Fri fragt ved køb over 995,-

Turf


Kunstgræsbane til fitness, PT, crossfit m.m.

Vi har udvalgt Sprinttracks som leverandør pga. turfens høje kvalitet, tætheden af græsset samt holdbarheden, som giver en superior følelse og er af højeste standard. Kunstgræs bliver ofte udsat for store prøvelser og megen slidtage, og du bør derfor ikke forlange mindre af din kunstgræsbane!

Vi er leveringsdygtige af både standard baner såvel som unikke, custom made turf med mulighed for f.eks. logo vævet ind i som en del af kunstgræsbanen. Ligeledes findes der et mere budgetvenligt alternativ.

Sprinttracks kunstgræstæppe kan fremstilles i en hvilken som helst størrelse efter ønske, så banen kan passe præcis til det område, hvor du ønsker at lægge kunstgræsbane.

Alle sprinttracks er af høj kvalitet, men du har mulighed for at vælge mellem græs til ”hård og intensiv brug” og til ”mindre intensiv brug”. Forskellen er tætheden af græsset. Desuden kan græsset bruges både udendørs og indendørs. Tag en snak med en af vores konsulenter, for at finde den rigtige løsning for jer på tlf. 56 14 15 44 eller skriv til info@fitnessengros.dk.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)