Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Yogablokke

Brand
Farve

Som passioneret yogi skal du unde dig selv det bedste yogaudstyr. Foruden komfortabelt yogatøj og en god yogamåtte anbefaler vi yogaentusiaster at anskaffe sig en eller flere yogablokke. En yogablok kan bruges som hjælpemiddel, til ekstra udfordring og til aflastning - og vil dermed kunne bruges af både begyndere og øvede. 

Vi har samlet vores komplette udvalg af yogablokke på denne side, så du let kan få et overblik over, hvad vi kan tilbyde. I venstre side kan du sortere vores mange blokke til yoga efter parametre som brand, farve, serie og pris. Gør med fordel brug af disse filtre for at finde de helt rigtige blokke til din yogatræning. 

Yogablokke er pragtfulde til yoga, pilates og udstrækning 

En yoga blok burde pr. definition kun være egnet til yoga, men det er en kendsgerning, at yoga blokke også kan bruges til andre former for træning og motion. Når du køber en yoga blok, kan du dermed forvente at få et alsidigt træningsredskab, som du kan bruge i din aktive hverdag, hvad end der står pilates, udstræk eller yoga på programmet. 

Du skal bruge en yoga blok, hvis du ønsker at få det fulde udbytte ud af din yogatræning. Ved at bruge dette redskab vil du kunne udfordre dig selv og dine yogaevner, ligesom du kan aflaste din krop ved behov. 

Yoga blokke bruges til følgende: 

  • Ekstraordinær udfordring 
  • Aflastning 
  • Hjælpemiddel 

Opnå et dybere stræk og øv komplicerede stillinger 

Ved at bruge en yoga blok vil du kunne komme ind i dybere versioner af yogastillingerne. Dette er alt andet lige med til at gøre træningen mere effektiv og udbytterig. Det er især nybegyndere, der kan drage fordel af dette, da det som nyudklækket yogi kan være svært at komme dybere ned i de forskellige yogastillinger. 

En yoga blok kan også være fantastisk, når der skal udøves mere komplicerede stillinger. Ved de mest komplicerede øvelser er det normalt kun de mest smidige, der kan være med, men takket være yoga blokke vil du kunne lave disse øvelser, selvom din smidighed endnu ikke er i top. 

Brug din yogablok til aflastning 

En yogablok er også rigtig god til at skabe aflastning. Du kan f.eks. bruge blokken til at aflaste dine knæ, albuer, hoved og lænd. Den aflastning, som en yogablok giver, kan være rar, uanset om man er nybegynder eller øvet. 

Yogablokkene kan f.eks. beskytte din lænd, dine håndflader eller dit hoved, når du laver øvelser, hvor der er ekstra pres på enten lænden, håndfladerne eller hovedet. Du kan f.eks. bruge en yogablok, når du laver en øvelse som child’s pose, hvor der kan være behov for ekstra støtte til hovedet. Child’s pose er en rigtig fin yogablok øvelse (men øvelsen kan også udføres uden en yogablok). 

Alle yogier kan bruge og få glæde af yogablokke 

Alle kan komme i gang med at dyrke yoga, og alle kan bruge og få glæde af yogablokke. Hvad end du derfor er helt ny inden for yogauniverset, eller om du dyrker yoga på ottende år, så kan du drage nytte af at bruge yogablokke aktivt i din yogatræning. 

Der er ofte meget fokus på, hvordan yogablokke kan skabe aflastning og fungere som hjælpemiddel for begyndere, men yogablokke er bestemt også nyttige at bruge for øvede. Som øvet kan du bruge en yogablok til at skabe ekstra udfordring. 

Har jeg brug for mere end én yogablok? 

Hos Fitness Engros forhandler vi yogablokke enkeltvis, men du har naturligvis mulighed for at købe to eller flere blokke, hvis du ønsker det. Ved nogle øvelser skal der kun bruges én yogablok, mens det ved andre øvelser er nødvendigt at have to yogablokke til rådighed. Skal du f.eks. lave en øvelse, hvor begge dine knæ eller albuer skal aflastes, så har du brug for to blokke. Derfor anbefaler vi at købe et par yogablokke i stedet for blot én blok. 

Hvilken yogablok skal jeg vælge? 

For at finde den rette yogablok skal du tage højde for flere forskellige parametre. Ved køb af en yogablok er det især relevant at kigge på blokkenes størrelse, vægt, form og materiale. 

I vores sortiment finder du blokke til yoga fra flere forskellige serier og mærker. De fleste er fremstillet af enten EVA skum eller kork og vejer mellem 300 og 500 gram. Fælles for alle yogablokkene er desuden, at de byder på fantastisk støtte, og at de er skridsikre. 

Ønsker du vores faglige input til, hvilken yogablok der er den rigtige for dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Ligesom der er forskel på blokke til yoga, så er der også forskel på yogaudøvere, og derfor er det vigtigt, at du vælger helt rigtigt. 

Hvad koster en yogablok? 

Hos Fitness Engros kan du købe blokke til yoga til konkurrencedygtige priser. 

Prisen kan variere fra produkt til produkt, men de fleste af produkterne koster få hundrede kroner. Vi vil være billigst, og derfor tilbyder vi prismatch. Skulle du derfor mod forventning finde en identisk vare billigere hos en anden forhandler, så matcher vi prisen. Vi kan desuden tilbyde billig fragt. Lave priser, prismatch og billig fragt er dog kun nogle af fordelene ved at handle yogaudstyr hos Fitness Engros. 

Vi forhandler slidstærke yogablokke af bæredygtige materialer 

Vi har nøje udvalgt alle de blokke til yoga, som du finder på denne side. I udvælgelsen har vi ikke blot fokuseret på at finde blokke, der kan give god støtte, og som byder på høj slidstyrke. Vi har også haft miljøet med i tankerne. Derfor vil du i sortimentet finde masser af blokke, der er fremstillet af bæredygtige materialer. 

Du kan f.eks. bestille en yogablok i kork. Kork er et bæredygtigt materiale, der nedbrydes i naturen og derfor er at betragte som miljøvenligt. Du har dog også rig mulighed for at finde en yogablok i skum i vores udvalg, nærmere betegnet skridsikker EVA skum, hvis du foretrækker det. 

Lige nu forhandler vi yoga blokke fra henholdsvis LMX. og Equilibrium. 

Blokke til yoga til hjemme- og centerbrug 

Hos Fitness Engros henvender vi os til både private kunder og erhvervskunder, og det gør vi også med vores udvalg af yogaudstyr, herunder yoga blokke. Hvad end du derfor mangler en yoga blok til din yogatræning derhjemme, eller om du ønsker at købe blokke på vegne af et yogastudie, så kan vi være leveringsdygtige.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)