Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER
Brand
Farve

For at kunne dyrke yoga på mest komfortabel og effektiv vis har du brug for det rette udstyr. I den forbindelse kan vi byde ind med et stort og attraktivt udvalg af yogaudstyr.

I vores sortiment finder du alt, hvad du skal bruge til din yogatræning, hvad end du kan nøjes med en yogamåtte, eller om du også vil investere i et yogabælte og en yogablok. Vi deler danskernes kærlighed til yoga, og derfor er vores ønske at tilbyde det bedste udvalg af yogaudstyr på markedet. Det store udvalg har vi samlet på denne side, så du nemt kan finde det, du leder efter, hvad end du mangler udstyr til din yogapraksis derhjemme, eller om du ønsker at forsyne et helt yogastudie med udstyr. Vi tilbyder bl.a. yoga udstyr fra brands som Lifemaxx og Equilibrium, der er to kvalitetssikre mærker.

Udforsk vores udvalg i dag og find det perfekte udstyr til netop dig og din yogapraksis.

Stort udvalg af yogaudstyr til begyndere og øvede

Som yogi skal du ikke kun sørge for at købe det rette tøj til yoga. Du skal også prioritere at købe det nødvendige yogaudstyr.
Er du netop på udkig efter nyt yogaudstyr, så er du havnet på den rigtige side. Vi forhandler nemlig yogaudstyr til alle uanset niveau, så om du er nybegynder, let øvet eller øvet, kan du få dækket dine behov for udstyr.

Hos Fitness Engros tilbyder vi kun nøje udvalgt yoga udstyr af ypperste kvalitet. Det gør vi, da vi er af den holdning, at dedikerede yogaudøvere fortjener det bedste udstyr.

Hvilket yoga udstyr skal jeg købe?

Vil du i gang med at dyrke yoga? I så fald er der noget udstyr, som du bør anskaffe dig med det samme.
Yoga er en type træning, hvor der kræves ganske lidt udstyr. I realiteten kan du nøjes med en yogamåtte, men vil du gerne kunne lave så mange øvelser og stillinger som muligt, vil det være hensigtsmæssigt at supplere med andet udstyr. Vi tilbyder mange forskellige yogamåtter, men har også andet yoga udstyr i sortimentet.

Vi tilbyder følgende udstyr til yoga:

 • Yogamåtter
 • Yogabælter
 • Yogablokke
 • Yogastroppe

Med så bredt et udvalg er vi sikre på, at du også kan finde det rette yogaudstyr til dine behov, uanset om du er nybegynder eller øvet. Vores udvalg retter sig desuden mod både private og erhverv. Læs mere om ovennævnte udstyr i de kommende underafsnit.

En god yogamåtte giver en behagelig og effektiv yogatræning 

Hvad end du er mest til Hatha yoga, Flow yoga, Hot yoga, Yin yoga eller en helt femte yogaform, så vil der som minimum være ét yogaprodukt, du ikke kan undvære; en yogamåtte.

Selvom yoga i princippet kan dyrkes på ethvert underlag, så er en yogamåtte alt andet lige med til at gøre træningen mere behagelig, hvad end øvelserne udføres siddende, stående eller liggende. Det sikres ved at bruge en komfortabel yogamåtte.
Et af kendetegnene ved en yogamåtte er, at den er tyndere end en almindelig træningsmåtte. At måtten er tynd er med til at sikre et sikkert og stabilt fundament, hvilket især er en fordel i forbindelse med balanceøvelser. Yogamåtter fås dog i forskellige tykkelser, så hvad end du foretrækker en tyk måtte med god støtte, eller om du er mere til en tynd måtte, der gør det lettere at holde balancen, så har vi den ideelle måtte til dig.

I vores udvalg af yogaudstyr finder du masser af praktiske, skridsikre, lette og miljøvenlige måtter til yoga, der kan bruges derhjemme såvel som i et fitnesscenter eller yogastudie. De fleste øvelser i yoga kan udføres uden andet udstyr end yogamåtten. Der er ikke desto mindre god grund til at investere i andet udstyr til yoga, hvis du ønsker at få det bedst mulige træningsudbytte.

Yogabælte

Det er muligt at dyrke yoga alene ved brug af en yogamåtte, men vil du gerne sikre en endnu bedre yogatræning, bør du også købe et yogabælte.
Et yogabælte kan betragtes som en forlænget arm, som kan bruges til at opnå et sundt stræk og en god holdning ved nogle af de svære yogaøvelser. Bælter til yoga kan også bruges som støtte gennem træningen.

