Fri fragt ved køb over 995,-
365 dages returret
Kundeservice: +45 56 14 15 44
På jagt efter favoritudstyr? Se vores anbefalinger her
Brand
Farve

Indoor Bike eller spinningcykel er et populært træningsredskab som giver en effektiv og sjov træningsoplevelse. Det er vigtigt at vælge en spinningcykel der passer til dine behov og præferencer. Du får her nogle gode råd inden køb af spinningcykel, samt hvilke fordele det giver dig. Hos Fitness Engros forhandler vi spinningcykler i høj kvalitet fra de førende brands som Body BikeIntenzaStar Trac og Wahoo

Effektiv cykeltræning i hjemmet eller fitnesscentret 

Spinningcykler er et effektivt træningsredskab, der er oplagt til både hjemmetræning og fitnesscentret.
Indendørs cykling giver dig mulighed for at træne cardio, forbedre din kondition, optimere din udholdenhed og forbrænde kalorier uanset vinden, vejret og tidspunktet på dagen. Derudover er spinningcykler også kendt for at kunne styrke både dine ben- og kernemuskler. Og med en spinningcykel fra et af de populære mærker, er du sikker på at få mest muligt ud af din træning hver eneste gang. 

Træn smartere med moderne spinningcykler 

En af de store fordele ved spinningcykler er deres nemme tilpasningsmuligheder. Du kan nemt tilpasse sadelhøjden, højden på styret og modstanden, så du kan sidde optimalt og komfortabelt, samtidig med, at du får mest muligt ud af din træning.
De mest moderne spinningcykler giver dig ofte muligheden for at tilslutte deres egen app og sommetider Intelligent Cycling og Zwift til spinningcyklen, så du har mulighed for at køre efter træningsprogrammer eller træne mod andre i hele verden. Ligeledes er der mulighed for at holde øje med dine nuværende, gennemsnitlige og maksimum oplysninger om bl.a. watt, puls, kadence, %FTP, kalorier og meget mere. På den måde kan du hele tiden holde skarp øje med dine forbedringer på spinningcyklen. 

Bredt udvalg af spinningcykler i høj kvalitet 

Der kan være stor forskel på spinningcykler, og hos Fitness Engros ønsker vi at føre et bredt udvalg af spinningcykler. Derfor vil du opleve, at vores spinningscykler adskiller sig på parametre som eksempelvis pris og funktioner. Vi har en ambition om at kunne tilbyde en spinningcykel til enhver smag, og vi håber, at vi med vores brede sortiment kan indfri de specifikke ønsker, som du har til din nye spinningcykel. Hvad end du er på udkig efter en professionel spinningcykel med de nyeste funktioner og teknologi, eller en helt almindelige og klassisk spinningcykel til hjemmebrug, så har vi noget, der passer til dine behov. 

Hvad er forskellen på en motionscykel og en spinningcykel? 

Mange fitnessentusiaster har cykling som deres foretrukne træningsform, og vil derfor gerne have muligheden for at træne derhjemme. Når der derefter skal træffes beslutning om hvilken cykel der skal vælges, kan det være udfordrende ved første øjekast at se forskel på en motionscykel og en spinningcykel. Der er dog stor forskel på disse to former for cykler. Motionscyklen er bygget meget anderledes op end en spinningcykel. På en motionscykel sidder du oprejst og afslappet, ligesom du kender det fra en almindelig cykel. En spinningcykel er derimod opbygget mere ligesom en racercykel. Her er sædet smallere og der er endnu flere indstillingsmuligheder, da du på en spinningcykel har mulighed for både at justere sadlen og styret, hvor dette er begrænset til sadlen på en motionscykel. En spinningcykel er samtidig mere stabil, hvilket giver mulighed for at stå op i pedalerne. Dette frarådes på en motionscykel.
Derudover er der forskel på måden, som modstandssystemet fungerer på. Modstandssystemet på en motionscykel fungerer ved, at der er en række magneter der nærmer sig svinghjulet alt efter hvor meget modstand der ønskes. Ved en spinningcykel er svinghjulet tungere og forbundet til pedalerne mekanisk. Dette kan både være med en rem eller en kæde, alt efter mærke og model. Modstanden på en spinningcykel skabes ved, at en filt- eller læderklods bremser svinghjulet. En af de andre helt store forskelle på en motionscykel og en spinningcykel er deres nav, da der ved motionscyklen er mulighed for frihjul, hvor hjulet stadig kører rundt, selvom pedalerne står stille. Ved en spinningcykel er der fast nav, så her kører både hjul og pedaler fortsat rundt, selvom du ikke længere træder i pedalerne.  
Der er typisk også forskel på pedalerne ved de to forskellige slags cykler. På en motionscykel er der som udgangspunkt klassiske flade pedaler, men med mulighed for at spænde sine sko fast med en rem. På en spinningcykel er det mest normale klikpedaler, hvor der dermed skal bruges spinningsko/cykelsko med specielle klamper. Husk dog altid at være opmærksom på, om der følger pedaler med til spinningcyklen.
En sidste forskel på en spinningcykel og en motionscykel er deres teknologiske features. En motionscykel har ofte en indbygget computer, der giver mulighed for at se oplysninger om tid, hastighed, distance, kalorieforbrug, og nogle giver endvidere mulighed for puls- og wattmåling. En spinningcykel er mindre teknologisk, og flere af de klassiske spinningcykler kan ikke vise flere af disse oplysninger. Dog er der nogle af topmodellerne der kan tilsluttes Zwift og/eller deres egen app, og ligeledes har Bluetooth og ANT+, så du har mulighed for at få vist netop alle disse oplysninger direkte på din mobile enhed.
Der er dermed flere forskellige parametre, hvor der er stor forskel på en motionscykel og en spinningcykel. Hvad du bør vælge afhænger i høj grad af dine behov og dine præferencer. 

Find ekstra tilbehør til din spinningcykel 

De fleste spinningcykler er udstyret med mere eller mindre almindelige pedaler. Det er dog også muligt at udstyre din spinningcykel med andre typer pedaler. Blandt udvalget af tilbehør til indoor bikes kan du bl.a. finde pedalsæt til SPD og Look, der er to af de mest udbredte låsesystemer til pedalerne på cyklerne. Derudover har du eksempelvis mulighed for at udskifte både sadel og styr, så din fitness bike er skræddersyet til din træning. Dyk endelig ned i vores diverse tilbehør til motionscykler, og tilpas cyklen fuldstændigt til dine behov.  

Få hjælp til at vælge den perfekte spinningcykel 

Hos Fitness Engros tilbyder vi træningsmaskiner og -udstyr i professionel kvalitet til både privat og erhvervsmæssigt brug. Ligeledes er vi professionelle i vores tilgang til servicen. Derfor kan du altid kontakte os på info@fitnessengros.dk eller tlf. 56 14 15 44, hvis du vil have kvalificeret rådgivning og vejledning. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores showroom, hvis du vil prøvekøre vores mange forskellige spinningcykler og blive rådgivet personligt af en af vores dygtige konsulenter.

Mød vores konsulenter - kontakt dem her
Vores salgsteam står altid klar til din opgave
Her kan du betale med Dankort, VISA og MasterCard Her kan du betale med Anyday MobilePay Viabill GLS Pakkeshop Click & Collect (i 2630 Taastrup)