Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Ribber

Brand
Farve

En ribbe er et simpelt og samtidig alsidigt træningsredskab, der byder på masser af muligheder for både træning, udstrækning og genoptræning. De fleste stifter bekendtskab med ribber allerede i folkeskolen, idet dette træningsredskab er at finde i de fleste skolers gymnastiksale, men ribber findes også i mange homegyms, fitnesscentre m.v.

Er du på udkig efter en robust ribbe til dit homegym, fitnesscenter, fysioterapiklinik eller noget helt fjerde, så skal du dykke ned i vores udvalg. Vi forhandler nemlig masser af kvalitetsribber til attraktive priser.

Ribber til træning, udstrækning og genoptræning

En ribbe kan bruges til rigtig mange ting. Ribben egner sig ikke blot rigtig godt til styrketræning, hvor du f.eks. kan lave pullups og chinups. Den kan også bruges til både udstrækning og genoptræning. Det er endda muligt at bruge en ribbe til smidigheds- og motoriktræning.

Du kan træne hele kroppen med en ribbe – lige fra ben til arme og alt derimellem. Der er desuden ikke behov for kettlebells, håndvægte eller lignende træningsudstyr, da du blot bruger din egen kropsvægt som belastning.

Disse øvelser kan udføres med en ribbe

Der er mulighed for at lave mange forskellige øvelser, hvis man har en ribbe til rådighed.
Nogle øvelser gavner din styrke, andre din balance og helt tredje din smidighed. Hvilke træningsøvelser du skal implementere i din daglige træning afhænger derfor af, om du drømmer om at blive stærkere, at blive mere smidig eller at få en bedre motorik.

Her kommer nogle konkrete eksempler på populære øvelser inden for ribbe træning:

  • Pullups
  • Chinup
  • Stå på hænder (du kan placere dine fødder mellem ribbelisterne for bedre at kunne holde balancen
  • Mavebøjninger (placér fødderne i bunden af ribben for at fastlåse fødderne
  • … og mange andre øvelser!

Leder du efter nye øvelser, så søg inspiration i ovenstående liste.

Foruden ovenstående kan du lave en verden af forskellige øvelser inden for udstrækning og genoptræning.

Hvorfor er ribbe træning populært?

Ribbe træning er en ældre træningsform, som rigtig mange danskere er vokset op med. Du har formentlig også lavet kropshævninger og mange andre øvelser, herunder styrkeøvelser, på en ribbe, da du var til idræt i folkeskolen. Men hvorfor er ribbe træning fortsat populært?

Her er nogle af fordelene ved ribbe træning:

  1. Træningsformen passer til alle aldre og niveauer
  2. Selve ribben fylder ganske lidt og vil derfor kunne monteres i selv det mindste træningsrum
  3. Det er muligt at træne alle muskelgrupper
  4. Du kan bruge ribben til genoptræning og udstrækning
  5. En ribbe af træ er svær at slide op

Vi forhandler ribber i god kvalitet til både homegyms, fitnesscentre m.v.

I vores sortiment vil du finde mange forskellige ribber i farver som hvid, natur og sort. Du kan f.eks. bestille en flot og solid ribbe til væg fra SQ&SN.

Ribberne fra vores sortiment forhandles til både private og erhverv, så hvad end du mangler en ribbe til hjemmetræning, eller om du mangler ribber til dit fitnesscenter, din klinik eller til et andet kommercielt formål, kan vi levere varen.

Gymnastik ribbe – den klassiske ribbe

En gymnastik ribbe er et universelt træningsredskab, som ikke kun kan bruges til at lave gymnastiske øvelser, men også styrkeøvelser, genoptræningsøvelser, smidighedsøvelser og meget mere. Den klassiske ribbe er fremstillet af træ, typisk enten fyrretræ eller bøgetræ, og den byder normalt på 10-14 ribbelister.

Ovale ribber – garanti for et godt greb

I vores sortiment vil du finde en række ribber med ovale ribbelister. Disse ribber er eftertragtede, idet de ovale ribbelister gør, at du er sikret et optimalt greb, når du træner. Det gode greb giver ikke blot en mere komfortabel træning, men er også med til at højne sikkerheden.

På udkig efter en billig ribbe?

Du har hos Fitness Engros rig mulighed for at erhverve dig en billig ribbe uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler nemlig kvalitetsribber til favorable priser.

Den bedste ribbe for dig skal, foruden at passe til dit budget, opfylde dine krav i forhold til kvalitet, maksimal brugervægt, design og monteringsmuligheder. Kontakt os gerne for faglig hjælp til at vælge den rette ribbe.

Nyttigt tilbehør til din ribbe

En ribbe er som bekendt et multifunktionelt træningsredskab, der i princippet godt kan stå alene, men ønsker du så mange træningsmuligheder som muligt, bør du tilkøbe noget træningsudstyr.
Det kan især være nyttigt med en træningsmåtte, så du ikke skal ligge eller sidde på gulvet.

Ligeledes kan det være nyttigt med en træningselastik. Med en træningselastik, der kan monteres på ribben, kan du træne både ben, baller, arme og meget mere.

Montering af din nye ribbe

En træningsribbe blender typisk helt naturligt ind i indretningen i et homegym eller fitnesscenter, og så udmærker dette redskab sig ved at være let at montere.

I vores sortiment finder du bl.a. ribber, der kan vægmonteres ved hjælp af det medfølgende udstyr. Der medfølger typisk både vinkelbeslag, skruer og rawplugs. Husk at følge monteringsvejledningen grundigt for at sikre korrekt montering.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)