Brug en yogablok som hjælpemiddel, til udfordring eller til aflastning

En yogablok er ligeledes et fremragende yogaredskab for både begyndere og øvede, som er blandt vores mest populære yogaudstyr. En yogablok kan meget vel gå hen og blive din nye bedste træningsven, når du skal dyrke yoga. Yogablokken kan nemlig være et pragtfuldt hjælpemiddel, når du skal ud i stillinger, der udfordrer din smidighed og balance. Du kan f.eks. bruge yogablokken til at forkorte afstanden ned til gulvet, hvis du har svært ved at nå gulvet med dine hænder, når du står oprejst. Yogablokken kan også hjælpe til at tilpasse og forbedre stillinger. En yogablok vil også kunne give støtte til hovedet, når du udfører yogaøvelser, hvor dit hoved skal hvile på underlaget, eksempelvis child’s pose. Slutteligt vil en yogablok også kunne gøre din yogapraksis en tand mere udfordrende, hvis du har brug for det.

Derudover kan du bruge en yogablok til at skabe ekstra udfordring, hvis du synes, at en øvelse er for let at udføre. Du kan f.eks. gøre det sværere for dig selv at nå jorden med hænderne ved at stille dig op på yogablokken.

Det rette yogaudstyr sikrer en mere behagelig og effektiv træning

Det betaler sig at købe yogaudstyr af høj kvalitet, hvis det er vigtigt for dig at opnå en behagelig og effektiv træning hver gang.
I stedet for at udføre de mange yogaøvelser på gulvet eller jorden bør du f.eks. købe en yogamåtte, så du kan skåne både ryg og knæ. På samme måde giver det mening at købe og bruge både en yogablok og et yogabælte, idet det med dette udstyr er muligt både at øge og reducere sværhedsgraden samt skabe aflastning ved behov. 

Hvorfor dyrke yoga og pilates?

Yoga og pilates er gavnligt på mange parametre og er derfor et godt alternativ eller supplement til andre former for træning.

Her er nogle af fordelene ved at dyrke yoga og pilates:

 1. Det skaber balance i krop og sind
 2. Det har en positiv indvirkning på stress
 3. Det gavner din smidighed
 4. Det er en effektiv form for afspænding
 5. Du kan dyrke yoga uanset tid og sted

Yogaprodukter fra velrenommerede og populære mærker

På denne side finder du en hel verden af yogaprodukter i høj kvalitet fra populære mærker. Vi har f.eks. den store fornøjelse af at forhandle udstyr til yoga fra LMX. og Equilibrium, som om nogen ved, hvad yogier vil have.

Lægger du en bestilling på udstyr fra et af disse mærker, så kan du være sikker på, at der ikke vil være en finger at sætte på hverken kvaliteten eller funktionaliteten.

Hvilket udstyr skal den nyudklækkede yogi købe?

Hvilket yoga udstyr og tilbehør du skal anskaffe dig afhænger af flere faktorer. Det afhænger ikke mindst af, om du er begynder eller øvet. I begge tilfælde vil du dog kunne gøre din træning bedre ved at inddrage forskelligt udstyr.

Som begynder skal du først og fremmest have investeret i en god, komfortabel og slidstærk måtte. Måtten skal passe til din højde, og den skal have en tykkelse, der er rigtig for dig. Vi forhandler måtter til yoga i flere forskellige farver og tykkelser, så vær ikke i tvivl om, at vi også har en måtte til dig. Vi har også et godt udvalg af yogablokke og yogabælter til nybegyndere. Kontakt os for yderligere gode råd om valg af udstyr. Med undtagelse af yogatøj kan vi tilbyde alt til din træning.

Her er nogle af fordelene ved at købe og anvende udstyr til yoga:

 1. Der kan opnås en mere varieret yogapraksis – Mange nye yogier kan have tendens til at lave de samme øvelser igen og igen, fordi balancen og smidigheden ikke rækker til andre øvelser. Her vil der dog være rig mulighed for at gøre træningen mere varieret ved at bruge yogaudstyr. Eksempelvis vil det med yogablokke og yogabælter være muligt at komme ud i stillinger, som du normalt ikke mestrer.

 2. Det giver ofte et bedre udbytte – Hvad end du dyrker yoga for at forebygge stress, for at blive mere smidig, for at blive stærkere eller noget helt fjerde, så kan du ofte opnå et bedre udbytte, hvis du anvender yogagear. Brugen af yogagear kan f.eks. være det, der gør det muligt for dig at tage din træning til det næste niveau.

 3. Træningen bliver mere komfortabel – Det skal altid være rart at dyrke yoga. I den anledning spiller det ikke kun en rolle, hvilket træningstøj du anvender. Komfortabelt yogatøj kan gøre underværker, men for at opnå god støtte og aflaste kroppen vil det også være oplagt at bruge en yogamåtte samt yogablokke til at aflaste knæ, albuer m.v. Så opnår du den bedste oplevelse hver gang.

Vi har prismatch på alt vores udstyr til yoga

Udstyr i høj kvalitet til yoga og anden sport behøves ikke at koste en formue.

Dette sætter vi en tyk streg under ved at tilbyde prismatch på alt vores gear til yoga. Finder du noget af yogaudstyret billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Du kan dermed være sikker på, at du aldrig kommer til at betale overpris, når du