Træningsbænke

Filter
Produktchefen anbefaler
Crossmaxx Flad Træningsbænk
Søger du en solid fladbænk? Crossmaxx fladbænk er i høj kvalitet og velegnet til dit home gym og i fitnesscenteret. Hurtig levering

2.695 kr. 
Crossmaxx Justerbar Træningsbænk Med Hjul
Justerbar bænk fra Crossmaxx er robust, og kan justeres til 7 forskellige positioner. Dens ryglæn kan også justeres, så der er mulighed for mange træningsøvelser.

5.875 kr. 
Inter Atletika Justerbar Træningsbænk Med Hjul
Dobbeltjusterbar bænk er det perfekte redskab til din alsidige træning, da bænken er et godt redskab til træning af en række muskelgrupper.

5.495 kr. 
-57%
Inotec Free Weight Line Seated Træningsbænk
Utility bænk med stationært ryglæn i 85° vinkel sikrer stabilitet ved øvelserne. Tre ben sikrer stabil placering på alle underlag. Plastkapper beskytter stålstellet.

1.495 kr.  Førpris 3.495,00 kr. 
Produktchefen anbefaler
SQ&SN Dobbelt Justerbar Træningsbænk

2.995 kr. 
Inter Atletika Flad Træningsbænk
Multifunktionel fladbænk i rusfrit stål, der giver mulighed for en varieret træning.

2.295 kr. 
BH Fitness Optima Justerbar Træningsbænk
Her får du en justerbar træningsbænk, med et utal af muligheder for af indstille den perfekt til dig. Maksimal stabilitet takket være stål konstruktionen.

2.495 kr. 
Crossmaxx Vægophæng til Træningsbænk
Få mere gulvplads med denne geniale løsning!

395 kr. 
Inter Atletika Hyper Extension Træningsbænk
Køb Hyper Extension. Professional Line er en komplet serie i elegant design og til en fornuftig pris.

4.495 kr. 
Inter Atletika Abdominal Justerbar Mavetræner

4.875 kr. 
Crossmaxx V2 Justerbar Træningsbænk Med Hjul

6.495 kr. 
DRAX Flad Træningsbænk
DRAX Træningsbænk er en solid bænk til varierede træningsøvelser og især god til frivægtstræning.

2.875 kr. 
Nautilus Inspiration Multi Adj. Bench
Justerbar træningsbænk fra Nautilus, der kan indstilles fra 0 til 80 graders vinkel. Du kan udføre forskellige træningsøvelser på denne multifunktionelle bænk.

18.625 kr. 
Nautilus Inspiration Olympic Decline Bænkpres Sort
Decline Bench fra Nautilus er den ideelle træningsbænk til olympiske brystpres. Den er udstyret med holdere til vægtstang og benpuder.

18.625 kr. 
-64%
Fitbench One Uden Udstyr - Brugt
Få den smarte og praktiske træningsbænk med opbevaring til både håndvægte, elastikker og kettlebells.

4.995 kr.  Førpris 13.995,00 kr. 
-62%
Inotec Free Weight Line Military Press Træningsbænk
Inotec Military bench med flere placeringer af vægtstangen, passer til brugere med forskellige armlængder. Let adgang for spotter

3.995 kr.  Førpris 10.625,00 kr. 
Produktchefen anbefaler
Inter Atletika Universal Bænk m. Ekstra Udstyr

9.875 kr. 
-36%
Star Trac Inspiration Multi Adj. Bench
Justerbar træningsbænk fra Star Trac med mange indstillingsmuligheder. Du kan udføre forskellige træningsøvelser på denne multifunktionelle bænk.

8.745 kr.  Førpris 13.625,00 kr. 
Inotec Free Weight Line Flad Træningsbænk
Har du brug for en solid og stabil træningsbænk? Fladbænk fra Inotec med separat hovedpude giver færre omkostninger ved udskiftning. Gummifødder beskytter gulv.

3.985 kr. 
Inter Atletika Biceps Curl Træningsbænk
Søger du en bænk til træning af biceps? Denne arm curl bænk fra Professional Line er en holdbar kvalitetsbænk, der giver dig den rette støtte til en effektiv træning.

