt.

Vælg mellem flere populære brands

Du kan ikke kun vælge mellem forskellige farver og forskellige størrelser, men også forskellige brands, når det kommer til massagebolde. Du kan f.eks. erhverve dig en god og slidstærk massagebold fra CrossmaxxBlackrollSelect eller Hyperice. Disse producenter har hver især mange års erfaring med at udvikle produkter, der kan bruges til at løsne spændinger og lindre smerter i muskulaturen.

Sådan bruger du massagebolden korrekt

Du kan opnå bedre blodcirkulation, lindring af muskelømhed og meget mere ved at bruge en massagebold. Den reelle effekt af massagen kommer dog an på flere ting. Det afhænger bl.a. af, hvilke øvelser du laver, og hvor hårdt et tryk du lægger på bolden.

Start med fordel blidt ud ved at rulle bolden henover det ømme område med et let tryk, indtil du har vænnet dig til følelsen. Rul bolden henover de ømme områder i cirkulære bevægelser, langsomt og kontrolleret. Så opnår du en rigtig god og effektiv massage af nakken, skuldrene, ryggen eller et helt fjerde område.

Vi leverer din nye massagebold hurtigt og til en god pris

Bestil din nye massagebold hos Fitness Engros i dag og få den leveret om få dage, såfremt bolden er på lager. Foruden hurtig levering kan du nyde godt af vores lave priser. Vi yder prismatch, hvilket garanterer dig en rigtig god handel.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)