Dual Adjustable Pulleys

Filter
Inotec Functional Adjustable Pulley Station Cover
Inotec Functional Adjustable Pulley Station Cover
Skjolde til MJ-APS Adjustable Pulley Station? Disse skjolde fra Inotec passer til MJ-APS.

6.125 kr. 
-15%
LMX. Dual Adjustable Pulley
LMX. Dual Adjustable Pulley
Denne multifunktionelle kabelmaskine kan installeres og bruges på helt ned til 2 m2! Minimum lofthøjde bør være 2,2 m. Det gør den ideel til mindre trænings-studios og hjemmetræning.

33.995,75 kr.  Førpris 39.995,00 kr. 
Inotec Natural Line Dual Adjustable Pulley Inotec Natural Line Dual Adjustable Pulley
Inotec Natural Line Dual Adjustable Pulley
Dual Adjustable Pulley er træningsstationen for dig, der vil træne mange forskellige øvelser i en maskine. Den har et udvekslingsforhold 1/4:1 på to 143 kg vægtmagasiner, som tillader hurtigere bevægelser.

49.875 kr. 
gym80 Sygnum Stations Multi-Power Private Gym gym80 Sygnum Stations Multi-Power Private Gym
gym80 Sygnum Stations Multi-Power Private Gym
Gym80 Multi-Power Station Privategym bringer tyske træningsstandarder hjem til dig for at give dig en eksklusiv træningsoplevelse.

154.900 kr. 
Nautilus Instinct Dual Adjustable Pulley
Nautilus Instinct Dual Adjustable Pulley
Dual adjustable pulley fra Nautilus er en effektiv kabelmaskine, der giver dig mulighed for at styrke forskellige muskelgrupper i kroppen effektivt.

61.125 kr. 
Nautilus Inspiration Dual Adjustable Pulley Mat Sort Nautilus Inspiration Dual Adjustable Pulley Mat Sort
Til dig som søger noget professionelt tungt grej, hvor du kan lave flere øvelser i samme maskine, er vores Adjustable Pulleys en fantastisk mulighed! Slå til i dag, og køb den bedste multifunktionsmaskine, som passer lige præcis til de strabadser, som du vil udsætte dine muskler for. Og husk nu at hold pauser imellem dine træningspas, så du ikke overanstrenger dig!

Vores multimaskiner er perfekte til dit lille private træningshjørne, så vel som til det lokale center som ønsker at tilbyde et bredt udvalg af muskelmaskiner til jeres brugere. Faktisk er vores multimaskiner så multifunktionelle, at de nærmest er en attraktion til centeret i sig selv. Men for dig som ønsker at lave dit eget lille homegym, er de specielt en god løsning, hvis du ikke er så meget til at træne med frie vægte, og ikke gider besværet med at skifte vægtskiver. Vores maskiner gør det nemlig muligt, hurtigt at justere belastningen efter behov og ønsker, og vil du fokusere på en helt anden øvelse, kan maskinerne også nemt omstilles til det uden det store besvær.

Til sammenligning vil man ofte med frie vægte stå med det problem, at man dels skal bruge tid og energi på at skifte vægtskiver, og dels håndtere det tilhørende rod med vægtskiver på gulvet. Specielt hvis man ikke har forberedt sig ordenligt, og købt et stativ til vægtskiverne. Hvem har ikke prøvet at sparke storetåen ind i en dum håndvægt?! En hver bjørn i sin hule, har nærmest prøvet at slå storetåen på en 20 kilos håndvægt.

Derfor kan det altså være en stor fordel med en maskine (eller to). Vores multimaskiner er også til dig, som ikke har råd til at købe flere forskellige maskiner, og stadig ønsker en maskine, som giver dig et godt resultat, med flere muskelgrupper. Vægten kan være fast i kabelmaskinerne, hvilket betyder, at du ikke skal tænke over at tage vægt af og på – der kan nemt skiftes mellem forskellige belastninger efter dit behov.

Det eneste du skal sikre dig, er, sådan set, at du har gulvplads nok, og at der er højt nok til dit loft. Man kunne fristes til at sige, at kun dit loft og dit gulv begrænser dine muligheder, og det er faktisk kun en ren fysisk begrænsning. Hvis dit hus er for småt, så kan du bare købe et nyt og større hus, inden du installere dit private træningscenter – men frygt aldrig pladsmangel! de fleste har plads til en maskine eller to. Hvis du ikke har plads, så kan du bare smide din sofa eller din seng ud, fordi det vigtigste er sådan set, at du får trænet. Så kan kabeltårnet jo stå der, hvor din seng eller sofa plejede at stå? Køb en træningsbænk ved siden af.

Køb dog en multi-træningsmaskine af os, og prøv selv hvor hammer-godt, det er at eje sådan et stort frygtindgydende bÆst! Vi kan ikke love, at det holder indbrudstyvene væk, men det burde det måske gøre? 

En sidste ting, som vi synes, du bør tænke på, er, alle de mange penge du kan spare ved at købe en multimaskine. Det kan godt være, at sådan en professionel maskine virker dyr, men så skal du også tænke på, at du måske ikke behøver købe flere forskellige maskiner. Du kan nemlig arbejde flere øvelser igennem på en multimaskine, og dermed træne en større del af dine muskler. Og hvis du kombinere en maskine med frie vægte, så er du faktisk rigtigt godt bevæbnet til at opnå gode resultater med din træning.

Vil du gøre noget sejt? Så køb en kabeltårnsmultimaskine, som bare kan det hele, og bliver ved og ved! Ja! Bliv virkelighedens Inspector Gadget og køb en kabelmaskine i dag!

Så er du klar til at erobre universet, og og blive den næste miss- eller mister universe.