Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Træningselastikker

Brand
Farve

Elastiktræning er forbundet med mange fordele, og derfor mener vi, at træningselastikker hører hjemme i ethvert homegym og fitnesscenter. De er lette at anvende, de kan bruges til et væld af forskellige øvelser, og så er priserne på disse elastikker meget overkommelige.

På denne side kan du danne dig et overblik over vores nuværende udvalg af træningselastikker. Vi forhandler bl.a. fitness elastikker fra mærker som Crossmaxx, gym80 og LMX. Der er tale om kvalitetsmærker, der fremstiller slidstærke elastikker til mange former for træning, herunder styrketræning.

Træning med træningselastikker er effektivt og skånsomt

At opnå en varieret, effektiv og hård træning kræver ikke nødvendigvis en masse forskelligt træningsudstyr. Der er i hvert fald rig mulighed for at træne hele kroppen ved brug af træningselastikker.

Selvom en træningselastik hører til blandt noget af det absolut mest simple træningsudstyr på markedet, så må du ikke undervurdere, hvor effektivt elastik træning kan være. Der er mulighed for at opnå rigtig gode resultater ved at træne med elastikker.

Ikke nok med, at brugen af fitness elastikker kan være vejen til imponerende resultater, så er træning med elastikker også kendt for at være meget skånsomt. Du kan bl.a. reducere risikoen for overbelastningsskader, og du kan glæde dig over, at træningen belaster dine led og sener i langt mindre grad sammenlignet med anden træning. Da elastik træning er skånsomt, så vil du kunne træne, selvom du f.eks. har dårlige knæ og / eller døjer med en skulderskade.

Træningselastikker er noget af det billigste træningsudstyr på markedet

Træning med træningselastikker er, som omtalt i forrige afsnit, både skånsomt og effektivt, men fordelene stopper ikke der. En anden fordel ved at anvende en træningselastik til styrketræning og andre træningsformer omhandler økonomi.

Du finder nemlig ikke noget træningsudstyr, der er lige så billigt som træningselastikker. Ønsker du derfor at holde dine udgifter til træningsredskaber nede, så er det oplagt at købe en træningselastik eller to.

Træningselastikker er særligt egnede til hjemmetræning

Der findes meget godt og praktisk udstyr til hjemmetræning. Af særdeles praktisk udstyr er det bl.a. svært at komme udenom fitness elastikken. Mere pladsbesparende og alsidigt udstyr til styrketræning og andre træningsformer findes nemlig næppe.

Du kan træne hele kroppen derhjemme, hvis blot du investerer i et par træningselastikker og desuden er kreativ med øvelserne. Efter brug af elastikkerne kan du blot lægge dem i en kurv eller i en skuffe – de fylder minimalt.

At træningselastikkerne fylder minimalt vil ligeledes være en fordel, når du skal ud at rejse eller på weekendtur. En træningselastik optager nemlig ikke meget plads i kufferten eller tasken.

Typer af træningselastikker

En træningselastik er ikke bare en træningselastik.

Sådanne elastikker findes i mange forskellige farver, sværhedsgrader, længder, bredder og former, og de kan komme fra mange forskellige mærker.

Går du med tanker om at investere i fitness elastikker til dit homegym eller fitnesscenter, så skal du bl.a. tage stilling til, hvilken type træningselastik du vil anskaffe dig. Skal det være en kort elastik med håndtag eller en lidt længere elastik, der kan klippes til efter behov?

Der findes bl.a. følgende typer af træningselastikker:

 • Træningselastikker med håndtag
 • Elastikbånd
 • Powerband
 • Benelastikker
 • … og en række andre typer!

Du kan læse mere om de mest populære typer af elastikker lidt længere nede.

Elastikkerne kan bl.a. bruges til styrketræning, genoptræning, mobilitetstræning og smidighedstræning.

Træningselastik med håndtag

Der er fordele og ulemper ved alle elastiktyper, og træningselastikker med håndtag er ingen undtagelse. Der er dog flere fordele end ulemper ved denne type elastik.

Træningselastikker med håndtag er ofte lidt dyrere end elastikker uden håndtag. Til gengæld får du nogle elastikker, der er mere komfortable for hænderne. Der er desuden en mindre risiko for, at du mister grebet om elastikken, idet du har et godt og solidt greb.

Træningselastikker med håndtag er også kendt som exertubes.

Elastikbånd

En anden populær elastiktype er elastikbånd. Her har vi at gøre med en lang elastik uden håndtag. Disse elastikker er billigere end træningselastikker med håndtag, og så udmærker de sig ved at byde på større frihed. Endvidere er elastikbånd meget lette at justere i længden. Du kan nemlig klippe i båndet ved brug af en alm. saks.

Elastikbånd leveres typisk i ruller med X meter.

Du kan udføre mange forskellige øvelser med en træningselastik

Der er rig mulighed for at udføre mange øvelser med en træningselastik, så hvad end du vil træne bryst, overarme, ben eller noget helt fjerde, så kan du aktivere de ønskede muskelgrupper ved at anvende en træningselastik.

Listen over træningsøvelser, der kan udføres ved brug af en eller flere træningselastikker er lang. Du behøver ikke at kende dem alle, men for at gøre din træning så effektiv og varieret som muligt, så kan du drage fordel af at være bekendt med de mest populære træningsøvelser.

Idéer til gode øvelser ved elastiktræning:

 • Benløft til siden
 • Stående knæløft
 • Rygstræk
 • Stående skulderpres
 • Plankerotation
 • Lunge walk
 • Hip thrust
 • … og mange andre træningsøvelser!

Sæt dig med fordel grundigt ind i teknikken bag øvelserne, inden du går i gang, så du kan få så meget ud af din træning som muligt og reducere risikoen for skader.

De forskellige farver repræsenterer forskellige sværhedsgrader

Det er næppe gået din næse forbi, at vi forhandler træningselastikker i mange forskellige farver. Sort, grøn, rød, blå, lilla og orange er blot nogle af de farver, der går igen.

Hver farve i et sæt af træningselastikker repræsenterer én bestemt sværhedsgrad. Jo højere sværhedsgrad, desto større modstand. I takt med at du bliver stærkere, kan du med fordel øge sværhedsgraden og dermed modstanden, så du får maksimalt ud af din træning.

Køb med fordel træningselastikker sætvis, så du lige så stille kan opnå mere modstand. Klikker du dig ind på produktsiderne, så kan du læse mere om, hvilke sværhedsgrader de forskellige farver repræsenterer.

Fitness Engros forhandler nogle af de bedste træningselastikker på markedet

Fitness Engros skal ikke kun være din foretrukne forhandler af træningselastikker, fordi vi har et bredt udvalg og nogle skarpe priser. Vi udmærker os også som forhandler ved at tilbyde 365 dages returret og ved at levere hurtigt til både private og erhverv.

Der er altså mange gode grunde til at købe din næste fitness elastik hos os.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)