Force5. Udstyr og greb til OCR.
Kvalitetsudstyr og greb til OCR. Force5's udstyr bliver brugt ved selv store konkurrencer bl.a. OCRWC. Ud over den umiskendelige kvalitet, så er Force5 blevet populært, fordi grebene er så lette at sætte op og fjerne igen, hvilket gør anvendelsesmulighederne utallige. Både til etablerede fitnesscentre og til hjemmetræning - indendørs såvel som udendørs. 
Øget efterspørgsel efter udstyr til OCR træning
Vi og mange af landets træningscentre oplever større og større efterspørgsel efter udstyr til OCR træning, da mange enten ønsker at variere deres sædvanlige træning og stadig flere træner op til OCR løb. Derfor forhandler vi nu Force5’s kompromisløse udstyr til OCR træning.
Force5 designer og producerer professionelt udstyr til OCR og har især specialiseret sig inden for diverse typer af greb, ringe, rope climb og peg board.
OCR træning i træningscentret eller til hjemmetræning
Grebene kan nemt monteres til et rig vha. stropperne. Og kan lige så let fjernes igen. De kan varieres på et hav af forskellige måder. Force5 udstyr er ideelt til at træne grebsstyrke både for den almindelige motionist, der gerne vil variere sin træning og til dem, der træner målrettet imod OCR løb. Force5 bliver brugt til flere store OCR løb bl.a. OCRWC. Verdensmesterskaberne inden for obstacle course running.
Grebene kan købes enkeltvis eller i kits, hvor du får flere og forskellige greb i én pakke. På den måde kan træningen tilpasses dit behov. Både hvis du ønsker at spice hjemmetræningen op, eller hvis du som centerleder vil kunne tilbyde dine medlemmer OCR træning, enten som en del af holdplanen eller selvtræning.
Kontakt os for mere information: info@fitnessengros.dk eller tlf. +45 5614 1544