AssaultBike Pro X: Et kig på den nye og opgraderede airbike fra Assault Fitness
- af Fitness Engros
16.07.2023

I dag har vi fornøjelsen af at præsentere en spændende nyhed inden for kategorien airbikes – nemlig modellen AssaultBike Pro X. Denne airbike er en opgradering af de tidligere modeller fra Assault Fitness og er designet til at give dig en mere skræddersyet og kraftfuld træningsoplevelse. Med en lang række forbedrede funktioner og et stilfuldt design er AssaultBike Pro X det ultimative værktøj til alle fitnessentusiaster. Vi gør dig meget klogere på den nye airbike herunder.

En lydløs træningsoplevelse 

En af de mest markante forbedringer ved AssaultBike Pro X er den innovative lydløse drift. Cyklen er konstrueret med dobbelt remtræk, der leverer brugerens kraft direkte til maskinen uden generende støj. Den ene rem er en tandrem, der ikke kan glide på remhjulet, uanset hvor meget kraft du lægger i. Den anden rem er en V-rem, der giver et gnidningsfrit tråd. 

Features og komfort, der tager din træning til næste niveau 

AssaultBike Pro X er ikke kun lydløs, men den har også alle de samme features som Classic og Elite-modellerne og mere til. 
Den nye airbike fra Assault Fitness er udstyret med et polstret og slidstærkt sæde, der giver dig optimal komfort under dine træningspas. Sædet byder desuden på en række forskellige indstillingsmuligheder, og cyklen vil derfor kunne tilpasses enhver bruger. Cyklen kommer også med polstrede og behagelige håndtag, der ligeledes har en positiv indvirkning på brugerkomforten. 
Endvidere er selve fodstøtterne praktisk placeret, så du kan finde den mest naturlige træningsposition og maksimere din præstation. 
Derudover er den forreste stabilisator blevet forlænget i bredden for at sikre en stabil platform, selv ved træning ved høj intensitet. 

Integrerede hjul sikrer nem og hurtig flytning af cyklen 

AssaultBike Pro X byder også på to integrerede hjul foran på cyklen. Dette gør det nemt og hurtigt at flytte rundt på cyklen ved behov. Endnu en feature, der gør denne airbike til en af de bedste på markedet. 

Solid konstruktion og begrænset vedligeholdelse 

AssaultBike Pro X udmærker sig også i forhold til byggekvalitet og holdbarhed. Den nye cykel fra Assault Fitness kommer nemlig med en yderst solid konstruktion, der gør modellen velegnet til intensiv brug. Med denne model er du sikret en pålidelig og holdbar airbike, der leverer den ene gode træningsoplevelse efter den anden. 
Modellen kræver i øvrigt minimal vedligeholdelse, ligesom det er tilfældet for dens forgænger, AssaultBike Pro. Efter endt brug kan skærm, sæde og håndtag nemt aftørres med en klud eller papir, så cyklen er klar til den næste bruger.