Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Mave Bænke

Brand
Farve

En fitnessbænk er ikke bare en fitnessbænk

Bænke til træning findes i mange forskellige kvaliteter, de kan komme med forskellige funktioner, og de kan byde på mange eller få træningsmuligheder. Til en start skal du overveje, hvad du skal bruge bænken til, og hvor mange penge du er villig til at bruge på den. Med dine personlige krav og behov samt budget på plads vil du nemlig lettere kunne finde de bedste træningsbænke for netop dig.

Når du har fundet den rette bænk til træning, så kan du bestille den med få klik på vores webshop. Husk at vi tilbyder 365 dages returret og mange andre fordele.

Find den helt rigtige mavebænk hos Fitness Engros

På denne side kan du gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af bænke til træning. Vi tilbyder en lang række forskellige typer af træningsbænke fra endnu flere forskellige brands, som Nautilusgym80, The Abs Company og Star Trac. Bænkene befinder sig i forskellige prisklasser, så vi har helt sikkert også en motionsbænk, der matcher dit budget. Dyk ned i sortimentet med mavebænke og find det rette match for dig i dag.

Drømmen om en flot, stærk og markeret mave er lige inden for rækkevidde med fokuseret og dedikeret mavetræning. For at træne dine mavemuskler så effektivt som muligt kan du gøre brug af forskellige træningsmaskiner, eksempelvis mavemaskiner.

Her på siden præsenteres du netop for vores store og attraktive udvalg af mavetræningsmaskiner. Vi tilbyder bl.a. en lang række mavebænke af høj kvalitet, som kan bruges i såvel et fitnesscenter som derhjemme. Disse er lette at justere og kan anvendes af både begyndere og øvede.

Bredt udvalg af mavemaskiner til fitnesscentre og motionsrum

Hos Fitness Engros tilbyder vi alt i mavemaskiner til både private og erhverv. I vores sortiment vil du finde alt lige fra de helt simple mavebænke med én position til de mere avancerede mavebænke og mavemaskiner med et væld af indstillingsmuligheder, smarte transporthjul og opbevaringsplads til vægtskiver.

Om det er en enkelt mavemaskine til dit træningsrum derhjemme eller flere mavemaskiner til det professionelle fitnesscenter, du er på udkig efter, så er du sikret en god handel hos os. Du får desuden gratis fragt ved køb over 995 kr.

Valg af mavemaskine

Efterhånden findes der rigtig mange forskellige mavemaskiner. Der er både mulighed for at købe en siddende mavemaskine, en skrå mavemaskine, en flad mavemaskine og meget mere. At der er mange valgmuligheder kan gøre valget svært, men det er samtidig med til at sikre, at der er noget for enhver smag.

De vigtigste kriterier ved køb af en mavetræner maskine

For at kunne udføre så mange øvelser til maven som muligt kan det være ideelt at købe en justerbar mavemaskine. Når der er mulighed for at justere mavebænkens hældning, vil bænken nemlig kunne anvendes til et hav af forskellige maveøvelser. Men hvilke kriterier er ellers vigtige at tage højde for?

Ved valg af mavemaskine, eller også kaldet mavetræner, kan det også være god idé i at fokusere på faktorer som størrelse, kvalitet og brugervenlighed. I vores sortiment finder du mavemaskiner i mange forskellige størrelser og variationer, men fælles for alle vores maskiner til mavetræning er, at kvaliteten og brugervenligheden er i top.

En mavebænk sikrer effektiv træning af mavemuskulaturen samt ben og core

En mavemaskine er, som navnet antyder, beregnet til mavetræning, men det er ikke kun dine mavemuskler, du træner, når du bruger en mavetræner. Du aktiverer også musklerne i dine ben, ryg og core.

Ønsker du andre redskaber til træningen af dine mavemuskler, kan du også overveje at investere i en træningsmåtte og i et ab wheel / ab roller. Så vil du kunne udføre mange effektive øvelser på gulvet. Dette udstyr forhandler vi naturligvis også til favorable priser. Ved at bruge et ab wheel kan du træne både dine arme, skuldre, ryg og ikke mindst mave.

Sådan anvendes en mavebænk

En mavemaskine er som udgangspunkt en meget simpel træningsmaskine, der kan bruges uden den store træningserfaring. Det er især nemt at bruge en mavebænk.

Det første du skal gøre er at indstille din mavemaskine i den ønskede position, såfremt maskinen er justerbar. Dernæst skal du sætte eller lægge dig til rette samt sætte benene i spænd. Efter det kan du gå i gang med den egentlige træning. Bøj dig kontrolleret forover og bevæg dig langsomt og kontrolleret tilbage til startpositionen. Denne bevægelse minder meget om at tage mavebøjninger.

Du kan også træne mavemusklerne i siden ved at køre armene fra side til side.

Gør din abs træning mere udfordrende med vægtskiver eller andet udstyr

Vil du gerne tage din træning af mavemusklerne til næste niveau? I så fald skal du skrue op for intensiteten og sværhedsgraden ved at tilføje ekstra vægt. Dette kan du gøre ved at bruge vægtskiver eller kettlebells. Du kan også iføre dig en vægtvest, der ligeledes vil gøre træningen hårdere og dermed mere effektiv.

Du kan også gøre din træning hårdere ved at udføre øvelserne langsommere, så dine mavemuskler kommer under pres i længere tid. Så bliver du stærkere og får en flot mave.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)