Sjippetov & Speed Rope

Filter
-15%
Crossmaxx PRO Speed Rope Sjippetov Crossmaxx PRO Speed Rope Sjippetov
Crossmaxx PRO Speed Rope Sjippetov
Søger du et hurtigt sjippetov? Denne fra Crossmaxx spinder ekstra hurtigt og har forkromede håndtag, så brugeren får et ekstra godt greb.

157,25 kr.  Førpris 185,00 kr. 
-15%
LMX. PRO Speed Rope Sjippetov
LMX. PRO Speed Rope Sjippetov
Sjippetovet fra LMX. er hurtigt og professionelt. Det er udstyret med aluminiums håndtag og har højhastighedslejer af rustfrit stål, så kablet kan roteres ubesværet rundt samt et justerbart kabel.

157,25 kr.  Førpris 185,00 kr. 
-15%
Lifemaxx Functional Speed Rope Sjippetov
Lifemaxx Functional Speed Rope Sjippetov
LMX1292 Functional sjippetov er et hurtigt sjippetov med justérbar længde. Den har en lidt tykkere belægning, men er effektiv til funktionel træning.

123,25 kr.  Førpris 145,00 kr. 
-15%
Crossmaxx Speed Rope Sjippetov
Crossmaxx Speed Rope Sjippetov
Søger du et hurtigt sjippetov? Dette sjippetov fra Crossmaxx er ideelt for CrossFit og funktionel træning, da det er et belagt stålkabel, som gør sjippetovet ekstra hurtigt og effektivt. Det måler 280 cm og er justerbart.

97,75 kr.  Førpris 115,00 kr. 
PicSil Bee Jump Rope Sort PicSil Bee Jump Rope Sort
PicSil Bee Jump Rope Sort
PicSil Bee Jump Rope med håndtag i aluminium, dobbelt lejesystem samt et 2 mm kabel er alt, hvad du har brug for til at flyve afsted i dine double unders i en workout.

375 kr. 
PicSil Bee Jump Rope Blå PicSil Bee Jump Rope Blå
PicSil Bee Jump Rope Blå
PicSil Bee Jump Rope med håndtag i aluminium, dobbelt lejesystem samt et 2 mm kabel er alt, hvad du har brug for til at flyve afsted i dine double unders i en workout.

375 kr. 
PicSil Bee Jump Rope Rød PicSil Bee Jump Rope Rød
PicSil Bee Jump Rope Rød
PicSil Bee Jump Rope med håndtag i aluminium, dobbelt lejesystem samt et 2 mm kabel er alt, hvad du har brug for til at flyve afsted i dine double unders i en workout.

435 kr. 
-15%
Crossmaxx Cable Til Speed Rope Sjippetov
Crossmaxx Cable Til Speed Rope Sjippetov
Ekstra kabelreb til sjippetov med kraftig gummibelægning for ekstra holdbarhed. Kablet er fremstillet af stål og passer til LMX1291 Crossmaxx speed rope.

63,75 kr.  Førpris 75,00 kr. 
-15%
LMX. Sjippetov I Læder LMX. Sjippetov I Læder
LMX. Sjippetov I Læder
Søger du et solidt sjippetov? Denne fra LMX. er af læder og er 270 cm langt. Det er egnet til intensiv og kommercielt brug.

114,75 kr.  Førpris 135,00 kr. 

Et sjippetov er i de fleste børns øjne et stykke legetøj, men blandt mange aktive danskere betragtes det som det perfekte træningsredskab. Der er nemlig rig mulighed for at sjippe sig i form ved brug af et fitness sjippetov, så hvad end du drømmer om at forbedre din kondition og / eller at tabe dig, så kan sjipning være et godt bud.

Er du på udkig efter et fitness sjippetov, så har du al mulig god grund til at udforske vores sortiment. Vi forhandler nemlig både almindelige sjippetove såvel som speed ropes til træning.

Hvad er forskellene på et sjippetov og et speed rope?

Et speed rope er kort og godt en lidt mere professionel udgave af det almindelige sjippetov.

Speed ropes adskiller sig primært ved at have kuglelejer i hvert håndtag, og ved at selve wiren er tyndere og lettere. At wiren er både tyndere og lettere end det gennemsnitlige sjippetov har den fordel, at du kan sjippe langt hurtigere. Det forklarer navnet speed rope.

Der er fordele og ulemper ved begge typer, så hvad der er rigtigt for dig afhænger af dine personlige præferencer.

