Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

OCR (Obstacle Course Racing)

Brand
Farve

Kickstart din OCR træning med sættet fra Force5

Har du hørt om OCR træning, og er du blevet nysgerrig på træningsfænomenet? I givet fald er du ikke alene. OCR træning er mere populært end nogensinde før, og det kan bl.a. mærkes hos Force5, der udvikler udstyr til formålet. Force5 står bl.a. bag omtalte kit, der egner sig rigtig godt til OCR træning for begyndere.

OCR (Obstacle Course Racing) er ikke kun noget, der praktiseres inden for militæret. Det praktiseres også i private træningsrum og i professionelle træningscentre over hele landet (og verden). OCR-sporten dækker kort og godt over løb, hvor der indgår forskellige forhindringer. Lyder det som noget for dig, og vil du derfor gerne i gang med OCR træning, så start i dag. 

Her på siden finder du slidstærke greb og produkter i høj kvalitet.

Passér nemt forhindringerne med vores greb og håndtag til OCR.

Er du fitnessudøvende inden for OCR, hvor der hovedsageligt arbejdes med egenvægtstræning, finder du greb, der vil maksimere udbyttet af dine øvelser. Find dit short rope til grebsstyrketræning og hooks til øvelser på beamen, og styrk skulderparti, arme og din core, inden træningen flytter ud på forhindringsbanen.

Vælg den type hook, du helst vil forcere dine monkey bars med, eller anvend nunchucks, straps eller grip balls til montering på riggen. Vi forhandler det førende mærke Force5, der producerer veludviklede greb, som er designet til at få dig hurtigt og effektivt gennem forhindringerne på banen. 

Skab den ultimative forhindring ved at bruge vores OCR-greb på vores rigs, eller se også vores udvalg af færdige rig modeller – perfekt til armgang med dine hooks. 

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)