Fri fragt ved køb over 995,-

Cardio


Hvad er cardiotræning?

Cardiotræning – eller bare cardio – er et moderne udtryk for konditionstræning eller kredsløbstræning. Selve ordet, cardio, stammer fra det græske ord kardia og kan oversættes til hjerte. Det er meget sigende, idet det netop er hjertet, der trænes i forbindelse med cardiotræning.

Mange vil helt naturligt komme til at tænke på løb, når samtaleemnet er cardiotræning, men cardio dækker over meget andet end blot løb. Løb ér en effektiv form for cardio, men løb er samtidig en slidsom aktivitet for både led, sener og knogler. Derfor foretrækker mange en alternativ form for cardiotræning. Det kunne f.eks. være cykling, roning eller step. Mulighederne er rigtig mange, når det kommer til konditionstræning.

I princippet vil alle sportsgrene og idrætsformer, hvor pulsen er oppe i længere tid ad gangen, kunne betegnes som effektiv cardiotræning.

De mest populære cardiomaskiner

Der findes masser af gode cardiomaskiner til de personer, der gerne vil have et alternativ til at dyrke cardio udenfor. Det er netop de maskiner, vi har fremhævet på denne underside.

Vi tilbyder følgende cardiomaskiner:

 • Løbebånd (traditionelle løbebånd med motor og curved løbebånd uden motor) 
 • Crosstrainere 
 • Indoor bikes 
 • Motionscykler 
 • Siddecykler 
 • Airbikes og BikeErgs
 • Romaskiner 
 • Step- og trappemaskiner 
 • Skimaskiner 

Hvad end du ønsker at købe professionelle eller semiprofessionelle cardiomaskiner eller cardiomaskiner til hjemmebrug, så kan vi indfri dine ønsker.

Læs mere om vores forskellige typer af cardiomaskiner i de kommende afsnit.

Løbebånd (med og uden motor)

Inden for cardiotræning er det svært at komme udenom løb – og derfor er det også svært at komme udenom løbebånd.

Hos Fitness Engros forhandler vi både alm. løbebånd såvel som kurvede løbebånd uden motor. Der er fordele ved begge disse typer af løbebånd, og vi forhandler selvfølgelig løbebånd i mange prisklasser, så ethvert budget kan tilgodeses.

Vi forhandler bl.a. løbebånd fra mærker som Star Trac, Intenza, Drax, Assault Fitness og Woodway.

Crosstrainere

Blandt de bedste maskiner til cardiotræning er det også på sin plads at fremhæve den populære crosstrainer. Det er en god cardiomaskine, idet der kan opnås en meget høj forbrænding. Ved høj intensitet kan der forbrændes helt op til 850 kalorier i timen.

Træning på en crosstrainer er desuden en skånsom form for cardiotræning, idet fødderne hele tiden har kontakt med trædefladerne (modsat f.eks. ved løb på et løbebånd).

Vi tilbyder bl.a. crosstrainere fra Star Trac, Drax, Intenza og mange andre velrenommerede mærker.

Motionscykler, siddecykler og indoor bikes

Cykling er naturligvis også en god form for cardio træning. Pulsen kommer hurtigt op, og der kan forbrændes mange kalorier på kort tid. Dette gør sig naturligvis gældende, hvad end der cykles på en motionscykel, siddecykel eller indoor bike. Hos Fitness Engros fører vi et bredt udvalg af alle disse forskellige typer af cykler.

Inden for motionscykler, siddecykler og indoor bikes har vi fornøjelsen af at byde på mærker som Star Trac, Wahoo, Body Bike og mange andre. Få det komplette overblik på de respektive undersider.

Airbikes og BikeErgs

Som noget relativt nyt er også airbikes blevet et stort hit inden for cardiotræning. Med disse cykler, der er baseret på luftmodstand, er der rig mulighed for at sætte godt gang i fedtforbrændingen.

Ved denne form for cardio er hele kroppen i gang, hvilket gør træningen ekstra effektiv sammenlignet med andre former for cardio, hvor det kun er enten underkroppen eller overkroppen, der er i gang.

Vi forhandler bl.a. airbikes fra mærker som Assault Fitness, Concept2, Crossmaxx og Xebex.

