Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Slyngetræning

Brand
Farve

Slyngetræner, træningsslynge, fitnessslynge eller suspension trainer. Træningsredskabet går under mange forskellige navne, men du kender det nok bedst som slyngetræner.
Der findes efterhånden rigtig mange alsidige og multifunktionelle træningsredskaber. Et af de redskaber er slyngetræneren, som især bliver brugt til hjemmetræning. Slyngetrænere er dog også at finde i mange fitnesscentre til stor glæde for de aktive medlemmer.

Leder du efter en slyngetræner til dit homegym eller fitnesscenter, så dyk ned i vores udvalg her på siden. Vi forhandler træningsslynger og relaterede produkter til ethvert budget.

Slyngetræning er en alsidig og effektiv træningsform

Slyngetræning – også kendt som suspension training / suspension træning – er en meget effektiv træningsform, der dyrkes af millioner af mennesker over hele verden.
Ved at træne med en slyngetræner er det muligt at opnå en effektiv all around træning. Der er rig mulighed for at træne både ben, ryg, mave, arme, skuldre og meget mere.

Slyngetræneren anvendes til funktionel træning, der tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser. Slyngetræning giver ikke blot øget styrke, men gavner også din udholdenhed, koordination, balance og kropsholdning.

Alle uanset alder og niveau kan bruge en slyngetræner

Suspension træning er en af de træningsformer, der kan dyrkes af alle uanset alder og træningsniveau. I dag dyrkes det af alt fra erfarne fitnessudøvere og topatleter til motionister, så du kan selvfølgelig også komme i gang med slyngetræning, uanset hvilket træningsniveau du er på.

Foretrækker du at træne derhjemme, kan du glæde dig over, at slyngetræning er velegnet til netop hjemmetræning. En slyngetræner fylder nemlig ganske lidt, og den kan let monteres i f.eks. en dør ved brug af et døranker.

Sådan tilpasser du modstanden og intensiteten ved træning med en slyngetræner

Et af kendetegnene ved slyngetræning er, at du bruger din egen kropsvægt som modstand. Det er dog ikke kun din kropsvægt, der afgør, hvor hård modstanden er. Modstanden afhænger også af, hvor vandret din krop er under øvelserne. Jo mere vandret din krop er, desto mere modstand vil der være, og desto mere bliver du udfordret.

En anden måde, hvorpå du kan udfordre dig selv lidt ekstra, er ved at udføre øvelserne langsommere og / eller at tage flere gentagelser.

Hvilken slyngetræner skal jeg vælge?

Du kan formentlig finde et godt match blandt produkterne i vores sortiment, hvis du er på udkig efter den ultimative slyngetræner. Vi har i hvert fald masser af kvalitetsprodukter. Du kan f.eks. bestille en professionel slyngetræner, hvis du ønsker en træningsslynge af højeste kvalitet.

For at finde den rette træningsslynge bør du lægge vægt på følgende:

 • Mærke (hvis du har præferencer)
 • Kvalitet og design af greb (gå efter en træningsslynge med et veldesignet og ergonomisk greb)
 • Justeringsmuligheder (vælg med fordel en slyngetræner, der kan justeres i længden)
 • Budget
 • Montering (du kan f.eks. vælge en slynge med mulighed for dørophæng)

Hvilken træningsslynge er bedst i test?

Du ønsker naturligvis at finde den bedste slyngetræner på markedet, men hvilken er i realiteten bedst? Det er ikke muligt at svare på, da det afhænger meget af, hvad man lægger vægt på.
Den bedste slyngetræner for dig er ikke nødvendigvis den, der har vundet i en slyngetræner test, såfremt der i testen er lagt vægt på nogle andre kriterier, end dem der betyder noget for dig
For dig er det måske f.eks. vigtigere, at slyngetræneren har mange justeringsmuligheder, og at den byder på høj slidstyrke, end at den har et særligt design eller er fra et bestemt mærke.

