Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Pull-Up Bars, Dip Bars & Leg Raise

Brand
Muskelgruppe
Farve

Pull up træning kan være vejen til øget styrke og flotte markeringer. Noget, som mange danskere stræber efter. Til dette træningsformål skal du bruge en pull up bar, og det er i den anledning, at vi kommer ind i billedet med vores store udvalg af netop pull up bars. 

Her på siden finder du bl.a. kvalitetsrigtige pull up bars, dip og leg raise stationer fra brands som Crossmaxx og Lifemaxx og gym80Vi har nøje udvalgt alle de repræsenterede produkter og brands, så du kan få mest muligt værdi for pengene. 

Via denne side kan du nemt få adgang til produktsiderne, hvor vi præsenterer dig for de enkelte pull up bars. På disse produktsider finder du en beskrivelse af stængerne, og vi har desuden fremhævet vigtige specifikationer såsom dimensioner og vægt.

Hvad er en pull up bar?

En pull up bar er et meget simpelt, men samtidig meget effektivt og populært, træningsredskab, der fungerer glimrende til træning af rygmuskler og biceps. Pull up bars monteres højt oppe (i f.eks. loftet eller højt oppe på en væg), så du kan løfte dig selv op. 

Når du bruger en pull up bar, så træner du med din egen kropsvægt. Du kan lave kropshævninger med underhånds- eller overhåndsgreb, og du kan holde smalt eller bredt på stangen. Grebet har betydning for, hvilke muskelgrupper der aktiveres, men det er hovedsageligt rygmusklerne og biceps, der aktiveres ved pull up træning. 

Pull up bars bruges i både homegyms og fitnesscentre verden over. 

Derfor er en pull up bar et fremragende træningsredskab 

En pull up bar – eller på dansk pull up stang – er et fremragende træningsredskab af flere forskellige grunde. Det er meget normalt at have et love-hate relationship til pull up stangen, da det er hårdt at løfte sig selv op, men ikke desto mindre giver det rigtig gode resultater. 

Der er følgende gode grunde til at købe og bruge en pull up bar: 

  1. Redskabet optager næsten ingen plads – I kategorien af pladsbesparende træningsredskaber er det svært at komme udenom den kære pull up bar. Den optager nemlig ingen gulvplads, da den altid monteres i højden. Dette er især en fordel, når der skal indrettes et mindre homegym eller fitnesslokale. 
  2. Alle kan lave pull ups (med eller uden hjælpemidler) – En pull up bar er ligeledes fantastisk, da den kan anvendes af enhver. Det er hårdt at løfte sig selv op i armene, men med de rette hjælpemidler kan næsten alle lave pull ups. 
  3. Redskabet er næsten ikke til at slide op – Slutteligt er det næsten umuligt at slide en pull up bar op. I vores sortiment finder du f.eks. en pull up bar, der er fremstillet i pulverlakeret stål, der byder på enorm slidstyrke.

Pull up træning for begyndere 

Det giver store muskler, flotte markeringer og øget selvtillid at kunne løfte sig selv op i armene. Derfor har du helt naturligt interesse i at kunne lave pull ups – og gerne mange af dem. Øvelse gør mester, og det gør sig også gældende, når det kommer til pull up træning. Som begynder skal du først og fremmest sætte dig ind i, hvordan du skal holde på stangen. Dernæst skal du overveje, om du vil bruge hjælpemidler. 

Af hjælpemidler kan der bl.a. nævnes power bands, der er store elastikker, der kan bruges til mange træningsformer. Hvis du har en træningsmakker, kan du også få ham eller hende til at holde dine fødder, når du laver pull ups. 

Pull up træning for øvede 

Selv for øvede kan pull up træning give sved på panden. For de mest rutinerede kan der dog være behov for mere modstand, og dermed udfordring, end hvad der kan opnås med egen kropsvægt. Hvis du uden de helt store anstrengelser kan lave 15-20-25 pull ups, så bør du overveje at udfordre dig selv lidt. Du kan tilføje ekstra belastning ved at gøre brug af en vægtvest eller et bælte, hvor der er mulighed for at montere vægtskiver. 

 Vil du skrue ekstra op for sværhedsgraden, så kan du også prøve at lave pull ups med én arm. 

Hvilken pull up bar er den bedste? 

Det kan være lettere sagt end gjort at finde den bedste pull up bar. Det er nemlig langt hen ad vejen en individuel sag at vurdere, hvilken pull up stang der er bedst, da der skal tages højde for egne krav og præferencer. Hos Fitness Engros er vi dog overbeviste om, at vi har den bedste pull up bar for netop dig. 

Vi opfordrer dig til at tjekke vores forskellige produkter ud, så du kan vurdere, hvilken stang der udgør det bedste match for dig. Du er desuden meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for input. 

En god pull up bar bør optimalt set leve op til følgende: 

  1. Den skal være let at montere 
  2. Den skal have en høj bæreevne 
  3. Den skal være lavet i slidstærke materialer 
  4. Den skal byde på et godt greb 

Du kan selv fortsætte listen, hvis du stiller flere og / eller andre krav til din kommende pull up stang. 

I vores sortiment finder du udelukkende pull up bars i høj kvalitet, så uanset hvilken bar du vælger, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Loftmonteret, dørmonteret eller vægmonteret pull up stang? 

Der findes pull up bars til både loftmontering og vægmontering, ligesom der findes pull up bars, der er beregnet til montering på en dørkarm. Førstnævnte typer – pull up stænger til loftmontering og vægmontering – er som udgangspunkt de mest stabile af slagsen og bør derfor være at foretrække. 

Pull up stænger til vægmontering og loftmontering er altid dem, der er at finde i fitnesscentre, mens pull up stænger til montering på dørkarme ikke er et sjældent syn i private hjem. Vær særdeles opmærksom på, om loftet eller væggen kan holde til det. Selve stangen har som regel en beskeden vægt, men loftet / væggen skal også kunne holde til brugerens vægt. 

Hvad koster en god pull up bar? 

I vores sortiment finder du pull up bars i lidt forskellige prisklasser. De fleste af stængerne koster mellem 500 og 1.500 kr. Den billigste løsning er en pull up bar dørribbe, men det er desværre også løsningen, der byder på den laveste bæreevne. Er der derfor budget til en lidt dyrere pull up stang, så vil pengene være givet godt ud. 

Vi har jævnligt gode tilbud på pull up stænger, så hold øje med disse, hvis du gerne vil gøre en ekstraordinær god handel. 

Vi forhandler pull up bars til private og erhverv 

Et pull up stativ fylder ikke alverden og befinder sig i øvrigt i en prisklasse, hvor alle kan være med. Derfor vil dette træningsredskab kunne bruges i såvel homegyms som fitnesscentre. Vores udvalg er da også rettet mod såvel private som erhverv, så hvad end du ønsker at købe ét pull up stativ til dit træningsrum i hjemmet, eller om du skal indrette et større fitnesscenter, så kan du få dækket dine behov hos Fitness Engros. 

365 dages returret 

Hos Fitness Engros tilbyder vi 365 dages returret. Du har dermed god tid til at overveje dit køb, og hvis du føler for at returnere din pull up stang, så har du hele 365 dage til at gøre det.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)