Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Vægte & Kropsanalyse

Brand
Farve

En kropsanalysevægt gør det muligt at måle kroppens sammensætning på en let, hurtig og præcis måde. Vægten beregner og giver overblik over alle de vigtigste kropsværdier, herunder fedtprocent, muskelmasse og metabolisk alder. Målingerne kan give en indikation af din krops sundhed.

Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af kropsanalysevægte til hovedsageligt erhverv, men også til private. De smarte kropsanalysevægte kan bl.a. bruges i fitnesscentre, hvor medlemmerne kan blive tilbudt præcise målinger af deres kropssammensætning.

Hvad er en kropsanalysevægt?

En kropsanalysevægt er, som navnet antyder, en vægt, der er i stand til at analysere kroppens sundhed. Denne type vægt skiller sig ud fra en traditionel badevægt ved ikke kun at give information omkring ens vægt, men også mange andre vigtige informationer såsom fedtprocent, hvileforbrænding, kropsvæske i procent osv. Disse informationer kan være nyttige, hvis man er i gang med et vægttab, har en drøm om at få større muskler eller er ved at træne op til et halvmarathon.

En kropsanalysevægt er altså brugbar, hvis man ønsker et mere detaljeret og nuanceret billede af kroppens sammensætning, end hvad en badevægt kan give. Jo klogere man bliver på sin krop og dens sammensætning, desto lettere bliver det at ændre usunde vaner og sætte en mere sund retning for sit liv.

Kropsanalysevægte og brug af BIA-teknologi

De fleste kropsanalysevægte gør brug af en smart teknologi, der kaldes BIA – Bioelektrisk Impedans Analyse.

Denne teknologi fungerer ved, at små elektriske impulser strømmer gennem kroppen. De små præcise impulser passerer hurtigt gennem hydrerede muskler og væske, men på vejen gennem kroppen vil impulserne møde modstand i form af bl.a. fedtvæv. På den måde er det muligt at måle og beregne kropssammensætningen. De små elektriske impulser er helt ufarlige.

Tanita og andre producenter af kropsanalysevægte anvender BIA-teknologi, da det er en af de bedste og mest præcise metoder til at beregne kropssammensætningen.

På de enkelte produktsider kan du læse mere om, hvilken teknologi de forskellige vægte gør brug af, og hvor mange målepunkter de byder på.

Disse funktioner har en kropsanalysevægt typisk

En kropsanalysevægt skiller sig ud fra en traditionel badevægt ved at have en lang række funktioner. Alle funktionerne har ét overordnet formål – at analysere og give indblik i kroppens sundhed.

Der kan være stor forskel på, hvilke og hvor mange funktioner kropsanalysevægtene byder på, men mange af funktionerne går igen.

Kropsanalysevægte kan typisk måle følgende kropsværdier:

 • Fedtprocent 
 • Muskelmasse 
 • Kropsvægt 
 • Metabolisk alder 
 • Kropsvæske i procent 
 • BMI 
 • Vurdering af kropsbygning 
 • Hvileforbrænding 
 • … og andre interessante værdier! 

Læs mere om de mest populære funktioner nedenfor.

Vægt, fedtprocent og muskelmasse

En kropsanalysevægt kan først og fremmest måle kroppens vægt, fedtprocent og muskelmasse.

Kropsvægt siger udelukkende noget om, hvor meget man vejer og er ikke sigende for, hvor sund ens kropssammensætning er. Alligevel kan det være brugbar information.

Kropsanalysevægte kan ofte også måle kroppens fedtprocent og muskelmasse, der viser, hvor mange procent af ens kropsvægt der består af fedt, og hvor mange kg af ens samlede kropsvægt der består af muskler. Definitionen på en sund fedtprocent afhænger af ens alder og køn.

BMI

Kropsanalysevægte er også i stand til at måle ens BMI, der siger noget om forholdet mellem en persons vægt og højde. BMI-tallet vil kunne fortælle, om man er at betragte som over-, under- eller normalvægtig. BMI-tallet bør dog kun bruges som en rettesnor og ikke som et facit, idet man sagtens kan have et højt BMI, selvom man er sund og rask.

BMI står for Body Mass Index.

Metabolisk alder

Med en kropsanalysevægt er det også muligt at måle den metaboliske alder.

Den metaboliske eller fysiske alder siger noget om, hvor sund ens krop er ud fra faktorer som muskelmasse, kropsfedt m.v.