Vi anbefaler at købe et slyngetræner kit

Du vil gerne i gang med at dyrke slyngetræning og er derfor på udkig efter det rette udstyr til formålet. I den forbindelse kan du glæde dig over, at slyngetræning hører til blandt de mindst udstyrskrævende træningsformer. Du kommer langt med en traditionel slyngetræner og en smule tilbehør.

En rigtig god idé er at købe et slyngetræner kit, da du dermed kan få leveret alt det nødvendige udstyr til en attraktiv pris. Du kan f.eks. købe et kit med en træningsslynge, dørophæng og opbevaringstaske.

Hvem producerer de bedste slyngetrænere?

Ligesom det er svært at pege på den bedste slyngetræner, så er det også svært at pege på den bedste producent af dette træningsredskab. I vores udvalg vil du dog blive præsenteret for nogle af de førende producenter af træningsslynger.

Du kan bl.a. shoppe redskaber til slyngetræning fra følgende brands:

LMX. vil f.eks. være et godt valg af mærke, hvis du er på udkig efter en billig slyngetræner i god kvalitet.

TRX træningsslynger

TRX er en af de producenter, som du helt naturligt vil støde på, når du indleder jagten på din nye slidstærke slyngetræner. Brandet TRX har nemlig i høj grad været med til at udbrede kendskabet til slyngetræning.
TRX er ikke kun et brandnavn, men også navnet på en udbredt træningsform. TRX står for Total Resistance Exercises, der refererer til en træningsform, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand. TRX træning er en populær form for slyngetræning.

Der findes mange forskellige øvelser til slyngetræning 

Uanset om du drømmer om at få en stærkere kropsholdning, større muskler, en bedre balance eller en forbedret smidighed, så er omtalte træningsform – slyngetræning – løsningen. Der findes nemlig mange øvelser, der gavner alt førnævnte. Nogle øvelser er dog mere egnet til at opbygge styrke end til at træne balance og koordination – og omvendt.

Her er nogle af de mest populære øvelser:

 • Low row
 • Squat jump
 • Atomic push up
 • Planke
 • Leg curls
 • … og mange andre!

Ovennævnte er nogle af de mest basale øvelser. Der findes selvfølgelig flere øvelser end disse, men du kommer godt fra start ved at lave nogle af de nævnte øvelser.

Minimér din skadesrisiko med korrekt udførsel af øvelserne

Der er en forholdsvis lav skadesrisiko forbundet med slyngetræning og anden funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som belastning. Dermed ikke sagt, at skader ikke kan opstå.

Det er alfa og omega, at du forstår dig på grundteknikken, så du ikke udfører øvelserne forkert og pådrager dig skader. Husk at bruge et par gode træningssko og stil dig i den rette position, så du lettere kan holde balancen.

Montering af en suspension trainer

Det er både nemt at montere og vedligeholde en suspension træner. Der er nemlig tale om et vedligeholdelsesfrit redskab, der nemt kan sættes fast i døren eller hænges op i loftet eller på væggen. Det er endda muligt at sætte slyngetræneren op i et træ, legestativ eller lignende udenfor.

Monteringsmulighederne kan variere fra slyngetræner til slyngetræner. Ønsker du at sætte din slyngetræner fast i loftet eller på væggen skal du bruge en ophængsløsning. Inden montering skal du i øvrigt sikre dig, at væggen eller loftet kan holde til det.

Shop slyngetrænere til kommerciel brug og hjemmetræning hos Fitness Engros

I vores sortiment vil du blive præsenteret for mange forskellige slyngetrænere. Nogle af dem er udviklet til kommerciel brug, mens andre er mere velegnet til hjemmetræning. Om det er den ene eller anden type slyngetræner du ønsker at købe, så kan du købe redskabet til billige penge hos os.

Har du spørgsmål til de forskellige udgaver af slyngetræneren, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)