Airbikes

Filter
Assault Fitness AssaultBike Classic Assault Fitness AssaultBike Classic
Assault Fitness AssaultBike Classic
Assault AirBike er cyklen, der er designet af atleter til atleter. Airbiken er den ultimative cardiomaskine til at oppe intensiteten i enhver træningssituation.

8.495 kr. 
Assault Fitness AssaultBike Pro Assault Fitness AssaultBike Pro
Assault Fitness AssaultBike Pro
Assault Bike Pro kombinerer Classic og Elite-modellerne i en cykel, der er solid, kræver minimal vedligehold og er skabt til hardcore træning.

10.995 kr. 
Assault Fitness AssaultBike Elite Assault Fitness AssaultBike Elite
Assault Fitness AssaultBike Elite
Autoriseret forhandler af Assault AirBike Elite og øvrigt Assault Fitness udstyr. Levering og service i hele Danmark.

14.875 kr. 
Crossmaxx Air Bike Pro Crossmaxx Air Bike Pro
Crossmaxx Air Bike Pro
Med sin robuste konstruktion og høje kvalitet er LMX1750 Crossmaxx Airbike Pro velegnet i kommercielle fitnesscentre, der arbejder med høj intensitet og mange medlemmer.

19.295 kr. 
StairMaster HIIT Bike StairMaster HIIT Bike
StairMaster HIIT Bike
StairMaster HIIT Bike er en kompakt men robust airbike, der generer modstand via et svinghjul og luftmodstand. Denne model har høj ydeevne

28.625 kr. 
SynergyAIR Power Bionic Power Cycle
SynergyAIR Power Bionic Power Cycle
Synergy Air Power Bionic Cycle er en airbike, der giver plads til at kroppen kan arbejde selv med luft som modstand. Dette giver større effekt end en motorgenereret cardiomaskine.

29.875 kr. 

Airbikes & BikeErgs er synonymer med hård og effektiv udholdenheds- og konditionstræning. Med sådanne cardiomaskiner har du alle muligheder for at få pulsen op og for at sætte din udholdenhed og kondition på prøve. Airbikes & BikeErgs egner sig bl.a. til intervaltræning. Læs mere om BikeErgs her.

En airbike er i princippet en kombination af en motionscykel og en crosstrainer. Navnet airbike kommer sig i øvrigt af, at cyklen er baseret på luftmodstand.

Ved en airbike er det dine bevægelser, der afgør belastningen – jo hårdere du træder i pedalerne, desto større bliver modstanden og desto hårdere bliver træningen. Der er ingen øvre grænse i forhold til hastighed og dermed sværhedsgrad.

På denne underside har vi samlet vores komplette udvalg af airbikes, og vi er stolte af at kunne præsentere dig for nogle af de førende airbikes fra kvalitetsrigtige mærker. De repræsenterede mærker består bl.a. af Assault Fitness, Xebex, Concept2 og StairMaster. Måske er dit favoritmærke at finde blandt disse mærker.

Bredt udvalg af airbikes i høj kvalitet

En airbike er ikke bare en airbike. Sådanne luftcykler findes naturligvis i mange forskellige størrelser, kvaliteter, typer m.v.

Hos Fitness Engros ønsker vi at føre et bredt og alsidigt udvalg af airbikes, og derfor vil du opleve, at vores airbikes er forskellige på parametre som funktioner, pris og andre vigtige parametre. Ambitionen er, at der skal være noget for enhver smag. Vi håber, at vi med vores brede udvalg af airbikes også kan indfri dine individuelle ønsker og behov.

Du kan via denne underside, hvor du får det komplette overblik over vores forskellige airbikes, klikke dig videre til de enkelte produktsider. På disse produktsider vil du kunne finde en grundig produktbeskrivelse, billeder af produktet og slutteligt en række fremhævede specifikationer. Har du spørgsmål til nogle af vores airbikes, så ræk ud via telefon eller mail. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Vi har presset vores priser i bund, så du kan købe en airbike uden at sprænge budgettet – men bare rolig; trods de lave priser er kvaliteten i top. Vi har nemlig nøje udvalgt alle de lagerførte airbikes med udgangspunkt i vores høje krav til kvalitet og funktionalitet såvel som brugervenlighed. Dermed er du sikret en god handel ved køb af en airbike hos Fitness Engros.

