Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Airbikes

Brand
Farve

Her på siden har vi samlet vores komplette udvalg af airbikes og AssaultBikes i professionel kvalitet, og vi er stolte af at kunne præsentere dig for nogle af de førende airbikes fra kvalitetsrigtige mærker. De repræsenterede mærker består bl.a. af Assault FitnessXebexConcept2 og StairMaster. Dermed har du god mulighed for at finde en robust airbike, der lever op til dine høje krav.

Hvad er en airbike / AssaultBike?

En airbike eller assaultbike er en stationær cykel, der i princippet er en kombination af en motionscykel og en crosstrainer. Navnet airbike kommer sig i øvrigt af, at cyklen er baseret på luftmodstand. Og AssaultBike er et mærke indenfor airbike kategorien.

Med en airbike / assaultbike er det dine bevægelser, der afgør belastningen – jo hårdere du træder i pedalerne, desto større bliver modstanden og desto flere kræfter kræver det. Det fungerer således, at en ventilator erstatter cyklens hjul, og det betyder, at din airbike dermed kan yde ubegrænset modstand grundet den dynamiske ændring i luftmodstanden. Der er altså ingen øvre grænse i forhold til hastighed og dermed sværhedsgrad.

Det betyder også at en airbike leverer en ganske intensiv træning, og træningen er derfor også kortere, da de færreste kan klare at give fuld gas i timevis. Ligeledes er en airbike et fremragende valg til folk, der dyrker krævende sportsgrene eller som ønsker at få effektiv træning af mange forskellige muskelgrupper på én gang. Det gør også de særlige træningsmaskiner til en populær skikkelse hos crossfit centre, hvor den effektive træning af hele kroppen er i fokus.

Bredt udvalg af airbikes / AssaultBikes i høj kvalitet

En airbike er ikke bare en airbike. Sådanne luftcykler findes naturligvis i mange forskellige størrelser, kvaliteter, typer m.v.

Hos Fitness Engros ønsker vi at føre mange forskellige airbikes, og derfor vil du opleve, at vores airbikes er forskellige på parametre såsom funktioner og pris. Ambitionen er, at vi vil kunne tilbyde en airbike for enhver smag. Vi håber, at vi med vores brede udvalg af airbikes også kan indfri dine individuelle ønsker og behov, hvad end du leder efter en professionel airbike eller en simpel og klassiske airbike til almindelig hjemmebrug.

Lige på denne side kan du få det komplette overblik over vores forskellige airbikes. Du kan blandt andet få den populære Assault airbike fra Assault Fitness, hvor du får en solid airbike med høj brugervenlighed og minimal vedligeholdelse. Uanset om du vælger den originale Assault airbike eller en af de nyere modeller, kan den robuste konstruktion klare stor belastning og en høj intensitet uden problemer.

Vores mest populære airbikes består bl.a. af følgende:

  • Assault Fitness AssaultBike Classic
  • Assault Fitness AssaultBike Pro
  • SynergyAIR Power Cycle

Find en billig airbike hos Fitness Engros

Vi har presset vores priser i bund, så du kan købe en airbike uden at sprænge budgettet – men bare rolig; trods de lave priser er kvaliteten i top. Vi har nemlig nøje udvalgt alle de lagerførte airbikes med udgangspunkt i vores høje krav til kvalitet og funktionalitet såvel som brugervenlighed. Dermed er du sikret en god handel ved køb af en airbike hos Fitness Engros.

Derfor er airbike træning så populært

Airbikes har efterhånden eksisteret i mange årtier, men det er først inden for de seneste år, at airbike træning har fået sit helt store gennembrud.

Airbikes bliver i stigende grad opfattet som et godt alternativ eller supplement til motionscykler og crosstrainere, og derfor er det meget tænkeligt, at efterspørgslen på airbikes blot vil stige yderligere de kommende år.

En airbike leverer god træning og byder på flere fordele, som både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe kan tage del i. Nedenfor fremhæver vi nogle af fordelene ved træningsformen – fordele, som vi synes, at du skal opleve på egen krop.

