Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her
Brand
Farve
Spar 25%
Bowflex Gulvstativ - Demo
Bowflex Gulvstativ - Demo

1.495 kr.  / 1.995,00 kr. 
Spar 20%
Bowflex Gulvstativ
Bowflex Gulvstativ

1.595 kr.  / 1.995,00 kr. 
Spar 32%
Trækvogn Med Netsider
Trækvogn Med Netsider

10.195 kr.  / 15.065,00 kr. 

Gode opbevaringsløsninger er guld værd, når det kommer til opbevaring af træningsudstyr. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en lang række opbevaringsløsninger, der kan bruges af både private og erhverv.

I vores store sortiment vil du finde bl.a. opbevaringsstativer, håndvægtstativer og vægtskiveholdere fra mærker som Inotec, Crossmaxx, LMX. og mange andre kvalitetsmærker. Der er tale om opbevaringsløsninger, der indfrier selv de strengeste krav og ønsker angående design og kvalitet.

Vi har købt stort ind, således at der er en opbevaringsløsning for enhver smag, og så kan vi selvfølgelig byde på konkurrencedygtige priser. Hurtig levering er ligeledes en selvfølge, når der handles opbevaringsstativer og lignende produkter hos os. Dertil tilbyder vi 365 dages returret – der er dermed god tid til at overveje købet af opbevaringsløsninger. Fortryder du, så bytter eller returnerer vi med et smil.

Praktisk opbevaring af træningsudstyr for private og erhverv

Hvad end du er i færd med at indrette et homegym, et større fitnesscenter eller noget helt tredje, så bør du tænke i opbevaring og orden. Et træningslokale eller træningscenter kan nemlig hurtigt komme til at syne meget rodet, hvis det flyder med håndvægte, vægtstænger, vægtskiver m.v. Det er netop i den anledning, at vores praktiske opbevaringsløsninger kommer ind i billedet. Med disse løsninger er der nemlig rig mulighed for at holde orden og overblik.

I vores sortiment vil du finde både vertikale og horisontale opbevaringsløsninger. Ønsker du en pladsbesparende opbevaringsløsning, så kig mod de vertikale løsninger – disse formår nemlig at udnytte højden i rummet. Vores opbevaringsstativer og lignende produkter findes naturligvis i forskellige mål og former, så hvad end der skal opbevares håndvægte, vægtskiver og / eller træningsbolde, så har vi den helt rigtige løsning.

Vores opbevaringsløsninger varierer i størrelse og type, men der kan forventes den samme høje kvalitet, hvad end man går med den ene eller anden løsning.

Med vores opbevaringsløsninger er det bl.a. muligt at opbevare følgende:

  • Medicinbolde 
  • Træningsbolde 
  • Vægtskiver 
  • Håndvægte 
  • Kettlebells 
  • Træningsmåtter
  • … og meget mere!

Vi bestræber os på at have alle opbevaringsløsningerne på lager, så vi kan tilbyde hurtig levering.

Opbevaring af medicinbolde og træningsbolde

Medicinbolde og træningsbolde kommer typisk i forskellige størrelser og farver, hvilket gør det nemt at skelne mellem dem. Det gode overblik over boldene opnås dog kun, hvis boldene er samlet og inddelt logisk.

For at samle boldene – og inddele dem efter størrelse og vægt – vil et opbevaringsstativ være uundværligt. Vi har forskellige løsninger til opbevaring af både medicinbolde og træningsbolde. Det er forskelligt, hvor mange bolde disse stativer kan rumme.

For at fastholde det gode overblik – og for at skabe orden – er det selvfølgelig vigtigt, at boldene bliver lagt korrekt på plads efter brug.

Opbevaring af vægtskiver

Vi byder også på praktiske løsninger til opbevaring af vægtskiver. Helt konkret kan vi tilbyde både større og mindre vægtskiveholdere til private og erhverv. De fleste af løsningerne er vertikale, men det er også muligt at købe en horisontal vægtskiveholder hos os.

Med en vægtskiveholder er det muligt at realisere ønsket om et ryddeligt og organiseret homegym, fitnesscenter e.l. Med en vægtskiveholder er det dog ikke kun muligt at holde orden, selvom det i sig selv er meget værdifuldt. Det er også muligt at højne sikkerheden i centret, ligesom brugen af en vægtskiveholder kan være med til at forlænge vægtskivernes levetid.

Opbevaring af håndvægte

I løbet af en træning er det meget normalt at bruge mange forskellige håndvægte, hvis man vel at mærke bruger frie vægte i forbindelse med sin træning. Disse håndvægte skal gerne lægges på plads efter brug, og gerne i den rette rækkefølge. Dette er muligt med et håndvægtstativ, der ofte kan rumme en masse håndvægte i forskellige størrelser. De vertikale håndvægtstativer bruges typisk til opbevaring af lette håndvægte, mens de horisontale håndvægtstativer egner sig til opbevaring af tungere håndvægte.

Håndvægte bør af sikkerhedsmæssige årsager ikke ligge og flyde på gulvet, men bør i stedet være placeret på et stativ, når de ikke er i brug.

Opbevaringsvogn – opbevaring og transport

I vores sortiment finder du også en praktisk opbevaringsvogn med låsbart låg og hjul. Det er en yderst praktisk opbevaringsløsning, idet det ikke kun er muligt at opbevare diverse træningsudstyr – det er også muligt at transportere udstyret takket være hjulene under bunden. Med en sådan vogn bliver det let som en leg at transportere større mængder træningsudstyr fra A til B – f.eks. fra den ene ende af centret til den anden.

Omtalte vogn byder på en meget stærk konstruktion, og det er desuden muligt at låse låget.

Derfor er gode opbevaringsløsninger uundværlige

Vi møder en stor interesse og efterspørgsel på praktiske opbevaringsløsninger, og vi forstår behovet. Uanset om det drejer sig om et privat homegym, et træningslokale på hotellet eller et rummeligt fitnesscenter, så ønskes der helt naturligt ryddelige og pæne træningsrammer. Det giver ro i hovedet hos brugerne, og det sikrer, at brugerne kan fokusere 100 % på én ting; deres træning.

Gennem tiden har vi hjulpet rigtig mange kunder med at skabe orden og overblik i deres træningsfaciliteter gennem opbevaringsløsninger. Er det en opgave, der volder dig problemer, så kontakt os og nyd godt af vores store erfaring og viden på området.

Der er følgende gode grunde til at investere i opbevaringsløsninger: 

  • Der bliver skabt orden (primær grund) 
  • Det er med til at højne sikkerheden 
  • Udstyret præsterer ofte en længere levetid ved praktisk opbevaring

Skal vi også finde de ideelle opbevaringsløsninger til dig? Så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)