Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
FIND APRIL FAVORITTERNE HER

Woodway

Brand
Farve

Woodway er den ideelle cardio løsning "For The Long Run". Løbebåndene fra Woodway er patenterede og fremstillet med en revolutionær teknologi, der gør dem ekstra skånsomme for knogler, led, muskler og sener, da de er lavet på vulkaniseret gummi. Woodways løbebånd har fokus på komfort og sigter efter at give brugerne en unik oplevelse af at løbe i skoven på en sti med bløde fyrrenåle.

Woodways løbebånd er bygget op omkring et holdbart og energibesparende system, hvor løbebåndet forbruger ca. 50 % mindre strøm sammenlignet med et konventionelt løbebånd. Løbet foregår på en behagelig overflade af 60 individuelle lameller, der reducerer stød op gennem benene og rygsøjlen. Løbebåndets konstruktion er desuden med til at reducere friktion og slitage i kroppen, som der normalt forekommer ved almindelige løbebånd. Løberen kan trygt og sikkert løbe år efter år - omtrent 10 gange længere end et gennemsnitligt løbebånd.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)