Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Yogamåtter

Brand
Farve

En god yogamåtte er ikke til at undvære, når man dyrker yoga og ønsker en så effektiv og komfortabel træning som muligt. Yogamåtten sikrer, at du kan lave dine foretrukne yogaøvelser uden ubehag og uden risiko for at glide.

Står en ny yogamåtte højt på din ønskeliste? I så fald skal du udforske vores store udvalg af yogamåtter af høj kvalitet. Vi tilbyder mange forskellige yogamåtter i forskellige størrelser, materialer, farver og tykkelser. Gå på opdagelse i sortimentet og find den bedste yogamåtte for dig med udgangspunkt i dit niveau og dine præferencer.

Find din nye yogamåtte hos Fitness Engros

I vores sortiment vil du finde mange yogamåtter til både begyndere og øvede. Da vi fører et så stort og differentieret udvalg er vi sikre på, at du kan finde din nye yogamåtte hos os. Alle de repræsenterede træningsmåtter forhandles til både private og erhverv. 

For lettere at kunne vælge mellem de forskellige måtter bør du stille dig selv følgende spørgsmål ang. din kommende yogamåtte:

  • Hvor tyk skal måtten være?
  • Hvor tung må måtten være?
  • Hvilken farve og hvilket design skal måtten have?
  • Hvor meget er du villig til at spendere på måtten?
  • Skal måtten bruges privat eller kommercielt? (hjemmetræning eller centerbrug)

Vi har mange forskellige yogamåtter til private og erhverv

Hos Fitness Engros tilbyder vi alle typer træningsmåtter, herunder yogamåtter, til både private og erhverv. Der er mulighed for både at købe en enkelt yogamåtte til eget brug såvel som et større antal yogamåtter til et fitnesscenter eller yogastudie. I vores udvalg finder du udelukkende slidstærke yogamåtter, der tåler hyppig brug, hvilket gør dem velegnet til kommerciel brug. Hos os finder du endvidere yogamåtter i mange forskellige længder, tykkelser, materialer og farver.

Ved at klikke dig ind på produktsiderne vil du kunne læse, hvilke mål og øvrige specifikationer måtterne har, ligesom du vil blive mødt af en række gode produktbilleder.

Tyk vs tynd yogamåtte

En yogamåtte er som hovedregel tyndere end en almindelig træningsmåtte. Dette gør måtten ideel til yoga, pilates og lignende træningsformer, hvor der er brug for et jordnært og fast underlag. Måttens tykkelse er en vigtig faktor, da det har betydning for både din komfort og balance under din yogatræning, men skal måtten være tyk eller tynd?

Der er en række fordele ved at vælge en tynd yogamåtte. De tynde yogamåtter er lettere at holde balancen på, da du står bedre fast, ligesom de udmærker sig ved at fylde mindre og ofte veje mindre end de tykkere yogamåtter.

Der er også gode grunde til at vælge en tyk yogamåtte. Den tykke yogamåtte byder bl.a. på masser af komfort og støddæmpning. Du bør overveje at købe en tyk yogamåtte, hvis du har dårlige knæ, ryg eller af andre grunde ønsker maksimal komfort under træningen.

Har du ønsker til yogamåttens farve, vægt og størrelse?

En god yogamåtte skal ikke kun leve op til dine præferencer i forhold til tykkelsen. Den skal også indfri dine øvrige ønsker mht. farve, vægt og størrelse.

I forhold til yogamåttens størrelse skal du tage udgangspunkt i din egen højde og drøjde. Du kan f.eks. købe en yogamåtte i målene 190 x 60 cm. Denne størrelse måtte vil passe til de fleste yogaudøvere.

Vil du nemt kunne tage din måtte med dig, når du skal dyrke yoga uden for hjemmet, bør du også være opmærksom på måttens vægt. Jo lettere, desto bedre.

Hvilken yogamåtte er den bedste?

I vores udvalg vil du finde mange måtter til yoga, og din opgave bliver at finde den bedste yogamåtte for netop dig. Vi vil vove at påstå, at vi tilbyder nogle af de bedste yogamåtter på markedet, men om den ene eller anden måtte er den rigtige for dig afhænger af dine ønsker og dit budget. Kontakt os gerne for personlig rådgivning.

Miljøvenlige yogamåtter vinder frem – og du kan hoppe med på bølgen

Den perfekte måtte til yogatræning skal ikke kun byde på optimal komfort, et pænt design og skridsikre egenskaber. Den må også gerne være fremstillet på miljøvenlig vis. Sidstnævnte er noget, der betyder mere og mere for danske yogaudøvere.

Hos Fitness Engros finder du selvfølgelig masser af træningsmåtter, der er fremstillet af miljøvenlige materialer, eksempelvis kork. En stor del af måtterne er endvidere Oeko Tex Standard 100 certificeret. Du kan med god samvittighed vælge en af disse måtter. Ønsker du en yogamåtte, der er fri for allergifremkaldende stoffer, så er du kommet til den rette forhandler.

Køb en billig yogamåtte uden at gå på kompromis med kvalitet eller miljø

En kvalitets yogamåtte uden skadelig kemi behøver ikke at koste en formue. I vores udvalg vil du finde masser af kvalitetsrigtige og miljøvenlige yogamåtter, der kan erhverves til konkurrencedygtige priser. Med en af disse måtter bliver det en sand fornøjelse at træne yoga, da du får et stabilt underlag at stå, sidde og ligge på.

En god yogamåtte kan gøre hele forskellen

Underlaget har stor indflydelse på din performance og dit træningsudbytte, når du dyrker yoga, uanset om du sværger til hot yoga, bikram yoga, hatha yoga eller en helt fjerde yogaform. En god yogamåtte sikrer nemlig både en bedre balance og en højere komfort – og i sidste ende en bedre træning. Måske er det netop den helt rigtige måtte, der gør, at du kan lave øvelser og komme ud i stillinger, som du ikke tidligere har kunne udføre.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)