4.375 kr. 
-33%
Inotec Athletic Line Skrå Bænkpres
Skrå bænkpres fra Inotec Athletic Line er en sort, pulverlakeret træningsbænk med en solid stålramme, som er velegnet til intensiv, kommerciel brug

9.995 kr.  Førpris 14.875,00 kr. 
LMX. V2 Flad Bænk Med Hjul

3.695 kr. 
LMX. HIIT Træningsbænk
LMX. HIIT Bench er en funktionel træningsbænk, der ud over at fungere som træningsbænk og plyo box også har plads til opbevaring af træningsudstyr, så du har alt hvad du skal bruge til din træning lige ved hånden.

13.995 kr. 
-52%
Star Trac Instinct Abdominal Bench
Med en Star Trac Instinct Abdominal Bench er du sikker på at få en lækker mavetræning. Altid hurtig levering.

5.995 kr.  Førpris 12.375,00 kr. 
The Abs Company TargetAbs Mavetræner
En mavebænk fra The Abs Company som er designet til at give dig en sjov og effektiv mavetræning. På mavebænken kan du træne både de lige og de skrå mavemuskler.

8.875 kr. 
Produktchefen anbefaler
gym80 Justerbar Bænkpres

39.875 kr. 
Inter Atletika Olympisk Bænkpres
Inter Atletika Olympisk Bænkpres med sort finish, samt komfortabel og slidstærkt sæde.

7.345 kr. 
-50%
Nautilus Inspiration Olympic Decline Bænkpres Sort - Brugt
Decline Bench i sort fra Nautilus er den ideelle træningsbænk til olympiske brystpres. Den er udstyret med holdere til vægtstang og benpuder.

9.295 kr.  Førpris 18.625,00 kr. 
-50%
Inotec Free Weight Line Decline Bænkpres
Decline bænkpres fra Inotec er let justerbar, og giver en optimal træning af de nederste brystmuskler. Passer til brugere med forskellige armlængder.

5.255 kr.  Førpris 10.500,00 kr. 
Nautilus Inspiration Justerbar Decline Træningsbænk
Adjustable Decline Bench er en solid træningsbænk fra Nautilus, der er nem at bruge. Træningsbænkens hældning til indstilles til 7 forskellige positioner fra 0 til 30 grader, som gør den ideel til at udføre varierede træningsøvelser.

17.375 kr. 
-20%
Nautilus Inspiration Olympic Decline Bænkpres - Demo

14.895 kr.  Førpris 18.625,00 kr. 
The Abs Company X3S Pro Træningsbænk
The Abs Company X3S Pro Træningsbænk er en skrå bænk som giver dig mulighed for alverdens træningsøvelser for både mave, ben og baller.

4.995 kr. 
Inotec Free Weight Line Biceps Curl Træningsbænk
Stående bænk til armøvelser, som er let at bruge for alle udøvere. Kræver ingen indstillinger, da puden har to forskellige vinkler. Plastkapper beskytter stålstellet.

10.500 kr. 

I vores attraktive udvalg finder du træningsbænke til mange former for træning og til mange forskellige træningsøvelser. Du kan bl.a. vælge mellem adskillige flade og justerbare træningsbænke til private motionsrum, professionelle fitnesscentre og alt derimellem.

Dyk ned i udvalget og find den bænk, der matcher dine individuelle præferencer bedst, hvad end du handler som privatperson eller på vegne af en virksomhed. Vi har bænke for enhver smag og til ethvert budget.

Vælg mellem flere typer træningsbænke hos Fitness Engros

En træningsbænk er en god investering til motionsrummet eller fitnesscentret, idet den kan bruges til mange træningsøvelser, men om du skal vælge den ene eller anden type bænk til træning afhænger af dine personlige ønsker.

Der findes mange forskellige typer træningsbænke. De mest efterspurgte er de flade og justerbare bænke, der bl.a. kan bruges til bænkpres, one arm row, french press og mange andre øvelser. Disse bænke finder du mange forskellige varianter af i vores sortiment.

