Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

TRX

Brand
Farve

TRX (forkortelse for Total body Resistance Exercise) er en meget populær træningsmetode, der praktiseres i store dele af verden. Ved denne form for træning bruger du din egen kropsvægt som belastning, og det er derfor ikke nødvendigt at bruge håndvægte, vægtskiver eller kettlebells.

TRX træning vinder frem hos både mænd og kvinder, der især nyder godt af, at træningsformen er skånsom, at det er muligt at træne hele kroppen, og at det er muligt at træne derhjemme såvel som i naturen. Ønsker du også at tage del i de mange fordele, som TRX byder på, så shop TRX udstyr hos Fitness Engros. Vi forhandler både slyngetrænere og tilbehør til din træning.

Hvad er TRX?

TRX er ikke blot en betegnelse for en træningsmetode, der er kendetegnet ved, at du bruger din egen kropsvægt som modstand. TRX er også et registreret varemærke. TRX er nemlig et amerikansk foretagende, der blev startet af Randy Hetrick, som tidligere har gjort tjeneste for Navy SEAL (specialenhed, der løser opgaver inden for krigsførelse, antiterror m.v.). TRX blev opfundet i 2005 og er sidenhen blevet et velkendt og anerkendt brand i en lang række lande, herunder Danmark.

Siden 2005 er der kommet konkurrence fra flere andre producenter, når vi taler slyngetrænere, men der er fortsat kun én original; TRX. Hos Fitness Engros forhandler vi det originale udstyr fra TRX.

TRX træning er forbundet med mange fordele

TRX træning er en gren inden for funktionel træning, der giver samme udbytte som styrketræning, men som skiller sig ud ved ikke at involvere vægte af nogen art. Træningsmetoden er blevet et hit hos aktive danskere i en bred aldersgruppe, og vi forstår den store hype omkring TRX. Har du ingen erfaring med TRX Suspension Training, men er du nysgerrig på emnet, så læs om alle fordelene herunder. Vi kan godt afsløre, at det ikke er uden grund, at slyngetræneren fra TRX betragtes som det perfekte træningsredskab blandt mange.

Fordele ved TRX træning:

 1. Træningen kan praktiseres alle steder (også udenfor) – En af fordelene ved TRX er, at det kan praktiseres alle steder. Der skal blot være en døråbning, en stolpe, et træ eller andet, som slyngetræneren kan fastgøres til. Det betyder, at du i sommerperioden i princippet vil kunne flytte træningen ud under åben himmel.

 2. TRX udstyr kan erhverves til overkommelige priser – I stedet for at købe en masse forskelligt træningsudstyr, så kan du købe TRX udstyr til overkommelige priser. Da du kan få trænet hele kroppen med TRX, så vil du i princippet ikke skulle bruge andet udstyr.

 3. Alle kan være med takket være muligheden for at regulere sværhedsgraden – TRX er for alle uanset alder og køn. Det er nemlig muligt at regulere sværhedsgraden og intensiteten af de forskellige øvelser.

 4. Fri bevægelighed – Ligesom du kender fra styrketræning med frie vægte, så er det med TRX muligt at træne sine naturlige bevægelser. Den frie bevægelighed kan bl.a. være med til at styrke din koordination og balance.

 5. Alsidig træningsmetode med mulighed for at træne hele kroppen – TRX er, sidst, men ikke mindst, en alsidig træningsmetode, der gør det muligt at træne hele kroppen uden undtagelser. Foruden muligheden for at træne koordination og balance, som vi har været inde på, så kan du også forbedre din styrke, smidighed og meget mere. Her er der altså udsigt til en yderst udbytterig allround træning.

Fitness Engros fører et bredt udvalg af TRX udstyr

Lyder TRX træning som noget for dig? Så skal du, foruden at skabe dig et godt overblik over de forskellige øvelser, have købt det nødvendige TRX udstyr. Udstyret kan du nemt og sikkert bestille på vores webshop.

Vi tilbyder bl.a. følgende inden for TRX udstyr:

 • TRX Suspension Trainer (TRX slyngetræner)

 • Forankringsstrop

 • Døranker

 • Kits

 • … og diverse tilbehør!

