Assault Fitness

Assault Fitness Inc. er den ledende producent indenfor fitnessmaskiner til de mest veltrænede atleter. Men samtidig ligeså anvendelig for alle, der ønsker at udfordre deres grænser på egne præmisser.

Assault Fitness er specialiserede i at bygge træningsmaskiner, der kan holde til hård træning og ekstreme belastninger i årevis. Missionen er kvalitetsmaskiner, der kan bruges for sig selv og som en del af en workout. Derfor er disse maskiner perfekte til HIIT træning (High Intensity Interval Training), da brugeren selv bestemmer intensiteten af træningen.
Filter
Assault Fitness AssaultBike Classic Assault Fitness AssaultBike Classic
Assault Fitness AssaultBike Classic
Assault AirBike er cyklen, der er designet af atleter til atleter. Airbiken er den ultimative cardiomaskine til at oppe intensiteten i enhver træningssituation.

8.495 kr. 
Assault Fitness AssaultBike Pro Assault Fitness AssaultBike Pro
Assault Fitness AssaultBike Pro
Assault Bike Pro kombinerer Classic og Elite-modellerne i en cykel, der er solid, kræver minimal vedligehold og er skabt til hardcore træning.

10.995 kr. 
Assault Fitness Airrunner Pro Assault Fitness Airrunner Pro
Assault Fitness AssaultBike Elite Assault Fitness AssaultBike Elite
Assault Fitness AssaultBike Elite
Autoriseret forhandler af Assault AirBike Elite og øvrigt Assault Fitness udstyr. Levering og service i hele Danmark.

14.875 kr. 
Assault Fitness Airrunner Elite Assault Fitness Airrunner Elite
Assault Fitness AssaultRower Elite Romaskine Assault Fitness AssaultRower Elite Romaskine
Assault Fitness AssaultRower Elite Romaskine
Airrower Elite har unikt, innovativt design og solid stålkonstruktion med et kraftigt kombineret kæde- og remtræk samt fodplader af stål m.m.

11.875 kr. 
Assault Fitness Inc. har som mission at bygge fitnessmaskiner, der kan tilfredsstille selv den mest krævende, professionelle atlet – og holde til de deraf følgende ekstreme belastninger i årevis.
Assault Fitness vil sætte den nye standard for kvalitetsudstyr til HIIT (High Intensity Interval Training) – værdsat af de mest veltrænede atleter i hele verden – men alligevel alsidig nok til også at kunne anvendes af alle andre, der ønsker at udfordre sig selv via den hårdest tænkelige form for træning.