Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
SPAR 20% PÅ VORES SOMMER FAVORITTER

Timere

Brand
Farve

En crossfit timer er et smart tilbehør til crossfit og funktionel træning. Timeren er i stand til at tælle både tid og intervaller, så du hele tiden kan se, hvor langt du er nået. Tiden og intervallerne markeres tydeligt med typisk blå og rød farve. En crossfit timer vil ofte også have en bip-funktion, så du ikke er nødsaget til at have dine øjne rettet mod timeren.

I vores sortiment finder du crossfit timers til både crossfitstudios og homegyms. Vi tilbyder bl.a. timers fra Gymboss og Crossmaxx til favorable priser.

Stort udvalg af crossfit timers

En crossfit timer er ikke bare en crossfit timer. De findes i forskellige størrelser og prisklasser, ligesom der er forskel på timernes funktionalitet.
Vores udvalg består bl.a. af større interval timers med 4 eller 6 cifre. Disse timers er tiltænkt crossfitstudios, hvor der skal være mulighed for at aflæse tid og intervaller på lang afstand. Når du køber denne type crossfit timer, vil der medfølge både fjernbetjening og strømforsyning.

Vi tilbyder også mindre crossfit timers, herunder mini timers, til mindre centre og homegyms. Nogle af disse kan sættes om armen eller i bukselinningen, mens andre kan sættes på rigs ved hjælp af en magnet på bagsiden.

4-cifret eller 6-cifret crossfit timer

Vi tilbyder 4- og 6-cifrede crossfit timers, der kan times op eller ned fra 00:00 til 99:59. Når du ikke bruger en af disse timers som tidstager, vil den fungere som et 12/24 timers ur.
Ønsker du en crossfit timer, der viser både antal omgange og tid, skal du vælge en 6-cifret crossfit timer med programmerbare intervalindstillinger. En 6-cifret timer er lidt dyrere end en 4-cifret timer, men til gengæld kan den vise både tid og omgange.

Mini crossfit timer

I vores sortiment finder du også en række mindre crossfit timers. Disse kaldes typisk for mini crossfit timers, og de kan, ligesom de større timers, bruges til at holde øje med både tid og omgange. Ofte er der mulighed for at indkode faste intervaller eller programmer, så du ikke skal indstille timeren på ny, hver gang en ny træning starter. En mini crossfit timer kan fungere som både ur, stopur og tidstager, hvorfor du slet ikke behøver at finde din smartphone frem.

Tilbehør til crossfit timer

 Vi fører også et mindre udvalg af tilbehør til crossfit timers. Du har f.eks. mulighed for at købe en fjernbetjening til din crossfit timer, hvis du har smidt den oprindelige fjernbetjening væk. Du kan også købe et armbånd, som gør det nemt at have din mini crossfit timer lige ved hånden.

Betjening af en timer til crossfit og funktionel træning

En crossfit timer er et meget simpelt redskab, som du hurtigt kan lære at betjene. Der er dog forskel på, hvordan timeren skal betjenes, alt efter hvilken du vælger. De klassiske timers betjenes ved hjælp af en fjernbetjening, der følger med timeren, mens andre timers er udstyret med knapper på toppen, som du skal bruge for at indstille tiden. Du kan nemt indstille timeren til de ønskede antal minutter og sekunder uanset valg af model.

Gode grunde til at bruge en crossfit timer

Der er flere gode grunde til at købe en crossfit timer med ur og nedtælling samt evt. med programmerbare intervalindstillinger.

Her er nogle af de gode grunde:

  1. Du slipper for at bruge din smartphone under træning
  2. Du kan altid se, hvor langt du er nået i din træning
  3. Du kan bruge timeren til at tælle både op og ned
  4. Du kan indtaste dine faste programmer eller intervaller, hvis relevant

En crossfit timer kan være med til at højne din motivation og øge din performance, så du får endnu mere ud af din crossfit træning.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)