Derfor vinder airbike træning frem

Airbikes har efterhånden eksisteret i mange årtier, men det er først inden for de seneste år, at airbike træning har fået sit helt store gennembrud.

Airbikes bliver i stigende grad opfattet som et godt alternativ, eller supplement, til motionscykler og crosstrainere, og derfor er det meget tænkeligt, at efterspørgslen på airbikes blot vil stige yderligere de kommende år.

Airbike træning byder på fordele, som både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe kan tage del i. Nedenfor fremhæver vi nogle af fordelene ved træningsformen – fordele, som vi synes, at du skal opleve på egen krop.

Fordele ved airbike træning:

  • Effektiv cardiotræning – Cardio behøver ikke at være kedeligt og ensformigt. Det kan verdens mange brugere af airbikes nikke genkendende til. Du får nemlig det bedste fra henholdsvis motionscyklen og crosstraineren med en airbike. Det gør airbiken til den ultimative cardiomaskine. Airbike træning er lig med effektiv cardio- og helkropstræning. Du får sved på panden og opnår høj fedtforbrænding.
  • Alle kan være med – Alle kan komme i gang med airbike træning uanset aktuel form. Det er nemlig suverænt brugeren, der bestemmer modstanden og dermed sværhedsgraden.
  • Skånsom træningsform – Airbike træning er et godt alternativ til bl.a. løbetræning. Denne træningsform er nemlig meget skånsom mod bl.a. led, sener og ledbånd. Derfor er risikoen for at pådrage sig skader og skavanker meget lille.

Valg af airbike

En airbike er – grundet ovennævnte fordele – en god investering for både private og erhverv. Spørgsmålet er derfor måske ikke, om man skal købe en airbike, men nærmere hvilken airbike man skal købe.

Der kan – og bør – lægges vægt på flere parametre på jagten efter den ideelle airbike. I første omgang har det betydning, om airbiken skal bruges derhjemme fra tid til anden, eller om airbiken skal opsættes i et fitnesscenter, hvor det forventes, at airbiken vil blive brugt på daglig basis. Vi har naturligvis airbikes til begge formål.

I venstre side kan du gøre brug af forskellige filtreringsmuligheder. Du kan f.eks. sortere de lagerførte airbikes med udgangspunkt i faktorer som brand, type og anvendelse. De tre anvendelsesområder er henholdsvis professionel, semiprofessionel og hjemme. Find også frem til de mest ideelle airbikes ved at sortere efter parametre som pris, produktlinje og maks. brugervægt.

Klikker du dig ind på en produktside, så kan du læse meget mere om den givne airbike. Find f.eks. svar på, hvor mange træningsprogrammer cyklen har, hvorvidt cyklen byder på Bluetooth og ANT+, hvor meget cyklen vejer og meget mere. Det er funktioner og specifikationer, der kan være afgørende for, om det er den ene eller anden airbike, der er den rette.

Vores mest populære airbikes består bl.a. af følgende:

  • Assault Fitness AssaultBike Classic
  • Assault Fitness AssaultBike Pro
  • SynergyAIR Power Cycle

Korrekt brug af en airbike (opsætning og brug)

En airbike er ingen avanceret cardiomaskine, og derfor er der heller ingen grund til at frygte for opsætningen og den generelle betjening.

Som begynder inden for airbike træning er det en god idé at sætte sig grundigt ind i, hvordan en airbike fungerer, ligesom det er hensigtsmæssigt at undersøge, hvilke træningsprogrammer der kan vælges mellem.

Dernæst bør man bruge et par minutter på at indstille cyklen, så den passer perfekt til en. I den forbindelse skal sædehøjden justeres, og sædet skal desuden rykkes frem eller tilbage, alt efter hvor lange arme brugeren har.

Gratis levering af airbikes

Fitness Engros er ikke kun stedet, hvor du bliver præsenteret for et stort udvalg af airbikes. Hos os får du også fordele som fri fragt og 365 dages returret. Du skal med andre ord kun betale for selve produktet. Og hvis du fortryder dit køb, så kan du frit returnere den købte airbike inden for 365 dage.

Som hovedregel vil lagerførte airbikes kunne leveres inden for 1-2 hverdage. Dermed kan udstyret meget snart tages i brug.