Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Gummifliser

Brand
Farve

Gummigulv bruges i adskillige fitnesscentre, crossfitcentre og sportshaller landet over grundet gulvets mange praktiske egenskaber. Gummigulv udmærker sig ved at være slidstærkt, ved at kunne absorbere stød og vibrationer, ved at være let at lægge og ved at være yderst rengøringsvenligt. Fordelene er mange, og derfor bør du også overveje gummigulv til det træningsområde, du er ved at indrette. 

Vores udvalg af gummigulv retter sig hovedsageligt mod fitnesscentre og lignende, men gulvet vil også kunne anvendes i homegyms. 

Gummigulv absorberer stød og vibrationer – og er skridsikkert 

Stødabsorberende gummifliser er velegnede til brug i fitnesscentre og andre træningsområder, hvor der er brug for ekstra vibrations- og støddæmpning. Det er særligt anvendeligt i frivægtsområder, hvor der trænes med vægtstænger, håndvægte, kettlebells og andre frie vægte. 

Gummigulvet absorberer både stød og vibrationer, hvilket bl.a. medfører et reduceret støjniveau og en mere behagelig træning. Vores gummigulv er desuden skridsikkert, hvilket ligeledes har en positiv indvirkning på medlemmernes træning. 

Gummigulv beskytter både udstyr og undergulv 

Gummigulv er ikke kun sat i verden for at dæmpe støjniveauet og for at reducere risikoen for uheld ved drops med tunge vægte. Gummigulv udmærker sig også ved at yde uovertruffen beskyttelse af både udstyr og undergulv.

Ved drops og tab af vægte kan det anvendte udstyr, eksempelvis håndvægte eller kettlebells, risikere at gå i stykker, hvis underlaget ikke er stødabsorberende. Gummigulv er dog som bekendt i stand til at absorbere nedslagsstødet fra faldende vægte og vil dermed kunne forhindre skader på udstyret.

Gummigulv er også glimrende til at beskytte undergulvet. Der kan nemlig tabes tunge vægte på gulvet, uden at det vil skade det underliggende gulv.

Stort udvalg af fitness gulve til professionelle fitnesscentre 

Hos Fitness Engros har vi et af markedets største og bedste udvalg af gummifliser. Vi forhandler bl.a. gulv til træningsrum fra mærker som Granuflex og Lifemaxx, som begge er kendte for at fremstille stødabsorberende, slidstærk og skridsikker gulvbelægning af gummi.

Ved at købe gummigulv hos Fitness Engros får du fordele som 365 dages returret, prismatch og hurtig levering. Vi kan desuden tilbyde personlig vejledning, hvis du har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige gulv til dit center eller homegym.

Gummifliser i mange størrelser og tykkelser 

Gummigulv er ikke bare gummigulv. Gulvet findes i mange kvaliteter, størrelser og tykkelser.

I vores sortiment finder du både små og store gummifliser, der måler alt fra 25 x 25 til 1000 x 1000 mm. Hvad end du derfor skal lægge gulv på et større eller mindre areal, så har vi det rette træningsgulv til formålet.

Du vil også erfare, at vores fitnessgulv findes i forskellige tykkelser. Netop tykkelsen er en vigtig faktor, da det bl.a. vil påvirke, hvor stød- og lydabsorberende gulvet er. De tykkeste af vores gummifliser måler 43 mm i tykkelsen, og disse er særligt egnet til crossfit og funktionel træning.

Træningsgulv til indendørs eller udendørs brug? Vi tilbyder begge dele 

Gummigulve kan bruges som underlag til ethvert træningsområde, såvel inde som ude.

Granuflex, som er repræsenteret i vores sortiment, er en af de producenter, der tilbyder gummigulve til både indendørs og udendørs brug. Deres gulv er stødabsorberende og skridsikkert, uanset om det bruges inde eller ude – selv når det er regnvejr. Deres gulve er desuden lette at rengøre, er yderst slidstærke og byder på et moderne design. Står du derfor og skal indrette et udendørs træningsareal, hvor der er brug for et slidstærkt underlag, der reducerer støj og beskytter udstyret, så er Granuflex og deres træningsgulve et godt bud.

Gummigulv fremstillet af genanvendeligt gummimateriale

Hos Fitness Engros finder du et stort udvalg af bæredygtige gummifliser fra producenten Granuflex. Alle fliser fra Granuflex er fremstillet af genanvendeligt gummimateriale, nærmere betegnet af brugte bildæk. Dette sikrer, at du med god samvittighed kan købe gummifliser, velvidende om at du træffer et bæredygtigt valg. Du kan bestille de skridsikre og miljøvenlige gummigulve fra Granuflex på vores webshop i dag. Det er nemt, hurtigt og sikkert. Vi ser frem til at levere fliserne til dig.

Gummifliser af genbrugsgummi

Gulvbelægning i fitnesscentre skal være særdeles slidstærk, skal virke lyddæmpende og skal se attraktiv ud. Gulvfliserne fra Granuflex er lavet af genbrugsgummi (SBR granulat fra europæiske bildæk). De er miljøvenlige og de kan genanvendes.

Fliserne er særdeles lyddæmpende og er udviklet specielt til de professionelle fitnesscentre. De anvendes bl.a. i frivægtsområder og de giver optimal dæmpning i Crossfitområder. Alle fire typer er slidstærke, lyddæmpende og støddæmpende. De kan anvendes indendørs såvel som udendørs. De er frostsikre. Rengøring foretages med en børste og almindeligt sæbevand.

Egenskaber

  • Vand- og frostsikre
  • Skridsikre, selv når de er våde
  • Oversiden er plan
  • Lyd- og støddæmpende
  • Anvendes indendørs og udendørs
  • 100% genanvendelige
  • Varmeledningsevne: 0,14W.m2K
  • Brandegenskaber: Class E, EN13501-1:E
  • Må hverken udsættes for åben ild eller for temperaturer over 200°C
  • Garantiperiode: 3 år
Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)