Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Synergy Air

Brand
Farve

Synergy Fitness blev etableret i 1976 og har lige siden fremstillet og udviklet innovative fitnessmaskiner af høj kvalitet til kommerciel fitness. Synergy Fitness præsenterede i 2012 en række cardiomaskiner 2012 - med udgangspunkt i mere end 30 års erfaring, - som alle er baseret på vindmodstand via et svinghjul i kombination med Synergy Fitness' patenterede Continuous Variable Transmission (CVT).

Synergy Fitness blev etableret i 1976 og har siden da haft en lang og stolt historik inden for fremstilling og udvikling af innovative fitness-maskiner af høj kvalitet til kommerciel fitness.

Med udgangspunkt i al den viden og erfaring, som Synergy Fitness har fået igennem mere end 30 år, blev en række cardio-maskiner præsenteret i 2012, som alle er baseret på vindmodstand via et svinghjul i kombination med Synergy Fitness' patenterede Continuous Variable Transmission (CVT).


Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)