Helt overordnet tilbyder vi følgende bænke til træning:

  • Flade bænke
  • Justerbare bænke
  • Bænke til biceps curl
  • Bænke til mavetræning (også kendt som mavebænke)
  • … og andre bænke!

Derudover forhandler vi vægophæng, der sikrer pæn og praktisk opbevaring af træningsbænke.

Flad træningsbænk

En flad træningsbænk er et godt valg, hvis du er på udkig efter en stabil træningsbænk, der kan bruges til øvelser som bænkpres, bulgarian split squat og one arm row. Med denne type bænk til træning giver du afkald på justeringsmuligheder, men til gengæld er du garanteret en solid bænk med maksimal stabilitet. Netop høj stabilitet er en fordel ved træning med tunge vægte.

Ofte er flade træningsbænke desuden billigere end de justerbare af slagsen. Du har derfor rig mulighed for at købe en billig og stabil træningsbænk.

Justerbar træningsbænk

En justerbar træningsbænk er et godt valg – og det er den af flere forskellige grunde.

Den justerbare træningsbænk kan justeres i både ryg og sæde, hvilket åbner op for, at der kan udføres en verden af forskellige øvelser, såvel simple øvelser som mere avancerede øvelser. Der kan laves mange øvelser både siddende og liggende, hvilket sikrer en effektiv og varieret træning. Du kan f.eks. lave bænkpres, skulderpres, dips og mange andre øvelser.

I vores sortiment finder du masser af justerbare træningsbænke af enestående kvalitet. En del af disse byder på integrerede hjul, hvilket gør det nemt at flytte rundt på bænkene ved behov.
For at få maksimal glæde af en justerbar træningsbænk vil det være en fordel også at have adgang til en vægtstang og dertilhørende vægtskiver samt håndvægte. Alt dette kan du selvfølgelig købe hos os.

Sådan justeres den justerbare træningsbænk

En justerbar træningsbænk byder, som navnet antyder, på en række justeringsmuligheder. I de fleste tilfælde er der mulighed for at justere både ryglænet og sædet, og dermed kan der opnås flere forskellige positioner. Antallet af mulige positioner kan variere fra bænk til bænk.

Den justerbare bænk er let og hurtig at justere til den ønskede position. Følg blot brugsvejledningen, hvis du måtte være i tvivl om, hvordan du griber det an.

Flade vs justerbare træningsbænke

I ovenstående har vi været omkring, hvad der kendetegner henholdsvis en flad og en justerbar træningsbænk, og vi har været inde på, hvilke fordele og ulemper der er ved de to typer af bænke til træning. Dette har formentlig givet dig en idé om, hvilken der er den rigtige til det tiltænkte formål.

En justerbar bænk er et godt valg, hvis du ønsker at købe en multifunktionel træningsbænk med masser af justerings- og træningsmuligheder, mens en flad bænk er ideel, hvis du ønsker at investere i en meget solid, kraftig og stabil bænk, der tillader hård vægttræning.

Andre bænke til træning

Hos Fitness Engros finder du som bekendt mange forskellige træningsbænke. Nogle af dem har vi allerede været omkring. Foruden de allerede nævnte tilbyder vi bænke til træning af mave, biceps, lænd og meget mere. Disse bænke er ikke lige så fleksible og alsidige som nogle af vores øvrige bænke, idet de typisk er tiltænkt træning af en eller få muskelgrupper. Eksempelvis sørger en curlbænk for, at du kan træne dine biceps på effektiv vis.

Bænke til træning til private og erhverv

I vores udvalg finder du nogle af de bedste træningsbænke til private og erhverv. Vi har både prisvenlige træningsbænke til private såvel som lidt mere eksklusive og solide træningsbænke til erhverv, eksempelvis til et fitnesscenter. Hvad end du derfor er ved at indrette dit eget lille motionsrum derhjemme og mangler en god træningsbænk, eller om du leder efter en træningsbænk til professionel brug, så kan vi levere varen.