Fordele ved sjippetov træning

Sjipning er en overset træningsform, som flere og flere dog får øjnene op for. Sjippetov træning har i årevis været udbredt blandt professionelle boksere, men denne træningsform kan også dyrkes af andre end boksere. Vi vil vove at påstå, at det er en effektiv træningsform for alle, der går op i deres kondition, balance, smidighed m.v.

Her er fordelene ved at anvende et sjippetov til træning:

 1. Det er et meget billigt træningsredskab
 2. Træningsredskabet fylder minimalt (praktisk i forhold til opbevaring og transport)
 3. Sjipning egner sig godt til både konditionstræning, balancetræning og smidighedstræning
 4. Det er nemt at lære at sjippe
 5. Det er en skånsom træningsform
 6. Det giver hurtige fødder (en fordel, hvis du er bokser)
 7. Du kan forbrænde mange kalorier (en fordel, hvis du gerne vil tabe dig)

Sjipning kan bruges til konditionstræning, vægttab, boksetræning og meget mere

I gennemgangen af fordelene ved sjipning var vi kort inde på, hvad sjipning er godt for. Det har måske givet dig en idé om, hvorfor det giver god mening at købe dette træningsredskab.

Sjipning er bl.a. perfekt til:

 • Konditionstræning – En god kondition kommer desværre ikke af sig selv. For at forbedre din kondition er du nødt til at få pulsen op og presse dig selv. I den anledning vil det være oplagt at sjippe sig til en bedre kondition.
 • Vægttab – Sjipning er også fantastisk til kalorieforbrænding og dermed til vægttab. Hvor mange kalorier du forbrænder i minuttet eller timen afhænger dog suverænt af din vægt, af din teknik, og af hvor hurtigt du sjipper.
 • Boksetræning – Langt de fleste boksere – såvel fritidsboksere som professionelle boksere – sjippetræner som en del af deres boksetræning. Det skyldes, at sjipning ikke blot giver skærpet koordination mellem arme og ben, men også sikrer hurtige fødder.
 • Opvarmning – Dit sjippetov kan ikke kun være med til at sikre en effektiv træning. Du kan også bruge det, når du skal varme op. Du kan f.eks. sjippe i tre eller fem minutter, inden du styrketræner, bokser eller dyrker anden træning.

Sjipning er for både børn og voksne

Rigtig mange træningsformer og træningsmetoder såsom sjipning er for både børn og voksne. Sjippetov træning kan dyrkes af både store og små, da det er let at komme i gang med, og da risikoen for at pådrage sig skader er begrænset.

Vores sjippetove byder på justerbar længde, hvilket sikrer, at ét og samme sjippetov kan bruges af alle i husstanden.

Kunsten at finde den rette sjippeteknik og blive en habil sjipper

Sjippetov træning kan være en yderst effektiv træningsform, hvis du mestrer teknikken, og hvis du formår at træne i et vist tempo.

Ligesom med alt andet, så gør øvelse mester, så lad dig ikke slå ud af, at du laver fejl i starten og måske ikke kan sjippe i mere et par sekunder ad gangen. Det er helt normalt.

Sådan kommer du i gang med at sjippe:

 1. Justér længden på dit sjippetov
 2. Investér evt. i et par stødabsorberende sko
 3. Sørg for, at afstanden mellem dine fødder ikke er for stor
 4. Hav god plads omkring dig
 5. Start med et alm. sjippetov og skift senere til et speed rope, når du bliver bedre
 6. Start roligt ud ved at sjippe i kort tid ad gangen og ved et lavt tempo
 7. Øg lige så stille intensiteten og varigheden af din sjippetræning

Sjippetovets håndtag og længde

I dit valg af sjippetov skal du bl.a. være opmærksom på tovets håndtag. I vores sortiment finder du bl.a. sjippetove med håndtag af træ og aluminium. Disse ergonomiske og slidstærke håndtag byder på et godt greb, hvilket sikrer, at du kan fokusere hundrede procent på din sjippetræning og ikke skal bekymre dig for at miste grebet.

For at få maksimal glæde af dit sjippetov skal det naturligvis have en passende længde. Derfor anbefaler vi, at du justerer sjippetovet i længden inden brug. Dette kan typisk lade sig gøre uden brug af værktøj.

Køb sjippetov til træning hos Fitness Engros

Hos Fitness Engros kan du købe det rette fitness sjippetov, hvad end sjippetovet skal bruges i et homegym eller i et professionelt fitnesscenter. Du kan bl.a. vælge mellem mærker som LMX., Crossmaxx og PicSil, når du skal finde det bedste sjippetov til dig.