Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Træningsmåtter

Brand
Farve

Er du på udkig efter en god træningsmåtte til hjemmetræning, holdtræning, yoga eller noget helt fjerde? Så er du havnet på den rigtige side.

Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af træningsmåtter til såvel begyndere som øvede. Snyd ikke dig selv for at opleve vores mange måtter til træning og yoga fra velrenommerede brands som LMX. og Equilibrium.

Vi forhandler træningsmåtter i mange forskellige farver, længder, bredder og tykkelser, så vi har selvfølgelig også en måtte, der matcher dine behov.

Udvalget er henvendt til både private og erhverv, herunder fitnesscentre.

Derfor skal du investere i en træningsmåtte

Noget træningsudstyr er mere essentielt end andet, og en træningsmåtte er et eksempel på noget, der er svært at undvære i en aktiv hverdag. En træningsmåtte giver mulighed for en verden af forskellige træningsformer og endnu flere træningsøvelser. Ligeledes er disse måtter ideelle til udstrækning. 

For mange aktive danskere vil en fitnessmåtte være at betragte som et must-have, mens det for andre snarere er et nice-to-have. Ikke desto mindre er der adskillige gode grunde til at investere i en eller flere træningsmåtter, hvis du står over for at indrette et homegym eller et fitnesscenter.

Der er følgende gode grunde til at købe en træningsmåtte:  

 1. Måtten giver mulighed for adskillige træningsøvelser 
 2. Måtten beskytter din krop, herunder ryg, albuer og knæ 
 3. Måtten er let at rulle sammen og transportere ved behov 
 4. Måtten er med til at sikre en bedre balance 

En træningsmåtte egner sig rigtig godt til hjemmetræning, da måtten er alsidig og meget pladsbesparende, men måtterne hører også hjemme i ethvert fitnesscenter. Træningsmåtter kan bruges alene eller i kombination med andet træningsudstyr, eksempelvis håndvægte eller kettlebells. 

Sådan vælger du den rette træningsmåtte 

Som du måske har opdaget, så findes der rigtig mange træningsmåtter, hvilket kan gøre valget svært. Vi er ikke desto mindre sikre på, at vi har den rette gym måtte til dig, hvad end det er en tyk træningsmåtte i grøn eller en tynd træningsmåtte i lyserød, du er gået på jagt efter. Kunsten at vælge den perfekte træningsmåtte kan være svær at mestre, men vi hjælper dig glædeligt. I dette afsnit vil vi netop gøre dig klogere på, hvad du skal tage højde for. 

Tag med fordel højde for følgende: 

 • Måttens tykkelse (en tyk måtte giver den bedste komfort, men til gengæld er det sværere at holde balancen på den sammenlignet med en tynd måtte) 
 • Måttens farve (det er en smagssag) 
 • Måttens størrelse (vælg ud fra din egen højde og drøjde) 
 • Måttens materiale (kan have betydning for holdbarhed, skridsikkerhed, komfort m.v.) 
 • Måttens mærke (hvis du har præferencer) 
 • Måttens funktioner (f.eks. huller til ophæng) 
 • Måttens pris (hvis du har et fast budget at tage hensyn til) 

Der findes ikke én fitness måtte, der er den rette for alle, men ved at tage højde for ovenstående kan du finde den rigtige for dig. 

Tyk træningsmåtte 

Tykke træningsmåtter står i høj kurs, og det er ikke uden grund. En tyk træningsmåtte er nemlig ideel til klassiske måtteøvelser såsom mavebøjninger, armbøjninger, benhævninger og planke såvel som udstrækning. 

I vores sortiment finder du træningsmåtter i mange forskellige tykkelser. Du finder bl.a. måtter med en tykkelse på 1,5-2 cm. Disse måtter er komfortable at sidde, ligge og stå på, og der er derfor rig mulighed for at træne hele kroppen uden at skulle bekymre sig for blå mærker eller smerter i ryg eller knæ. En tyk træningsmåtte egner sig dog bedst til liggende og siddende øvelser. De kan i princippet også bruges til stående øvelser, men for at sikre maksimal stabilitet (et godt greb) vil det være mere hensigtsmæssigt at bruge en tynd træningsmåtte. 

Ønsker du input til, hvor tyk en træningsmåtte du skal vælge, så tøv ikke med at rådføre dig med os. 

Tynde træningsmåtter (bl.a. til yoga) 

Vores udvalg begrænser sig ikke til tykke træningsmåtter. Vi forhandler også tynde træningsmåtter i stor skala. Disse måtter har typisk en tykkelse på mellem 0,4-0,6 cm. 

De tynde træningsmåtter kan ikke præstere en lige så høj komfort som de tykkere af slagsen, men til gengæld er der garanti for maksimal stabilitet. Du kan dermed lave alle mulige (og umulige) træningsøvelser uden at miste kontakten til underlaget. 

En tynd træningsmåtte er bl.a. et godt valg for dig, der ønsker at dyrke yoga eller lave stående træningsøvelser af en anden art. I vores brede sortiment finder du faktisk et væld af yogamåtter, der netop er skabt til yogaentusiaster. En yogamåtte er ofte tynd og let, og den er derfor nem at tage med ud i haven, til det lokale yogacenter eller på rejsen. 

Vil du have det bedste fra to verdener, så kan du overveje både at købe en tyk træningsmåtte og en yogamåtte

Din nye træningsmåtte er få klik væk 

Det skal være nemt at få fingrene i en god træningsmåtte – og det er det hos Fitness Engros. Vi har et af markedets mest attraktive udvalg af fitness måtter fra forskellige producenter. Måtterne er oplistet på denne side, hvor du kan sortere produkterne efter faktorer som brand, farve og pris. 

Vores webshop har åbent 24 timer i døgnet, og du kan derfor handle i dit tempo, når det passer dig. Bemærk i øvrigt, at vi tilbyder 365 dages returret. Du har dermed god tid til at overveje, om du har valgt den rette træningsmåtte. 

En billig træningsmåtte kan sagtens være en god træningsmåtte 

Det er ikke nødvendigt at have den store pengepung frem for at få fingrene i en god træningsmåtte. Hos Fitness Engros har du rig mulighed for at købe en billig træningsmåtte uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller design. 

Vil du også gerne købe en billig træningsmåtte, så tjek alle vores eksklusive tilbud ud. 

Husk også vægophæng til træningsmåtterne 

Som det fremgår af produktbillederne, så er mange af vores træningsmåtter udstyret med ophængshuller. Dette er super smart, da det sikrer, at du kan opbevare dine træningsmåtter på en pæn og overskuelig måde, hvis du vælger at investere i et kompatibelt vægophæng. Vi forhandler sådanne vægophæng til opbevaring af måtter til træning.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)