Fordele ved airbike træning:

  • Effektiv cardio- og helkropstræning – Cardio behøver ikke at være kedeligt og ensformigt. Det kan verdens mange brugere af airbikes nikke genkendende til. Du får nemlig det bedste fra henholdsvis motionscyklen og crosstraineren med en airbike. Det gør en airbike til den ultimative cardiomaskine, hvor du i den grad får sved på panden og opnår høj fedtforbrænding. Airbike træning er lig med effektiv træning med både cardio- og helkropstræning, og du kan fokusere på træning af hele kroppen eller blot enkelte områder. Det vil sige, at du for eksempel kan fokusere på at udelukkende træne arme og overkrop, hvis du ønsker det.
  • Alle kan være med – Alle kan komme i gang med airbike træning uanset aktuel form. Det er nemlig suverænt brugeren, der bestemmer modstanden og dermed sværhedsgraden. 
  • Skånsom træningsform – Airbike træning er et godt alternativ til bl.a. løbetræning. Denne træningsform er nemlig meget skånsom mod bl.a. led, sener og ledbånd. Derfor er risikoen for at pådrage sig skader og skavanker meget lille.

Sådan vælger du den bedste airbike for dig

En airbike er – grundet ovennævnte fordele – en god investering for både private og erhverv. Spørgsmålet er derfor måske ikke, om man skal købe en airbike, men nærmere hvilken airbike man skal købe.

Der kan – og bør – lægges vægt på flere parametre på jagten efter den ideelle airbike. I første omgang har det betydning, om airbiken skal bruges derhjemme fra tid til anden, eller om airbiken skal opsættes i et fitnesscenter, hvor det forventes, at airbiken vil blive brugt på daglig basis. Vi har naturligvis airbikes til begge formål.

Når du skal vælge en passende airbike, er det først og fremmest vigtigt at tage højde for følgende faktorer:

  • Anvendelse - Først og fremmest bør du tage højde for den primære anvendelse af din airbike. De tre anvendelsesområder er henholdsvis professionel, semiprofessionel og hjemme. Alt efter hvilket anvendelsesområde airbiken primært er tiltænkt, stiller det en række forskellige krav til blandt andet funktionalitet og robusthed.
  • Træningsprogrammer - Der kan være en betydelig forskel på, hvor mange og hvilke træningsprogrammer de enkelte airbikes har. En simpel og klassisk airbike kan i flere tilfælde være tilstrækkelig. Vil du dog gerne give ekstra meget værdi til din træning og have mulighed for at tracke en lang række nyttige parametre samt benytte forskellige træningsprogrammer via den integrerede LCD-skærm, kan de mere avancerede modeller være mere passende i forhold til dine behov. Klikker du dig ind på en produktside, så kan du læse meget mere om den givne airbike. Find f.eks. svar på, hvor mange træningsprogrammer cyklen har, hvorvidt cyklen byder på Bluetooth og ANT+ og meget mere.
  • Maksimal brugervægt - Det er ikke altid, at de forskellige airbikes har den samme maksimale brugervægt. Flere modeller har en begrænsning på 136 kg, men vil du være sikker på, at alle og enhver har mulighed for at træne på den givne airbike, kan du med fordel gå op i vægt. Du kan se præcist, hvor meget vægt den enkelte airbike maksimalt kan klare under produktspecifikationerne. 
  • Størrelse - Det kan i nogle tilfælde også være relevant at tage højde for størrelsen på den givne airbike. Især hvis du har begrænset plads derhjemme, kan størrelsen have vigtig betydning. Du kan se hver enkel airbikes detaljerede dimensioner i både brutto-og nettomål under produktspecifikationerne.

Alt i alt er det funktioner og specifikationer, der kan være afgørende for, om det er den ene eller anden model, der er den bedste airbike til dine behov. Har du spørgsmål til nogle af vores airbikes, så ræk ud via telefon eller mail. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Korrekt opsætning af din airbike

En airbike er ingen avanceret cardiomaskine, og derfor er der heller ingen grund til at frygte for opsætningen og den generelle betjening.

Som begynder inden for airbike træning er det en god idé at sætte sig grundigt ind i, hvordan en airbike fungerer, ligesom det er hensigtsmæssigt at undersøge, hvilke træningsprogrammer du kan vælge mellem.

Dernæst bør du bruge et par minutter på at indstille cyklen, så den passer perfekt til dig. I den forbindelse skal du justere sædet, så højden og afstanden til pedalerne passer til længden på dine ben. Desuden kan du rykke sædet frem eller tilbage, alt efter hvor lange arme du eller en anden bruger har.

Vi leverer din nye airbike helt gratis

Fitness Engros er ikke kun stedet, hvor du bliver præsenteret for et stort udvalg af airbikes. Hos os får du også fordele som fri fragt og 365 dages returret. Du skal med andre ord kun betale for selve din airbike. Og hvis du fortryder dit køb, så kan du frit returnere den købte airbike inden for 365 dage.

Som hovedregel vil vi kunne levere lagerførte airbikes inden for 1-2 hverdage. Dermed kan udstyret meget snart tages i brug hjemme hos dig selv eller i dit fitnesscenter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)