Har man en lavere fysisk alder end biologisk alder, er det et tegn på, at man har en sund krop. Det modsatte gør sig gældende, hvis ens fysiologiske alder er højere end ens biologiske alder. Man kan f.eks. have en højere fysiologisk alder end biologisk alder, hvis man har en inaktiv livsstil og / eller dårlige kostvaner.

Knoglemasse og muskelkvalitet

Af andre funktioner kan der nævnes måling af knoglemasse og muskelkvalitet.

Muskelkvalitet beskriver kvaliteten af musklerne og måles ud fra muskelfibrenes densitet. Ønsker man at blive stærkere og mere muskuløs, skal man arbejde mod større muskelmasse og højere muskelkvalitet.

Knoglemasse angiver, hvor mange kg ens knogler vejer og er, ligesom de øvrige informationer, med til at give et bedre indblik i ens kropssammensætning.

Anbefaling til dagligt kalorieindtag

I vores sortiment vil du også finde kropsanalysevægte, der er i stand til at kunne give personlige anbefalinger til dagligt kalorieindtag. Med udgangspunkt i disse anbefalinger kan man tilpasse sit kalorieindtag.

Sådan bruges en vægt med kropsanalyse

En vægt med kropsanalyse kan som bekendt byde på rigtig mange forskellige funktioner, men det gør den ikke nødvendigvis kompliceret at bruge. Vi forhandler udelukkende brugervenlige kropsanalysevægte.

Til alle vægtene medfølger der en brugervejledning, som du altid kan ty til, hvis du er i tvivl om, hvordan vægten skal anvendes.

Sådan bruges en kropsanalysevægt:

 1. Kropsanalysevægten tændes 
 2. Brugeren stiller sig op på vægten med bare fødder 
 3. Brugeren tager fat i håndtagene (hvis det er en vægt med håndtag) 
 4. Brugeren står stille i 15-30 sekunder (varigheden kan variere fra model til model) 
 5. Brugeren får vist resultatet af målingen direkte på skærmen og kan få resultatet på print

Kropsanalysevægte er egnet til fitnesscentre, personlige trænere, fysioterapeuter m.fl.

Vi forhandler kropsanalysevægte til mange forskellige faggrupper og kommercielle formål. En kropsanalysevægt er ikke mindst brugbar for fitnesscentre, personlige trænere og fysioterapeuter, der vil have mulighed for nemt og præcist at kunne måle deres klienters og medlemmers sundhed.

Hos os kan du med al sandsynlighed finde den bedste kropsanalysevægt til dig ud fra netop dine behov og præferencer. Har du brug for hjælp til at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udforsk vores store udvalg af kropsanalysevægte

Vores udvalg af kropsanalysevægte er både stort, attraktivt og differentieret.

Her på siden finder du kropsanalysevægte i flere forskellige prisklasser og med mange forskellige funktioner. Foruden selve vægtene tilbyder vi printruller, som du kan bruge, når du skal printe resultaterne fra målingerne ud.

Kropsanalyse vægte fra Tanita

Tanita er et af de brands, som de fleste kommer til at tænke på som det første, når emnet er kropsanalysevægte - og naturligt nok.

Tanita er en af de førende producenter af vægte med kropsanalyse, og vi er da også både stolte af og glade for at kunne tilbyde en lang række vægte fra netop Tanita. Du skal købe en kropsanalysevægt fra Tanita, hvis du vil have funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed for alle pengene.

Tanita kropsanalysevægte hører til blandt de mest efterspurgte blandt personlige trænere og læger.

Transportable kropsanalysevægte

En transportabel kropsanalysevægt er et godt valg, hvis du ønsker at kunne flytte rundt på din vægt og evt. tage den med på farten, når klienter skal besøges e.l. I vores sortiment finder du flere transportable vægte, der byder på et kompakt og let design.

Prismatch og gratis levering af professionelle kropsanalysevægte

Du finder mange vægte i vores sortiment, og fælles for dem alle er, at de kan leveres gratis direkte til dig. Foruden gratis fragt ved køb af kropsanalysevægte tilbyder vi prismatch. Du undgår dermed at betale for meget for din nye kropsanalysevægt.

Ønsker du også at kunne lave en præcis måling af din, medlemmernes eller klienternes kropssammensætning og sundhed generelt? Så bestil en kropsanalysevægt i dag og få den leveret inden længe. Leveringstiden afhænger af den aktuelle lagerstatus, men det vil altid fremgå af de specifikke produktsider.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)