Hvad end du derfor er på udkig efter en TRX Suspension slyngetræner og / eller tilbehør, så vil du kunne finde de ønskede produkter i vores sortiment.

TRX slyngetrænere til både hjemmetræning og centerbrug

TRX udstyret fra vores udvalg kan benyttes i et fitnesscenter såvel som derhjemme. Vi forhandler og leverer til både private og erhverv, så vi kan også dække dit behov for udstyr til din individuelle træning eller til dit fitnesscenter.

TRX udstyr egner sig godt til brug i fitnesscentre, da udstyret er yderst slidstærkt og derfor er velegnet til intensiv brug. Denne fordel kan du selvfølgelig også tage del i som privatperson.

Køb et kit og få alt i udstyr til din TRX træning

TRX er en træningsform, der ikke kræver ret meget udstyr. Du kan ikke desto mindre drage fordel af at købe udstyret samlet i et kit. Med et af vores kits, f.eks. TRX Rip Trainer Basic Kit eller TRX Tactical Gym Kit, kan du være sikker på, at du får alt det udstyr og tilbehør, du skal bruge for at gøre din træning så udfordrende, effektiv og varieret som muligt.

TRX kits består typisk af en slyngetræner, dørophæng, sikkerhedsstropper og reb, men indholdet kan variere fra kit til kit. Besøg vores produktsider med de forskellige kits for at blive klogere på, hvad der følger med af udstyr.

Sådan hænger du din TRX Suspension Trainer op

TRX Suspension Trainer slyngetræneren kan, som nævnt, bruges næsten overalt både inde og ude. Den skal blot fastgøres til det ene eller andet element.

Indenfor er det oplagt at fastgøre slyngetræneren til en døråbning, til loftet eller til væggen. I vores sortiment finder du forskellige former for ophæng til TRX Suspension Trainer – TRX x-mount er f.eks. en ophængsløsning, der bruges til montering på væg eller loft.

Udenfor kan du f.eks. vælge at fastgøre din TRX Suspension Trainer til et træ, et legestativ eller noget helt tredje. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne, men dobbelttjek, at slyngetræneren er monteret korrekt, inden du starter træningen for at undgå skader.

Tag slyngetræneren med på rejsen eller i sommerhuset

TRX Suspension udstyr er velegnet til hjemme- og centerbrug, men mulighederne stopper ikke der. Da en slyngetræner både er let og pladsbesparende, så vil du sagtens kunne tage den med på farten. Omtalte træningsform kan nemlig praktiseres overalt i verden, så hvad end du skal i sommerhus i Danmark eller på kør-selv-ferie til Italien, så kan du tage dit træningsudstyr med dig i tasken. Så kan du holde din kondition og fysik ved lige, selvom du er langt væk hjemmefra.

De bedste TRX øvelser

Du er nu bekendt med, at TRX er en glimrende træningsform, når hele kroppen skal trænes på en sund og effektiv måde. For at gøre træningen varieret og effektiv skal du dog have kendskab til de mange forskellige øvelser, der findes inden for dette univers.

De fleste af TRX øvelserne kan udføres af alle, da intensiteten og modstanden kan tilpasses alle træningsniveauer, men der er selvfølgelig nogle øvelser, der stiller højere krav til din smidighed og andre fysiske egenskaber end andre. Mangler du træningsinspiration, så dan dig et overblik over de mest populære øvelser til TRX herunder.

Populære øvelser til TRX:

 • Squat

 • Planke

 • Lunge

 • Chest Press

 • Biceps Curls

 • Burpee

 • Inverted Row

 • Hamstring Curls

Synes du mod forventning ikke, at øvelserne er hårde nok, så kan du gøre to ting; lav flere gentagelser eller tilfør vægt ved brug af en vægtvest e.l. Husk at skifte mellem de mange øvelser, så din træning ikke bliver alt for ensformig.

Fælles for alle ovennævnte øvelser er, at du opnår det bedste udbytte, hvis du laver bevægelserne langsomt og kontrolleret. Du bestemmer selv, hvor lange dine træningssessioner skal være, men ofte kan en TRX træning klares på 30-45 minutter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)