Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her

Grips

Brand
Farve

Et par gode grips øger ikke blot din grebsstyrke og forbedrer din performance i forbindelse med crossfit. Brug af grips mindsker også risikoen for vabler og slidsår på hænderne. Af følgende grunde er grips uundværlige, når der skal laves eksplosive øvelser med stænger, kettlebells og håndvægte i forbindelse med crossfit og funktionel træning.

Står du netop og mangler et par holdbare grips, så skal du gå på opdagelse i vores store udvalg. Vi forhandler nogle af de bedste og mest populære grips til crossfit, til priser hvor alle kan være med.

Fitness Engros tilbyder flere typer af grips til crossfit

Vi vil gerne hjælpe med at finde de bedste grips til netop dig, men i første omgang skal du overveje, om du ønsker fingerless grips, 2-holes grips eller 3-holes grips? Fingerløse grips står i høj kurs blandt crossfittere, men de andre typer grips kan også være et rigtig godt valg. Hvilke du skal vælge afhænger af dine præferencer.

Fingerless grips

Fingerless grips - eller på dansk fingerløse grips – er populære blandt crossfittere, og det er der en god grund til. Det karakteristiske ved denne type grips er, at der ikke er huller til fingrene, hvilket gør det både nemmere og hurtigere at få dem af og på.
Fingerløse grips er desuden med til at sikre, at en større del af stangen er i kontakt med gripfladen i stedet for dine fingre. Det kan du f.eks. nyde godt af, når du laver pull ups.

2-holes grips

2-holes grips er kendetegnet ved kun at have to huller til fingrene. Disse grips giver dig en rigtig god føling med stangen, idet de kun dækker visse områder på håndfladen. Sådanne grips er især gode til personer med begrænset træningserfaring.

3-holes grips

3-holes grips er de mest populære grips. De tre huller til fingrene sikrer, at dine grips holdes på plads under selv de mest udfordrende øvelser. Disse grips er praktiske og funktionelle ved mange øvelser, eksempelvis pull ups, dødløft m.v. Du opnår med disse grips et godt greb, samtidig med at du beskytter dine håndflader.

Dette skal du også overveje ved køb af crossfit grips

Grips har til formål at minimere friktion i hænderne med henblik på at øge grebsstyrken og at reducere risikoen for sår og skader på hænderne. Det er dog ikke alle grips, der løser denne opgave lige godt. Derfor skal du vælge dine grips med omhu.

Du skal bl.a. overveje følgende:

  • Har du ønsker til dine grips’ farve og design?
  • Hvilket materiale skal dine grips være lavet i? (f.eks. carbon)
  • Hvad må de maksimalt koste?

Mange foretrækker et par carbon grips

I dag fremstilles grips til crossfit i mange forskellige materialer. Ét bestemt materiale er dog særligt anvendt, og det er carbon. Carbon giver dine grips en overflade, der næsten virker klistret, hvilket sikrer et godt greb på stort set alle overflader. Ved brug af et par grips af carbon slipper du desuden for at skulle bruge kalk.

De rigtige grips for dig kunne meget vel være et par carbon grips, da de giver et bedre greb end de fleste andre grips. De yder desuden god beskyttelse af dine hænder.

Shop de mest populære grips fra Bear KompleX, Crossmaxx og PicSil

Her på siden finder du nogle af de bedste grips på markedet fra mærker som Bear KompleXCrossmaxx og PicSil. Vi har nøje udvalgt alle de repræsenterede grips, og sikret at de byder på de vigtigste egenskaber, herunder høj slidstyrke og et godt greb. I sortimentet finder du grips til både nybegyndere og øvede.

Ved spørgsmål til vores grips er vi aldrig mere end et opkald eller en mail væk.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)