Romaskiner

Roning er en mindre udbredt form for cardiotræning, men det ændrer ikke på, at det er en meget effektiv form for cardio. Der er nemlig rig mulighed for at ro sig til et sundere hjerte og et bedre helbred. Roning er desuden meget skånsomt for kroppens led og knogler. Og ligesom det gør sig gældende for træning på en crosstrainer, så opnås der en god helkropstræning ved roning.

Tjek med fordel vores udvalg af romaskiner fra Assault Fitness, StairMaster, Xebex og Concept2 ud.

Step- og trappemaskiner

Steptræning og trappetræning er også at betragte som effektiv cardiotræning. Derfor er efterspørgslen på professionelle stepmaskiner og trappemaskiner også stor.

Hos Fitness Engros kan vi naturligvis indfri denne efterspørgsel. Vi udvider løbende vores udvalg af stepmaskiner og trappemaskiner på baggrund af kundeforespørgsler. Vores nuværende sortiment består udelukkende af professionelle stepmaskiner og trappemaskiner, der er egnet til brug i et fitnesscenter. 

Vi har bl.a. step- og trappemaskiner fra Intenza og StairMaster.

Skimaskiner

Inden for maskiner til cardiotræning kan vi slutteligt tilbyde skimaskiner. Det gælder både skimaskiner til privaten såvel som skimaskiner til det store fitnesscenter. Hvad end du ønsker at købe en enkelt skimaskine eller et større antal af disse maskiner, så tilbyder vi en god pris.

Vi fører mærker som Concept2 og Synergi Air.

Miniguide til effektiv cardiotræning

Cardiotræning findes i mange former og typer. Der findes helt sikkert en træningsform for enhver smag, men for at gøre konditionstræningen så effektiv som muligt, så skal man være opmærksom på en række ting.

Gode tips til en mere givende cardiotræning:

 • Lav intervaltræning – Hvad end din cardiotræning består af løb, cykling eller noget helt tredje, så har du mulighed for at lave intervaltræning. Ved denne træningsform skiftes der mellem forskellige intensiteter i træningen, og det har en meget positiv indvirkning på kroppens iltoptag.
 • Pres dig selv – For at få pulsen ekstra højt op og for at forbrænde flere kalorier, så er det nødvendigt at presse sig selv. Det kan man f.eks. gøre ved at sætte tempoet lidt op, når man står på løbebåndet eller sidder på motionscyklen. Bare 5 % ekstra i hastighed og / eller varighed kan gøre en stor forskel i forhold til udbyttet.
 • Kend dit udstyr – Dernæst har det stor betydning, at man har helt styr på opsætningen og anvendelsen af det givne udstyr. Er der f.eks. tale om en motionscykel, så skal man være bekendt med, hvordan cyklen justeres ved både sadel og styr. Har du spørgsmål til anvendelsen af vores cardiomaskiner, så kontakt os meget gerne.
 • Variér din træning – En varieret cardiotræning er ofte lig med en mere effektiv og motiverende træning. For at sikre god variation i træningen kan det være en fordel at have adgang til flere cardiomaskiner – eksempelvis både et løbebånd, en motionscykel og en crosstrainer. Så er man i hvert fald godt dækket ind.

Motionsudstyr af høj kvalitet

Gå altid efter brugervenlighed og god kvalitet, når du vælger motionsudstyr. Så sikrer du dig, at træningen og øvelserne kan udføres korrekt, samt at udstyret er solidt og kan holde til at blive brugt i mange år. Hos Fitness Engros tilbyder vi et stort og varieret udvalg af motionsudstyr fra internationale top-brands, så du kan finde netop den cardioserie, der passer til netop jeres træningsfaciliteter.

Oplev udstyret i et af vores showrooms

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 56141544. Du har også mulighed for at aftale et møde, så du kan se vores udstyr i et af vores showrooms.

Finansieringsaftale

Hos os har du mulighed for at lave en finansieringsaftale, når du køber træningsudstyr, så du deler betalingerne op i mindre afdrag. Det kan du både som privatperson og som erhverv. Kontakt os for at høre nærmere.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)