Vi tilbyder både professionelle og semi pro træningsbænke til favorable priser. Sortér evt. vores mange bænke efter parametre som brand, kropsdel og serie, hvis du leder efter noget bestemt.

Er du på udkig efter en professionel træningsbænk? 

Du er landet på den rigtige side, hvis du er på udkig efter en professionel træningsbænk af høj kvalitet. Vi har nemlig masser af professionelle træningsbænke, der kan klare stor belastning, og som desuden tåler hyppig brug. Med en af disse bænke er du sikret en rigtig god træningsbænk, der kan skabe værdi for brugerne i mange år.

De professionelle træningsbænke egner sig bedst til fitnesscentre og anden erhvervsmæssig brug, men kan også købes af private med høje kvalitetskrav. Som privatperson vil du dog formentlig kunne klare dig med en semi pro træningsbænk.

Hvad koster en god bænk til træning?

En træningsbænk i god kvalitet behøver ikke at koste en formue, selvom pris og kvalitet som regel følges ad. Vi forhandler træningsbænke i mange forskellige prisklasser, hvor priserne starter fra få tusinde kroner.

Find en billig træningsbænk i vores sortiment

I vores webshop finder du masser af billigt træningsudstyr, og billige træningsbænke er selvfølgelig ingen undtagelse. Er du på udkig efter en billig træningsbænk, kan du med fordel sortere vores bænke efter pris, så du bliver præsenteret for de billigste først. Vi giver dig mulighed for at købe en super træningsbænk til en pris, der ikke sprænger budgettet.

Hold øje med vores gode tilbud, hvis du gerne vil gøre en ekstraordinær god handel.

Fordele ved at bruge træningsbænke

Der er mange gode grunde til at bruge en træningsbænk i forbindelse med hjemmetræning og træning i et professionelt center. Nogle af de gode grunde oplister vi herunder.

Her er fordelene:

  1. Effektiv træning af flere forskellige muskelgrupper – En træningsbænk er et glimrende redskab til styrketræning og anden træning, idet der er mulighed for at lave mange forskellige træningsøvelser, herunder styrketræningsøvelser. Listen over styrketræningsøvelser, der kan udføres med en træningsbænk, er lang, og tæller bl.a. bænkpres og one arm row. Du kan ikke blot træne hele overkroppen, men også lår, lægge og resten af underkroppen. For at sikre mange træningsmuligheder er det en god idé at købe en justerbar træningsbænk.
  2. Træningsbænken er et pladsbesparende redskab – En multifunktions træningsbænk er et pladsbesparende redskab, der kan bruges til mange træningsøvelser. Er pladsen trang, kan der være god idé i at købe en træningsbænk i stedet for pladskrævende træningsmaskiner. En træningsbænk fylder nemlig ganske lidt, og investeres der tilmed i vægophæng, kan der frigøres gulvplads, når bænken ikke er i brug. Du kan med fordel gå efter en sammenklappelig træningsbænk, hvis du vil have en pladsbesparende løsning.
  3. Træningsbænken yder god støtte – For at sikre korrekt udførsel af forskellige øvelser med henblik på at opnå maksimalt træningsudbytte og forebygge skader er der ofte brug for god støtte. Dette er du sikret med en træningsbænk i høj kvalitet. Såvel siddepuden som ryglænet på en træningsbænk er designet til at give god støtte gennem løftet.

Shop træningsbænke fra brands som Crossmaxx, Inter Atletika & SQ&SN

Uanset om du vil købe en skråbænk, fladbænk, mavebænk eller noget helt fjerde, så finder du, hvad du leder efter hos os. Vi sælger nemlig mange træningsbænke i god kvalitet fra mærker som Crossmaxx, SQ&SN, Inter Atletika, gym80, Star Trac og mange andre brands.

Vi sælger også meget andet træningsudstyr i form af bl.a. vægtskiver, håndvægte, kettlebells og meget mere. Dette udstyr kan bruges sammen med en træningsbænk. Det kan også være en god idé at købe en lang vægtstang og et stativ til stangen, så der er mulighed for at lave almindelig bænkpres, skrå bænkpres, skulderpres osv.