Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Rullegulv

Brand
Farve

Rullegulv af gummi bliver brugt i træningsområder i både fitnesscentre, crossfitcentre, homegyms og mange andre steder. Det er et populært valg, idet gulvet både beskytter det underliggende gulv og samtidig er i stand til at absorbere lyden ved drop under vægttræning.

På denne side finder du vores store udvalg af gummigulv på ruller. Rullerne kan let skæres til i længden, og du kan købe gulvet i mange forskellige tykkelser – fra 3 til 10 mm. Dyk ned i udvalget og find det rette gulv til netop dit træningsområde.

Gummi rullegulv til indendørs og udendørs brug

I vores sortiment vil du finde gummi rullegulv, der er egnet til både indendørs og udendørs brug.
Hvad end du derfor er ved at indrette et frivægtsområde indendørs, eller om du er i gang med at skabe et inspirerende crossfitområde udendørs, så kan vi levere gulvet til formålet.

Ved vægttræning er det afgørende, at redskaberne ikke rammer gulvet direkte, idet det vil afgive hårde stød og slag, der kan beskadige både gulvet og redskaberne. Derudover har brugerne af redskaberne heller ikke godt af de hårde stød mod gulvet, hvorfor det betaler sig at investere i noget stødabsorberende fitnessgulv, eksempelvis rullegulv af gummi.

Rullegulv af gummi byder på mange gode egenskaber

Efterhånden findes der mange forskellige praktiske gulvløsninger til træningsområder. Et af de mest populære er rullegulv af gummi. Dette hænger sammen med, at denne type gulv kommer med mange fordele.

Der er følgende gode grunde til at bruge gummi rullegulv:

  1. Det er skridsikkert både indendørs og udendørs
  2. Det er lyd- og stødabsorberende
  3. Det er let at rengøre (du kan støvsuge det, og det kan rengøres med vand)
  4. Det er nemt at lægge
  5. Det fås i mange forskellige tykkelser

Vil du også beskytte dit gulv optimalt og tage del i de øvrige fordele, så er rullegulv af gummi fra Granuflex et godt valg. Granuflex’ rullegulv er fremstillet af 100 % genanvendeligt gummimateriale og byder på høj slidstyrke.

Rullegulv til både professionelle fitnesscentre og homegyms

Vi anbefaler at købe praktisk træningsgulv til ethvert træningsrum og træningsområde, hvor der dyrkes vægttræning, idet såvel gulvet, redskaberne og brugerne har bedst af et underlag, der er stød- og lydabsorberende.

I forbindelse med vægttræning er det normalt, at kettlebells, håndvægte, vægtskiver og vægtstænger droppes på gulvet mellem gentagelserne og sættene. Dette skal gulvet kunne holde til, og dét kan rullegulv af gummi.

Gummigulvet kan ligges direkte ovenpå andre gulve, eksempelvis trægulve eller vinylgulve. Det er nemt at lægge, og det er lige så nemt at fjerne igen ved behov.

Ideelt gulv til frivægtsområder og crossfitområder

Fitnessgulv af gummi kan bruges i mange forskellige træningsområder. Det er mest anvendt i træningsrum, hvor der dyrkes frivægtstræning og crossfit, men det kan også bruges i andre træningsmiljøer. Det er f.eks. også ideelt til lokaler og sale, hvor der dyrkes spinning, gymnastik og meget mere.

Så tykt et rullegulv skal du vælge

I dit valg af rullegulv bør du ikke blot fokusere på faktorer som farver, mønstre og pris. Det er også vigtigt at tage højde for gulvets tykkelse. Tykkelsen af træningsgulvet har nemlig afgørende betydning for, hvor meget belastning det vil kunne klare.

På produktsiderne kan du frit vælge mellem alle tilgængelige tykkelser – du kan købe gulvet med en tykkelse på 3, 4, 6, 8 eller 10 mm.
Hvor tykt et gulv du skal vælge afhænger af, om gulvet skal bruges under konditionsmaskiner eller træningsmaskiner, eller om det skal bruges i et træningsområde, hvor der dyrkes frivægtstræning eller crossfit. Jo tykkere gulvet er, desto mere belastning kan det holde til.

Bestil rullegulv til dit træningsområde i dag til den bedste pris

Du kan med få klik bestille gummigulv på ruller til lige netop dit træningsareal. Vi leverer det praktiske træningsgulv til hele landet, til priser hvor alle kan være med. Vi yder tilmed prismatch på samtlige gulve, så du er sikret den bedste pris.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)